JUVE کاربر فوقفعال ارسالها 118 امتیاز -2 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان 2010/8/16 #91 پاسخ : MAN UTD بله اگه اون اون لیورپولیای پچل هواداری ما رونمیکشتن شما الان جرات داشتی برا من ادعا کنی؟
پاسخ : MAN UTD بله اگه اون اون لیورپولیای پچل هواداری ما رونمیکشتن شما الان جرات داشتی برا من ادعا کنی؟
reza-handsome کاربر فوقحرفهای ارسالها 617 امتیاز 1,089 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2010/8/17 #92 پاسخ : MAN UTD تبریک میگم .3 0 ایول
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/8/17 #93 پاسخ : MAN UTD منچستر نیوکاسلو برده؟
alireza.r کاربر حرفهای ارسالها 338 امتیاز 225 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی بابل شهر بابل رشته دانشگاه ریاض-فیزیک 2010/8/17 #94 پاسخ : MAN UTD به نقل از King Dain II : منچستر نیوکاسلو برده؟ کلیک کنید تا باز شود... اره 3 -0 منچستر
پاسخ : MAN UTD به نقل از King Dain II : منچستر نیوکاسلو برده؟ کلیک کنید تا باز شود... اره 3 -0 منچستر
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,103 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار 2010/8/17 #95 پاسخ : MAN UTD به نقل از ALirEZa.R : اره 3 -0 منچستر کلیک کنید تا باز شود... گل سومتون خیلی قشنگ بود!
پاسخ : MAN UTD به نقل از ALirEZa.R : اره 3 -0 منچستر کلیک کنید تا باز شود... گل سومتون خیلی قشنگ بود!
nima_nv کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد مدال المپیاد کلاس های المپیاد زیست رو میرم شاید فرجی شد .... 2010/8/17 #96 پاسخ : MAN UTD Ozil دیگه اصلا احتمال نداره بیاد منچستر میره تو تیم خز ها احتمالا : رئال مادرید ! البته به درک ! در هر صورت : VIVA MAN UTD VIVA RED DEVILS B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)
پاسخ : MAN UTD Ozil دیگه اصلا احتمال نداره بیاد منچستر میره تو تیم خز ها احتمالا : رئال مادرید ! البته به درک ! در هر صورت : VIVA MAN UTD VIVA RED DEVILS B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,910 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/8/17 #97 پاسخ : MAN UTD کیائر و همسیک هم نمیان.. کیائر که با ولسبورگ قراردادشو بست... همسیکم فک نمیکنم بیاد... اه !
پاسخ : MAN UTD کیائر و همسیک هم نمیان.. کیائر که با ولسبورگ قراردادشو بست... همسیکم فک نمیکنم بیاد... اه !
reza-handsome کاربر فوقحرفهای ارسالها 617 امتیاز 1,089 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2010/8/17 #98 پاسخ : MAN UTD اشکال نداره .باهمین بازیکنا هم قهرمانیم هیچکی نمیدونه بازیه بعدیه منچستر با کدوم تیمه؟ // دو پستتون یکی شدن٬ لطفا دو تا ارسال پشت هم نکنید.
پاسخ : MAN UTD اشکال نداره .باهمین بازیکنا هم قهرمانیم هیچکی نمیدونه بازیه بعدیه منچستر با کدوم تیمه؟ // دو پستتون یکی شدن٬ لطفا دو تا ارسال پشت هم نکنید.
JUVE کاربر فوقفعال ارسالها 118 امتیاز -2 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان 2010/8/19 #99 پاسخ : MAN UTD یه سوال دارم viva به چه معنیه؟ مگه کلمش اسپانیایی نیست پس چرا هوادارای منچستر ازش استفاده میکنن مثلا من از forza JUVENTUS که ایتالیاییه استفاده میکنم
پاسخ : MAN UTD یه سوال دارم viva به چه معنیه؟ مگه کلمش اسپانیایی نیست پس چرا هوادارای منچستر ازش استفاده میکنن مثلا من از forza JUVENTUS که ایتالیاییه استفاده میکنم
Legend کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/8/19 #100 پاسخ : MAN UTD ببین؟!! یووه جان برداشتن این کلمه اسپانیایی رو خز کردن!؟! منچسترین دیگه؟!!