ظاهــرش بهتر شـده به نـظرمبه نقل از NargeS.M :گوگل ترنسلیـتم که به سلامتی قیافه ش عوض شد و اینا ! شبیه گوپس شده !
نظرتون درباره ش چیه ؟ بنظر خیلی بهتر میاد ظاهرش ! کاش یکم رو کیفیت ترجمه فارسیش کار کنن !
خرید .به نقل از NargeS.M :{ گوگل ، موتورلا رو میخواد بخره !!!! ??? }
به نقل از یـاشــــــــار :خرید .
بابا بگو جمع ِش کنه دیگه! ، همه چیو داره میخره کم کم ...
دقایقی پیش شرکت گوگل رسما اعلام کرد که قصد خریدن موتورولا را دارد. این یک خرید ۱۲.۵ میلیارد دلاری برای گوگل است. و از آن مهمتر این خبر به این معنی است که گوگل با این کار رسما وارد صنعت سخت افزار می شود.
حالا گوگل یک اکوسیستم انحصاری برای تلفن های اندرویدی اش در اختیار دارد و با این کار می خواهد سیستم عامل اش را بیش از پیش قدرتمند کند.
و ... .
لوگو رو ...
بکشه خودش رو گوگل ؛ نمیتونه با فراآیند و ساختار ِ فعلی ِ این سیستم عامل ِ گندش! کاری از پیش ببره!
البته شایدم این گندی تقصیره گوشی ها باشن ، ببینیم با موتورولا چکار میکنه ...
به نقل از Shayan-Emperor :میگم ! شما با این سرویسِ Voice ِ گوگل کار کردین !! ؟؟ یه کوچولو ضعیفه به نظرم ! نظر شما ؟؟؟
اگه رو تلفظ کارکنی زیاد بدک هم نیست!!آره. دقیقا! آدم یه چیز میگه دور از جون شما یه چیز دیگه سرچ میکنه.
آره خب. قبول دارم مسلما تلفظ منم اشکال کم نداره. اما دیگه یه چیزایی رو سرچ میکنه که هیچ شباهتی به کلمه گفته شده نداره. یعنی واقعا هیچ شباهتی نداره.به نقل از mojahedazam :بدیش اینه که فارسی نداره!!!!!!!!!!!
در ضمن اگه رو تلفظ کارکنی زیاد بدک هم نیست!!
واسه من نداره voicبه نقل از anahid_30s :آره خب. قبول دارم مسلما تلفظ منم اشکال کم نداره. اما دیگه یه چیزایی رو سرچ میکنه که هیچ شباهتی به کلمه گفته شده نداره. یعنی واقعا هیچ شباهتی نداره.
باید از مرورگر خود گوگل استفاده کنی.به نقل از SiXaXiS :واسه من نداره voic
دوست من اشتباه نکن. گوگل برای توسعه یا رواج دادنش اندروید خیلی کارهای بهتر از خرید موتورولا می تونه بکنه.تازه اندروید اگر چه رشدش با سرعت پایینه ولی مطمین باشید در چند سال اینده از os های موبایلی دیگه جلو می زنه. اگر چه یکی از اهدافش از خرید موتورولا این بوده!به نقل از یـاشــــــــار :خرید .
بابا بگو جمع ِش کنه دیگه! ، همه چیو داره میخره کم کم ...
دقایقی پیش شرکت گوگل رسما اعلام کرد که قصد خریدن موتورولا را دارد. این یک خرید ۱۲.۵ میلیارد دلاری برای گوگل است. و از آن مهمتر این خبر به این معنی است که گوگل با این کار رسما وارد صنعت سخت افزار می شود.
حالا گوگل یک اکوسیستم انحصاری برای تلفن های اندرویدی اش در اختیار دارد و با این کار می خواهد سیستم عامل اش را بیش از پیش قدرتمند کند.
و ... .
لوگو رو ...
بکشه خودش رو گوگل ؛ نمیتونه با فراآیند و ساختار ِ فعلی ِ این سیستم عامل ِ گندش! کاری از پیش ببره!
البته شایدم این گندی تقصیره گوشی ها باشن ، ببینیم با موتورولا چکار میکنه ...
مشکل سرتیفیکت میده ! مشکل از خودت !به نقل از بـُزدوست :گوگل ریدر چن روزی هست باز نمیشه انگار کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟