آخرین تغییرات و اطلاعیه‌های سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alireza_simkesh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آخرین تغییرات و اطلاعیه ها

ایلیا با ۳۹ رای به مدیریت داخلی انتخاب شد.

بابکـــ به عنوان سرپرست مدیران داخلی منصوب شد.

Mahsa M از سمت خود به عنوان مدیر داخلی برکنار شد و دیگر در جمع مدیران داخلی نیست. ازشون به خاطر زحماتشون ممنونیم.

من هم با توجه به اتفاقات اخیر استعفا دادم. بای.

من از مدیریت ارشد به دلیل مشغله‌‌های شخصی و وقت‌گیر بودنش استعفا دادم. خوش گذشت. خوب باشید ؛‌؛‌)

sadlove به جمع مدیران داخلی پیوست.

وارد کردن نام مرکز سمپاد و شهر در مشخصات اجباری است. حتما این مشخصات رو وارد کنید. برای دانشگاه و رشته تحصیلی هم لطفا مشخصاتی شبیه «ایشالله شریف» ننویسید. در صورت مشاهده پاک میشه.

اسمی هم که برای اکانتتون انتخاب می کنید سعی کنید یک اسم خوانا و واضح باشه بدون کاراکترهای خاص. اسم شما٬ برند شماست و فعالیتتون با اون اسم شناخته میشه. تندتند اسم عوض‌کردن باعث میشه بین سایر کاربران شناخته نشید. آواتارتون هم نشانه سلیقه و شخصیت شماست. پس سعی کنید یک اسم و آواتار خوب داشته باشید.

اگر تمایلی به دریافت ایمیل از سمپادیا ندارید در صفحه مشخصات » تنظیمات پیغام خصوصی اطلاع رسانی ایمیلی پ.خ را بر روی هرگز تنظیم کنید.

اگر هم ایمیل های سمپادیا به پوشه bulk/spam می رود بر روی گزینه Not Spam کلیک کنید.

اعضای گذشته‌ی تیم گرافیک بازنگری و بازنشست شدند. به‌زودی فراخوان جدیدی برای عضویّت درگروه گرافیک اعلام می‌شه.

در بانگ ها به هیچ وجه از کدهایی که تعداد زیادی کامنت به بانگ افراد مختلف می‌فرسته استفاده نکنید.
از اونجا که اینکار باعث مزاحمت برای کاربران می‌شه، برای متوقف کردنش فردی که از این کدها استفاده کرده باشه بن خواهد شد.

Radikal از مدیریت داخلی استعفا داد. از طرف تیم مدیریت از ایشون بابت زحماتشون تشکر می‌کنم و براشون آرزوی موفقیت داریم.

شوکوهــ به جمع مدیران داخلی پیوست.

SaD3Q مدیر داخلی شد.

Back
بالا