× تاپیک با شبکه های اجتماعی ترکیب شد و به انجمن مربوطه انتقال داده شد
من اولی که عضو شدم خیلی جوگیر بودمو اصا از شما چه پنهون دنبال عکس و موضوعی بودم که بذارم اونجا و دورهمی با بچه ها بگیمو بخندیم اما خ بعد یه مدت فیس زده شدم و برام دیگه جذابیتی نداره درسته هنوزم میرم اما در هفته دو رو اونم فقط یه ساعت برای چک کردم باخبر سازی هام
فیسبوک اصولا" چیز خوبیه اگه استفاده به جا ازش بشه
ینی چیز خیلی خوبیه
من خیلی از دوستای قدیمیمو با استفاده از فیسبوک پیدا کردم و خوبیاش حتی تو همینم خلاصه بشه بازم واسه من کافیه
ولی چند وقتیه به دلیل نداشتن جنبه و گذاشتن وقت زیاد (خیلی زیاد!) اکانتمو دی اکتیو کردم
مرحله دوم 24 امین المپیاد کامپیوتر -ناکامی در مرحله۳
دانشگاه
صنعتی شریف
پاسخ : فيس بوك آره يانه........!
شبکه های اجتماعی عمدتا خـوب یا بـد بودنشون بستگی داره به نــحــوه ی اسـتـفـاده!
مثلا فیسبــــوک ، وا3 پیدا کردن افرادی که مدتی ِ ندیدیمشون یا ازشون بی خبریم جای خوبی ِ.ولی به شرطی که هـدفمند استفاده کنیم.من خودم فیسبوک دارم ولی عمدتا تاکاری نداشته باشم (دنبال کسی نگردم) نمیرم.
من اکانت دارم،با دوستای مدرسه اونجاییم و چن تا از معلما
بعد فارغ التحصیلی، با فیس بوک راحت تر میشه ارتباطا رو حفظ کرد.
عکسای مدرسه رو میذاریمو ،قرار مدار واسه بیرون رفتنو اینا...
کلا اگه اشنا داشته باشی خوبه!!!
نه اینکه بری اشنا پیدا کنی
یه نفرم که 6 سال بود ندیده بودمشو پیدا کردم بالاخره
به نظر بنده چیز خیلی خوبیه ! به 2 دلیل
1 اینکه محدودیت مکانی نداره می تونی آشنایانی ک آلان ی کشور دیگه هستن رو پیدا کنی
و 2 اینکه خیلی وقت ها غم های آدمو از یادش می بره ! ( یعنی آلان عینه این معتادها هس می گن می کشم غم هامو فراموش کنما !!!!! )
نه از شوخی گذشته دوم اینکه می تونی آدم هایی رو پیدا کنی ک مثل خودت باشن !
البته خطراتی و مضراتی هم دارن ک شاید از سودهاش بیشتر باشه ! (صد البته همینطوره )
ولی آقا هرچیزی ظرفیت می خواد اگه بلد باشی درس ازش استفاده کنی خیلی هم خوبه اگر نه ، هزار بدبختی برا خودت می سازی
فیسبوک
تصمیم دارم بعد از اینکه از سر کنکور اومدم فوری عضو شم
نمیدونم چرا اینقد دوست دارم عضوش باشم اما میدونم واسه من بدیایی داره ک بزرگترینش اعتیاده
ب سمپادیامعتاد شدیم فیسبوک بیاد فرا معتاد میشیم
فعلا ک از طرف خانواده منع شدم
ولی خوبی ای ک داره اینه ک الان کل خونوادم عضون و با فامیلای خارج از کشور رابطه دارن دیگه
بعدم اینکه مطالب جالبم زیاد توشه خب
اگه درست استفاده شه خوبه خب
فیس بوک دارم اما زیاد بهش سر نمیزنم
سر جم چیزه خوبیه به خصوص برای ارتباط با دوستان و البته کمی هم فضولی
تازه یه سری افرادو که خیلی دنبالشون میگشتمو تو فیس پیدا کردم (برای گرفتن اطلاعات)
ولی خوب نباید بهش وابسته شددیگه ... یعنی تا این حد که از کار و زندگی بندازت
به هیچ دردی نمیخوره... فقط برا وقت گذرونی خوبه,وگرنه اگه کار دیگه ای داشته باشی صرف نمیکنه اونو ول کنی و بشینی پای فیس بوک...
منم یه مدت خیلی کنجکاو بودم و دلم میخواست زیاد برم,ولی دو هفته پیش طی یک اقدام خودجوش deactive کردم,اصلا هم پشیمون نیستم که هیچ,به خودم افتخار هم میکنم...
وااای اصن بی فیسبوک نمیشه من صبح که بیدار میشم میرم فیسبوک کلی برنامه هامو چک میکنم ... اخبار کالج و اینا هس مثلا اگه کالج تعطیله یا چیزی
بعد برنامه سر کارمو میبینم بعدش دیگه هوا و اینا رو چک میکنم و کلی چیزایه دیگه
دیگه بعدش هرموقع وقت کنم میرم فیسبوک ببینم چه خبره تو اتوبوس مثلا ... قبل کلاس ... بعد کلاس ... موقع غذا .... و قبل خواب
واسه من خیلی خوبه کلی دوستامو میبینم و حرف میزنم و اینا کلا دلم تنگ بشه میرم فیسبوک
کلا خیلی دوسش دارم به نظرم از گوگل پلاس و توییتر بهتره خیلیی
ولی خوب یه کم زیادی اعتیادآوره وقتتو میگیره کلی... که دیگه اونش دست خودته باید خوب ازش استفاده کنی
من کلا تو فیس بوک ولو بودم!
ولی خدا وکیلی وقت آدمو خیلی میگیره!
اگه مطمئنی میتونی فقط چک کنیو بری، فیس بوک مشکلی نداره ولی مشکل اینجاست که آدم معتاد میشه و کلا...!
من خودم یه 3 ماهیو علاف این خرابات مجاز(Kharabat majaz)(=فیس بوک) بودم ولی به این نتیجه رسیدم نرم!
توصیه اش میکنم برا بعد دانشگاه!