• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فعالیت کم اعضای انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فعالیت کم اعضای انجمن

به نظر من هم فرزگاه میتونه جای خوبی باشه، اگه میخواین من با چند تا از بچه ها صحبت میکنم، اون ها هم نظراتشون رو بدن و ببینیم چه طور میشه تبلیغات سمپادیا رو کرد

بله ، شما حتما اون جا این کار رو بکنین. با دوستانتون حرف بزنید. اگر امکانش باشه به انواع شکل های مختلف تبلیغ بشه. متاسفانه من هیچ موردی تبلیغ به نظرم نمیاد. به جز کارت ! اگر تونستم چندتایی کارت حاضر میکنم تا اون وقت. میدم شما پخش کنید. البته با هماهنگی کامل. در صورت عدم هماهنگی مشکلات بسیار زیادی پیش میاد.

فکر خوبیه، فقط متوجه منظورتون از "تا اون وقت" نشدم! ???

منظورم تا زمان شروع فرزگاه بود ! که اونم بهمن ماه هستش !

فعالیت کم اعضای انجمن

خوب این جور که معلومه سایت داره روز به روز بهتر میشه!!!!
من به شخصه به دوستانم این سایت رو معرفی کردم و به خواهرمم گفتم تا در فرزانگان هم یه ندایی به دوستان بده!!
چون این سایت فقط در انحصار سمپادایاست باید اول تلاش کرد تا سمپادیای کشور رو جمع کرد!! ??? :o
ما مطالب جالب و خوندنی زیاد داریم اما همه خواننده ها که سمپادی نیستند!! پس باید یه کار کنیم که سمپادیا یه کم به جنب و جوش بیوفتند!!!!
پس یه جوری با یه همایشی چیزی باید یه ندایی به بچه سمپادی های اکتیو داد!!!
یا انجا رو کرد .........!! یه پیشنهاد..!!!!
بزارید اول با مهمد مشورت کنم بعد!!
راستی یه چیزه دیگه!
از نظر من سایتتون خیلی خوب و کامله!! فقط مشکلتون نداشتن اعضای اکتیوه نه چیزه دیگه!!

به نقل از محمد مطهری :
منظورم تا زمان شروع فرزگاه بود ! که اونم بهمن ماه هستش !

فرزگاه اسم وبلاگمونه برای کارگاه علوم، کارگاه علوم هستش که تو بهمنه.
فکر کنم بهتر باشه به فکر ایده هایی باشیم که زود تر بشه عملیشون کرد

فرزگاه بهمن ماه شروع نمي شه اصولا بهمن ماه تموم مي شه ديگه، نه؟!
ما كه كارگاه مون فرزگاهش دير راه افتاد اصولا اما من پيشنهاد مي كنم فرزگاه شون رو از مهر، نهايتا آبان راه بندازن. اگر زود راه بيفته سمپاديا مي تونه زودتر وارد عمل شه!

يه چيز ديگه، آقاي مطهري، فكر مي كنم اگه همين تو نت يه كاري كنيم بهتره!
البته، من ديشب به كسايي كه فكر مي كردم پايه باشن اس ام اس دادم قرار شد بيان فعاليت كنن.
حالا دارم سعي م رو مي كنم دخترايي كه اون موقع ها تو سمپاديا بودن رو هم برگردونم، چون به هر حال ممكنه نوستالژي بتونه كاري كنه...
ببينم چي مي شه!

نحوه ی تبلیغ سمپادیا در همایش ها می تونه بودن اسم سمپادیا زیر پوستر ها باشه! و توی سایت هم تمامی مباحث مربوط به اون همایش مورد نظر وجود داشته باشه! عکس های درست و حسابی و مطالب کامل و علمی و انتقادی ...! یعنی سایت پشتیبانی همایش ها، سمپادیا بشه. من چنین فکری کردم که گفتم ! حالا بحث با شما ! خوبه !؟

ما فرزگاهمون خیلی وقته راه افتاده! www.farzgah87.blogfa.com همه ی کارهایی که تا حالا واسه کارگاه علوم رو هم کردیم توش نوشتیم!
کارهایی هم که مهمد میگه خوبه، ولی تا اون موقع خیلی دیر میشه! باید به فکر کارهایی باشیم که تا تابستون تموم نشده بشه عملیشون کرد، ولی من به شخصه که هیچی به ذهنم نمیرسه!;D

خوبه كه فرزگاهي هاي امسال از ما بهترن :دي
پيشنهاد مهمد هم به نظر من هم خوبه!
ما دنبال يه جايي مي گرديم كه روزانه تبليغمون كنه منظورته ندا؟!

Back
بالا