حالا فک میکنی ما میریم مدرسه درس میخونیم اقا عرفان؟!به نقل از sir erfan :hehehe ma farda akharin rozemone ghose be shoma farzaneganiya![]()
![]()
به نقل از سیما :حالا فک میکنی ما میریم مدرسه درس میخونیم اقا عرفان؟!
بذار برنامه امروزمونو واست بگم حال کنی! صبح رفتیم اول نیمکتارو دور کلاس چیدیم میزای اضافه هم گذاشتیم وسط یه سفره هفت سین محشر درست کردیم. درس که کلا تعطیل بود ف سر کلاس بازی پس گردنی بازی کردیم. زنگ تفریحا هم که .... بچه مذهبیارو گفتیم برن بیرون یه ضیافت داشتیم دور همزنگ آخرم فیلم گذاشتیم نگا کردیکم. تا 5 شنبه برنامه همینه
![]()
تا امروز میگفتم بریم مدرسه که چی این هفته؟!!!به نقل از sir erfan :mohem ine ke mirin ama ma nemirim haha dar zemn ma ye haftast ke sare kelas nemirim faghat otagh hoshmand mirim haha
به نقل از *کیمیا* :تا امروز میگفتم بریم مدرسه که چی این هفته؟!!!
ولی از امروز میگم نریم مدرسه که چی بشه؟!!
خونه باشیم یا بریم از فروشگاهای پربار همدان خرید کنیم؟؟
حداقل بی کار نمیمونیم!
بیکار که میگن یعنی شما دیگهبه نقل از sir erfan :albate harfe shoma sahih ast ama bazam mohem ine ke maro mikeshan madrese ama be shoma migan nayayn (ghaziye emroz sob to hayateton) haha![]()
![]()
بابا لا مصب عليزاده گفت فردا ببينمتون ميكشمتون ما داشتيم كار ميكرديم نامردبه نقل از sh@zde :ما رو بزور انداختن بیرون امروز
حیف شد این هفت آخر با بچه ها خیلی کیف می کردیم..هر روز زنگ سوم می پیچوندیم می رفتیم گیم نت![]()
بخوابیم!کار از این مهم ترو باحالتر؟!به نقل از سیما :اینا رو بیخیال. حالا از فردا چی کنیم؟ من اصلا تازگیا حوصله ندارم!![]()
باشه من کاری ندارم ولی میشه بگی چرا؟به نقل از سیما :نه منا من حالم بده! میخوام از فردا بشینم خونه گریه کنم!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابا تو که همش ور دلمیبه نقل از mona* :باشه من کاری ندارم ولی میشه بگی چرا؟
دلت وا3 من تنگ شده؟![]()
منو اسپم؟!به نقل از *کیمیا* :اه اه اه!
ببین یه روز نبودما!
واسه خودتون بحث راه انداختینو هی اسپم میدین!
هیشکی از صبح (ظهر!) دلش واسه من تنگ نشد!!!
من حوصلم انقدر سر رفته که هی چرت میزنم!!!!!!!!
باشه!به نقل از sh@zde :اسپم چیه ؟ ما داریم راجب اوقات فراغتمون تصمیم می گیریم که چیکار کنیم.اسپم چیه !