خطوط قرمز انضباطی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع persianboy1373
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خطوط قرمز انضباطی

به نقل از nOghte :
نمی دونم!
اگه فهمیدی به منم بگو!!:دی
شاید مانتوتون کثیف میشه؟!!!!!!!!!! یا گردو خاک روی لباسها باعث شیوع بیماری (ترجیعاَ آنفولانزای خوکی!) بشه.

به نقل از ßehianoa :
شاید مانتوتون کثیف میشه؟!!!!!!!!!! یا گردو خاک روی لباسها باعث شیوع بیماری (ترجیعاَ آنفولانزای خوکی!) بشه.
او لالا!!!!
نمیرن این عوامل مدرسه از بس به فکر ما ان!!!!
خاک کیلو چنده؟؟؟؟
همه همیشه رو زمین ولو ان!

به نقل از ßehianoa :
وقتی یک پسر به یکی از دخترها گیر میده فکر میکنید دلیلش چیه؟ حدس بزنید. دلیلش خود شمایید. پس این شما هستید که باید از پس خودتون بر بیاید و یا پسر رو دودر میکنید و محلم بهش نمیدید یا ازش خوشتون میاد. حالت دیگه داری؟
توی مدرسه ی دخترانه پسری وجود نداره ، مگه اینکه سرش رو از روی دیوار بیاره بالا ....
ناظم ما حتی نمیذاره ما توی سالن اینجوری بگردیم ....

به نقل از mgh-nano :
توی مدرسه ی دخترانه پسری وجود نداره ، مگه اینکه سرش رو از روی دیوار بیاره بالا ....
ناظم ما حتی نمیذاره ما توی سالن اینجوری بگردیم ....
در حالت کلی گفتم.

باید عرض کنم چشم همتون درد نکنه...ما رو چشم زدید رفت...مرکز ما به اون رله ای گیر داده یا هد می زنید یا هد می زنید..نه؟!..پس هد می زنید...

به نقل از Eternal.frz :
باید عرض کنم چشم همتون درد نکنه...ما رو چشم زدید رفت...مرکز ما به اون رله ای گیر داده یا هد می زنید یا هد می زنید..نه؟!..پس هد می زنید...
یکی عکس هدبند بزاره. من آخر نفهمیدم این هدبند چی موجودیه و چی هست! ;D

به ما گفتن موهاتون بیرون نباشه ، چند تا از بچه ها رفتن هدبند زدن ، دو روز پیش ناظم گیر داده که رنگ هدبندتون جلب توجه میکنه ...

به نقل از ßehianoa :
یکی عکس هدبند بزاره. من آخر نفهمیدم این هدبند چی موجودیه و چی هست! ;D
imageitem-small-090101063813-jailan6.jpg

این که رو سر این یارو می باشد

من بد بخت که هر چی می گم و هرچی، هرکی می گه خر منو می گیرند!!!

من که کلا همیشه تو دفترم , همیشه اسمم تو لیسته دفتره , همیشه تو جلسه معلم ها و مدرسه در مورده من و چند تا از بچه های دیگه بحث میشه ....!
تا از جلو دفتر رد میشم مدیر میگه وایسا کارت دارم...!
دفتر در حدود 329857398 شماره از مامانم, بابام , پدر بزرگم , مادر بزرگم, پدر پدربزرگم و مادر ماد بزرگم دارن که هر غلطی کردم تو مدرسه سریع اطلاع بدن ...!

میگن خیلی ها رو از کنکور محروم کردن!!!!!!!!!!!

تا دلت بخواد من و هم کلاسیام مورد انضباطی داریم. دعا کنید رد صلاحیت نشیم!

میگن برا هرکی 4-5 مورد شه اخراجه ! من و بروبکس یه 3-4 صفحه ای فک کنم مورد داشته باشیم !

خوبه
این آخریادیگه زورشون بهمون نرسید
ولمون کردندبه امان خدا
بلکه آدم شیم
ماهم که... ;D

من که همیشه پیچیدم همیشه هم انضباطم 20 بوده : دی
یادمه جلسه فیلم زبان بود من و چندنفر دیگه پیچوندیم رفتیم گل کوچیک! همه رو گرفتن همه 2نمره از انضباط کم شد من گفتم من اجازه گرفته بودم برم آب بخورم اینا رم نمیشناسم : دی معلممونم گفت آره =))

پارسال ولی امتحان پایانی آزمایشگاه زیست رو کلاس ما سفید دادیم ازمون نیم نمره انضباط کم کردن :|

بچه ها داشتن کتاب تاریخ آتیش می زدن. جناب آقای م همون لحظه زنگ می زنه به مامان یکی از بچه ها (که مسئول انجمنه) مامانش زنگ زد به گوشی من گفت گوشی رو بدم به پسرش بعد بهش گفت که برن به بچه ها بگن که این کارو نکنن و برای معذرت خواهی برن پیشه آقای م.
:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? چه سیستم پیچیده ای؟

پارسال بیشتر بهمون گیر میدادن ولی امسال خیلی بهتر شده بود یه بار ما داشتیم 6 تایی مزاحم تلفنی میشدیم ناظممون

گرفتمون یه ذره دعوامون کردن هیچی نگفتن گوشیامونم پس دادن حتی مورد انظباطی هم نزاشتن!!!!!!!!

عالی بود!!!!!!

من فکرمیکنم کم کم دارن به این نتیجه میرسن
که دیگه بااین روش های قدیمی وخشونت نمیتونن
ماروکنترل کنن
موافق نیستید؟

Back
بالا