sohaaaa
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرج
پاسخ : تکنو!
تکنو که نه...ولی یه سر رشته هایی از hip hop دارم!!
تکنو که نه...ولی یه سر رشته هایی از hip hop دارم!!
به نقل از sohaaaa :تکنو که نه...ولی یه سر رشته هایی از hip hop دارم!!
من تا حالا تو چند تا همایش شرکت کردم...خیلی باحال بودن...با کلی رقص نور و گریم و لباس های باحال... گروهی هم بود...ولی خوب اجازه ی فیلم برداری نبود!!به نقل از peg0a2h1 :تو این زمینه ما هم داریم یه تجربه هایی کسب میکنیم
آرررررررررره !!!!!!! خیلی باحال بود!به نقل از sara $_H :مرضیه یادته پارسال 4 تایی موج میرفتیم؟؟؟؟؟
چه حالی میداد!!!!!!!!!!!!!
اگه منظورت hip hope ایروبیکه که منم یه چنتا حرکتشو بلدم!به نقل از sohaaaa :تکنو که نه...ولی یه سر رشته هایی از hip hop دارم!!
به نقل از sohaaaa :من تا حالا تو چند تا همایش شرکت کردم...خیلی باحال بودن...با کلی رقص نور و گریم و لباس های باحال... گروهی هم بود...ولی خوب اجازه ی فیلم برداری نبود!!
کلا چیز باحالیه...خیلیم نیاز نیست بدنت در حد تکنو کارا نرم باشه!!
به نقل از 3ggerman :آره hip hop و یه چیزایی بلدیم...و در حال بلد شدنم هستیم...
تکنو هم باید خوب باشه ولی به نظر من hip hop باحالتره...
فکر کنم منظورش رقص خیابونیه!!!!!!!!!به نقل از sheshba2mi :اگه منظورت hip hope ایروبیکه که منم یه چنتا حرکتشو بلدم!
تکنو خوبه ولی هم خیلی سخته هم این که خطرناکه حسن! ...هم این که حرکتایی که تو هیپ هاپ هست خیلی بیشتره و خلاقیت توش خیلی زیاده!!به نقل از 3ggerman :آره hip hop و یه چیزایی بلدیم...و در حال بلد شدنم هستیم...
تکنو هم باید خوب باشه ولی به نظر من hip hop باحالتره...
3تا...تو چند تا باشگاه...مربیمون 18 سالشه ...خیلی باحال و خفنه...تو باشگاه های مختلف همایش میذاره که کارش بیشتر بگیره...ما هم جزو گروهشیم...هرچند اگه اماکن بیاد ببینه چه خبره وضع یه نمه خراب میشه ولی خوب شانس داره دیگه!! ....تو همایشا هم فقط هیپ هاپ نیست...باله و سالسا هم هست ولی خوب باحال ترینشون همینه!! B-).......تازه کجاشو دیدی...ازینایی که دود میکنه هم این سری گذاشته بودن!!!!!به نقل از peg0a2h1 :تو چند تا همایش؟؟؟؟؟؟!!!! با رقص نور؟؟؟!! تو کرج از این چیزا هم دارین؟؟؟!!!! ما خیلی بدبختیم پس....
بله... در حال بلد شدنیم...
مگه چن ساله داری کار میکنی؟به نقل از sohaaaa :آره منظورم همون هیپ هاپ رقص خیابونیه!!تکنو خوبه ولی هم خیلی سخته هم این که خطرناکه حسن! ...هم این که حرکتایی که تو هیپ هاپ هست خیلی بیشتره و خلاقیت توش خیلی زیاده!!
منم هیپ هاپ رو بیشتر میدوستم!! :)3تا...تو چند تا باشگاه...مربیمون 18 سالشه ...خیلی باحال و خفنه...تو باشگاه های مختلف همایش میذاره که کارش بیشتر بگیره...ما هم جزو گروهشیم...هرچند اگه اماکن بیاد ببینه چه خبره وضع یه نمه خراب میشه ولی خوب شانس داره دیگه!! ....تو همایشا هم فقط هیپ هاپ نیست...باله و سالسا هم هست ولی خوب باحال ترینشون همینه!! B-).......تازه کجاشو دیدی...ازینایی که دود میکنه هم این سری گذاشته بودن!!!!!
فقط 3 ماه تابستون بود....یه هفته هم فشرده واسه این آخری!!...قبل همایش ها هر کدوم یکی دو هفته قبلش هر روز 4،5 ساعت تمرین می کردیم!!به نقل از sheshba2mi :مگه چن ساله داری کار میکنی؟
آفرین چه پشت کاری!!!!!!!!!!به نقل از sohaaaa :فقط 3 ماه تابستون بود....یه هفته هم فشرده واسه این آخری!!...قبل همایش ها هر کدوم یکی دو هفته قبلش هر روز 4،5 ساعت تمرین می کردیم!!
به نقل از nodetstu :فيلم هاي زيادي از دانشگاه هاي مختلف در اين موضوع در اومده!! ديدين؟؟؟
نه فک کنم تکنو رو میگهبه نقل از peg0a2h1 :دقیقا در چه موضوع؟ هیپ هاپ؟؟!
:-[به نقل از sheshba2mi :آفرین چه پشت کاری!!!!!!!!!!
میزاری لینکاشو؟!به نقل از nodetstu :فيلم هاي زيادي از دانشگاه هاي مختلف در اين موضوع در اومده!! ديدين؟؟؟
اون streat dance که کاملا فرق میکنه و بیشتر شبیه break dance تا hip hop و techno...به نقل از sara $_H :فکر کنم منظورش رقص خیابونیه!!!!!!!!!
streat dance و hip hop فرق میکنن ولی نه در این حد که شما میگی!!...خیلی از حرکتای هیپ هاپ رو میشه از رو رقص خیابونی کار کرد!!به نقل از غزال :اون streat dance که کاملا فرق میکنه و بیشتر شبیه break dance تا hip hop و techno...
هیپ هوپ و تکنو هم جفتشون خیلی قشنگن...
ولی خوب توی techno اون حرکت های موجی خیلی بیشتره،به نرم بودن بدن هم ربطی نداره خیلی!!