توصیف مدیران(محمد بذرکار)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : توصیف مدیران(محمد بذرکار)

نمی دونم :دی یادم نمیاد چی بهش دادم که بیاد اینا رو بگه ;D
ایشون به دلیل انصافش اومده میگه! شما نداری، اشکالی نداره :-p تعریف نکنین خوب :دی

عجـــــــب، ما شدیم بی انصاف :دی

آقای بذرکار شما که احتمالا زمین سیب زمینی ندارین نه؟!:دی

خیلی مدیرجالبی هستین.نظرم تقریبا مثه بقیس.(دی)

سیب زمینی دادن که توی مرام ما نیست... ما «کدو حلوا» هر چی داشتیم بین بچه ها تقسیم کردیم :دی

در درجه اول یه دوست خوب و قابل اطمینان ;) (قابل اطمینان با قابل اتکا فرق داره ;D)
معمولاً ساکت اما اگه به حرف بیاد خدا رحمتون کنه ;D (اگر هم بحث حال گیری باشه که خدا بیامرزدت ;D B-) ) نخواد حرف هم بزنه بکشی خودتو هم حرف نمزنه :((
دقیق و ریز بین هستش :-\ به یک چیزایی برمیخوره که به عقل جن هم نمیاد :-\
خدا نکنه عصبانی بشه اگه دمه دستش باشی بهتره یه زنگ به مدیر قبرستان برای رزرو جا بزنی ;D
خلاق و پرشور و حال
معمولا نقل مجلس ها میشه ( البته مجالس دوستانی) >:D<
یه دوست که 14 ساله میشناسمش :-* (خدایی خیلی 14 سال ها)

يه مدير باحال
يه كسي كه واقعا به تمام معنا با همه جوره
عاقل
خوش اخلاق
با شخصيت
متواضع
و هرچي بگم در وصفش كمه =D>
پگاه اينقدر محمد رو اذيت نكن مدير به اين خوبي از كجا ديگه ميخواي پيدا كني ؟ :-w
( قرار شد امير با من هرچي گرفته رو نصف كنه ) ;D

به نقل از SaboteuR PrincE :
در درجه اول یه دوست خوب و قابل اطمینان ;) (قابل اطمینان با قابل اتکا فرق داره ;D)
معمولاً ساکت اما اگه به حرف بیاد خدا رحمتون کنه ;D (اگر هم بحث حال گیری باشه که خدا بیامرزدت ;D B-) ) نخواد حرف هم بزنه بکشی خودتو هم حرف نمزنه :((
دقیق و ریز بین هستش :-\ به یک چیزایی برمیخوره که به عقل جن هم نمیاد :-\
خدا نکنه عصبانی بشه اگه دمه دستش باشی بهتره یه زنگ به مدیر قبرستان برای رزرو جا بزنی ;D
خلاق و پرشور و حال
معمولا نقل مجلس ها میشه ( البته مجالس دوستانی) >:D<
یه دوست که 14 ساله میشناسمش :-* (خدایی خیلی 14 سال ها)
یادم باشه فردا باهات قرار داد ببندم همیشه بیای اینا رو بگی، دست مزدت هم با خودم ;)
14 سال؛ واقعا ها!! 2+7+5 ...هو! (این تعجب بود!) خیلیه ها... البته ابتدایی که زیاد باهم نبودیم، گلوکز :-" (آمار هم درس خوبی بود!)

به نقل از نــيما :
يه مدير باحال
يه كسي كه واقعا به تمام معنا با همه جوره
عاقل
خوش اخلاق
با شخصيت
متواضع
و هرچي بگم در وصفش كمه =D>
پگاه اينقدر محمد رو اذيت نكن مدير به اين خوبي از كجا ديگه ميخواي پيدا كني ؟ :-w
( قرار شد امير با من هرچي گرفته رو نصف كنه ) ;D
نه بابا چی نصف کنین:دی من خودم برات می فرستم هرچی برا اون فرستادم؛ به اندازه همه دارم، خیالت آسوده :دی
«برا آقا پسرا دارم، برا دختر خانوما دارم؛ یه ورزشگاه خوب دارم!»

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
یادم باشه فردا باهات قرار داد ببندم همیشه بیای اینا رو بگی، دست مزدت هم با خودم ;)
14 سال؛ واقعا ها!! 2+7+5 ...هو! (این تعجب بود!) خیلیه ها... البته ابتدایی که زیاد باهم نبودیم، گلوکز :-" (آمار هم درس خوبی بود!)
چرا فردا؟الان قرار داد ببند ;D
آمار درس خوبی بود ولی من یادم نمیاد خیلی سر کلاسش حضور داشته بودیما(ساختار جمله رو حال کن ;D)ترم 2 که کلا رو هم 1 ساعت هم نبودیم جفته ترم اولم که گمونم نصفش بیشتر نبودیم. ;D
من تورو از آمادگی یادمه واسه همین گفتم 14 سال(ببین یه بار گفتم تیزی ها رفتی تیزی نشون بدی گند زدی :-w ;D)

چی بابا! .... راست می گی... من هنوز با نحوه حفظ کردن بعضی چیزا مشکل دارم... دوران دبیرستان و پیش رو همیشه حفظ کرده بودم: "سه تا" بد به خودم می گفتم "اون چیزی که من فکر می کنم، یکی بیشتر" حالا هم فکر کردم 4تا بعد یکی اضافه کردم شد 5 ! به قول «جابر» «این اتفاقت توی زندگی حرفه ای هر کسی پیش میاد» :دی
آمار فکر می کنم ماه اول فقط بودیم سر کلاس؛ ماه دوم یه در میون و بعد دیگه رفتیم .... :-"
انقدر سر کلاس آمار نظر دادی تا نظر دادن ما رو باز کردی؛
حرف خاطرات شد، کلاس فیزیک که بهتر بود :دی (حرف نزن بذرکار، حرف نزن :دی) داستان ها رو! به جون تو جایزه گل آقا رو می گرفتیم!! (البته اگه الان چاپ کنیم...)

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
چی بابا! .... راست می گی... من هنوز با نحوه حفظ کردن بعضی چیزا مشکل دارم... دوران دبیرستان و پیش رو همیشه حفظ کرده بودم: "سه تا" بد به خودم می گفتم "اون چیزی که من فکر می کنم، یکی بیشتر" حالا هم فکر کردم 4تا بعد یکی اضافه کردم شد 5 ! به قول «جابر» «این اتفاقت توی زندگی حرفه ای هر کسی پیش میاد» :دی
آمار فکر می کنم ماه اول فقط بودیم سر کلاس؛ ماه دوم یه در میون و بعد دیگه رفتیم .... :-"
انقدر سر کلاس آمار نظر دادی تا نظر دادن ما رو باز کردی؛
حرف خاطرات شد، کلاس فیزیک که بهتر بود :دی (حرف نزن بذرکار، حرف نزن :دی) داستان ها رو! به جون تو جایزه گل آقا رو می گرفتیم!! (البته اگه الان چاپ کنیم...)
میگم اینجا بخش خاطرات نداره یا داستان نویسی نداره؟
یادته مشهد بودیم گفته بود صابرنژاد-بذرکار حرف نزنید؟ :))
این Open your heart هنوز هم روی کتابمه <:-P
گفتی نقد کن باید بگم الان عصر دیجیتال بید بیکلاسیه نقد همرات باشه ;D
یه مشکلی که داری به نظرم(به نظره منه ;) ) بعضی وقت ها روی یه چیزی گیر بدی میری یه جایی و هرچیم بت بگن اقا این اشتباس بازم حرف خودت رو میزنی(گاهی خیلی خود رای میشی اساسی :-w)

اون کلمه ای رو که جدیدا زیاد می گم به عنوان فرمایش2 حساب کن! یعنی هر وقت گفتم فرمایش2 یعنی همون موضوع!
من گفتم نقد کن؟ حواست بود گفتم چی رو نقد کن؟! من احساسات یکی دیگه رو گفتم؛ نه شخصیت نداشته ی من رو! فرمایش2 :دی
لج کردن که خوبه؛ انقدر حال میده... یه بار امتحان کن بین انجام فرمایش2 ها :دی

ببین میدونی که من آدمه بسیار خلاصی هستم پس این فرمایش2 رو نگو انجام خواهم داد ها گفته باشم نگی نگفتی ;D
دیدم وقتی میری یه جایی دیگه نمیآی نگو بت حال میده ;D
راسی الان به نظرت این حالت چت پیدا نمی کنه؟ توصیف تو نیست دیگه => اجازه بده ملت (بانک خوبیه B-) ) بیان تووصیفت کنن B-)

ملت بیکار نیستن که بیان من رو توصیف کنن که :دی
من که مثه تو نیستم که... همون جایی که بابات گفته بود یا .... آهان فهمیدم کجاست :دی

منم می خواستم بگم مثه چت شد :دی

توضيف مديران(مهمد بذركار)

براي اجراي عدالت
باحال همين

پاسخ : توضيف مديران(مهمد بذركار)

پسری بسیار خوب ، باحال و صمیمی می باشند ایشون!!!
کلن ازش خوشم می یاد!
به نسبت بقیه مدیرا کمتر مغروره!

همه کاره !

به به به

گله به خدااااااااااااااااااااا

به جونه خودم تو فارغ التحصیلای مدرسمون تکه.

کلا که خیای گله. مدیریتشم که خدائی خوبه. چه مدیریتش تو سایت و چه در مدرسه که کارای فکر سوقو بیاره همشو خودش انجام میداد ;D ;D

تاپیک ها ترکیب شدند.

Back
بالا