عزیزم شنبه اومد سر کلاس مابه نقل از zahra.kh :امار اقای غفاری رو گرفتم.هیش نگران نباشید.
احتمالا فردا میاد مدرسه
جریان میتینگ فردا چی شد؟؟؟
من فردا نیستم بزارین واسه ی روز دیگه
پسرم ما پارسال اصلا بودجه نداشتیمبه نقل از مع السکوت :نمایشگاه فکر کنم جای خوبی برای تقویت روحیه باشه اسمش رو باید به جنگ خنده تغییر داد!!!!!!
بودجه ای هم که دادن معادل بودجه ی یکی از غرفه های پارسال هست تا جایی که خبر دارم بقیش رو هم که معلومه
به نقل از مع السکوت :یعنی آقای مجتهدی به بچه ها نمی گفت هر چی می خواهین بگیرین فقط به من فاکتورش رو بدین؟
مگاه آزمایشگاه زیست سر نمایشگاه پروژکتور نگرفت؟
این حرفو گفت اما ما قبل خریدن هرچیزی باش مشورت می کردیم.تا یه حدی بیشتر نمی ذاشت خرید کنیم.غرفه خود من فقط 8 تومن خرجش شدبه نقل از مع السکوت :یعنی آقای مجتهدی به بچه ها نمی گفت هر چی می خواهین بگیرین فقط به من فاکتورش رو بدین؟
مگاه آزمایشگاه زیست سر نمایشگاه پروژکتور نگرفت؟
اون که معلومه.بالاخره آقای مجتهدی بود.آقای مجتهدی واقعا به بچه ها اعتماد داشت.نیتشم فقط پیشرفت بچه ها بود.بچه هام جواب زحمتاشو تو نمایشگاه دادن.به نقل از مع السکوت :بالاخره مارو بیشتر تحویل میگرفت!
خدا سایش رو از مدرسه بیشتر از این کم نکنه
زهرا جان بچه های خودمون که همه میدونن این angry-bird مال منه!به نقل از zahra.kh :قربون همه رفقاییییییی که لطف دارن!!!!!(ببین چی گفتم)
راستی فاطمه جون خوش اومدی!!!!!!
دوس داشتی معرفی کن بقیه هم مستفیذ(املاشو بلد نیستم!)شن
فاطمه جان خب من نميدونستم.... تويي؟؟؟!! نه بابا؟؟ :ديبه نقل از angry-bird :زهرا جان بچه های خودمون که همه میدونن این angry-bird مال منه!
سرعت اطلاع رسانی!!!
دقیقا چیو معرفی کنم؟!!! (![]()
مگه بايد كسي ميرفت؟؟ بيكار هستيم به قول فاطمه ولي نه در اين حد....به نقل از zahra.kh :بابا ایول اقای مجتهدی
مدرسه ی ما مخارجشو از اون ب بسم الله تا اون بنرا رو گذاشته بود پای بچه ها
کسی نمایشگاه مدرسه حاج بابایی رفت؟
چطور بود؟
×ترکیب×
بزارش به حساب بيكاري آموزش پرورش ....از يه نظر بدم نيست(!!) كيلو كيلو تراز ميده .... 9000 10000!! ديگه به عمرت از اين ترازا نمي بيني ... يكم ميخنديم عيب نداره!به نقل از برانول :اه اه
حالا اين پيشرفت تحصيلي چي بود اين وسط