• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عکس‌های ما

پاسخ : عکس های ما

به نقل از Farz :
شما این عکس رو ببینید
این چه طوریه؟؟

الان حدود 3 دقیقه است داره دانلود میشه عکست! چرا با این سایز آخه؟! کوچیک کن آپلود کن...! اونم تازه فرمت PNG?! یه ربع طول میکشه فکر کنم!
تا همین کوچولوش که پیداست، به نظرم اولین ضعفش عدم تقارنشه. نه اونقدر نا متقارنه که بشه گفت پرسپکتیو رو میرسونه، نه اونقد متقارن که بگی به زیباییش کمک کرده. شاید اگه سقف کلا کراپ می شد عدم تقارنش کمتر به چشم میومد.
دومین مشکلش به نظرم ته رنگ زردیه که داره. یه ذره طراز رنگها رو اصلاح می کردی خوب بود.
یه کمی اون خاکی که اون وسطه کر و کثیفه که با ادیت باز هم قابل اصلاحه.
در کل این عکست بهتر از اون یکیه. اما باز هم جای کار داره. بازم مدل دوربین و دم و دستگاه یادت رفت.
پ.ن. هنوز سایز بزرگش رو موفق نشدم ببینم.

به نقل از Farz :
مطمئن باشين كه من هم عكس هام رو سبك سنگين ميكنم قبل اينكه بزارم ولي مساله اينه كه ديد من با شما تو سبك سنگين كردن فرق داره چون من يه تازه كارم!!
واسه همين اينقدر زود قضاوت نكنين كه عكس ها رو بدون تفكر گذاشتم لااقل برا دل خودمم شده سعي ميكنم عكس خوبي رو بزارم
:)
اینکه شما بهترین عکستون رو انتخاب کنید و اینجا بذارید یه بحثه، اینکه به این نتیجه برسید که حداقل ها رو داره یه بحث دیگه است. من هنوز پافشاری می کنم، که جواب اون سوالها رو سر فرصت بدید، بدون تعصب. اگه جوابها برای خودتون قابل قبول بود یعنی من اشتباه می کنم. :)
من الان که عکسهای اوایل عکاسیم رو نگاه می کنم، متوجه می شم که چقدر مشکل داشته عکسهام و اون موقع متوجه نبودم. این یه چیز طبیعیه. من اون موقع ها زیاد به اون سوالا توجه نمی کردم، وگرنه همون موقع هم بهترین عکسهام، با وجود اینکه بهترین بودن، اما جوابهای خوبی به این سوالا نداشتن... پس من زود قضاوت نکردم، شما رو اما قطعا قصد داشتم سوق بدم به سمت اینکه اون سوالا رو جواب بدید.

78142066093668021882.jpg

این یکی عکسش چطوره؟؟بهتر نیست؟؟(گشتم این یکی رو هم پیدا کردم) :-"

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
78142066093668021882.jpg

این یکی عکسش چطوره؟؟بهتر نیست؟؟(گشتم این یکی رو هم پیدا کردم) :-"
این هم زیاد بهتر نیست. پوز سوژه بدتره، زاویه بدتره، بک گراند بهتر نشده، فوکوس یه کم بهتره. در کل زیاد فرقی نداره.

اینجا کسی عکّاس ِ حرفه ای نیست واقعن . صرفا یه کم بیشتر راجب ِ عکسا میدونیم .
با عرض ِ معذرت؛ داشتم پست ِ خودمُ میخوندم,متوجّه ِ یه اشتباه ِ فجیع شدم :دی
منُ داخل ِ حرفه ای ــا حساب نکنین ــا؛ اصن منظورم این نبود که منم چیزی از عکس میدونم . اینُ باید تغییر بدم به اینکه "یه سری از ماها یه کم بیشتر راجب ِ عکس میدونن" و اینکه خلاصه من حرفه ای نیستم . خیالتون راحت, اشتباه شد :-" :دی

پایینی : واقعن هم زیاد فرقی نداره :-" همون نقد ِ قبلی بهش وارده :دی

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
02879958055256974719.jpg

canon EOS 50D
ISO-400
1/391 sec.
F/18.2​
عکسش خییییلی خوبه! سوژه عالی، اجرا عالی! اما به نظرم جای ادیت بهتر هم داشت. در کل عکس خوبیه لذت بردم.
یه نکته ای. سرعت شاتر 1/391 ثانیه چه صیغه ایه؟! چنین سرعت شاتری نداریم اصلا. 1/400 ثانیه است. دریچه دیافراگم هم 1/18.2 باز هم نداریم. 1/18 هست. کار خودته؟ لنز چی بوده؟!

به نقل از مُحسن :
sampadia_1.jpg

توضیحات عکس اول: دوربین Canon Kiss X5، ایزو رو یادم نیست، فکر کنم 400 بود، سه تا عکس با سه تا Exposure تایم مختلف که فکر کنم سومی 1و نیم بود، عکس به طبق ادیت هم شده.

sampadia_2.jpg

توضیحات عکس دوم: همون دوربین، ایزو 100، سه تا عکس با Exposure تایم مختلف و ادیت. هر دو عکس HDR ان.

رزولوشن که پایین میاد این عکسا یه جوری میشن، به هر حال، با کیفیت اصلیش تو پروفایل فیس بوکمه، اگر خواستید اونجا ببینید.

آفرین، عکسا و ادینا خیلی خوبن. فقط دلیل اینکه توی چنین فضایی HDR گرفتی رو متوجه نشدم. توی هردو با اینکه عکس HDR هست یه جاهایی Overexpose شده عکس. اینم دلیل خاصی داشته؟

به نقل از amparisay :
عکسش خییییلی خوبه! سوژه عالی، اجرا عالی! اما به نظرم جای ادیت بهتر هم داشت. در کل عکس خوبیه لذت بردم.
یه نکته ای. سرعت شاتر 1/391 ثانیه چه صـیغ‍‌‍ه ایه؟! چنین سرعت شاتری نداریم اصلا. 1/400 ثانیه است. دریچه دیافراگم هم 1/18.2 باز هم نداریم. 1/18 هست. کار خودته؟ لنز چی بوده؟!

عکس رو خودم گرفتم . تابستون دریاچه اوان بود .
لنزش هم لنز اصلی خود دوربین بود فکر کنم 200-28

راستش مشخصاتشو که دقیقا یادم نبود اینا رو از properties عکس نوشتم اون سرعت شاتر 1/395 ه اشتباه نوشتم ولی همینو اینجا نوشته !!!

Shutter Speed: 1/395 sec
Lens Aperture : F/18.2

دقیقا همینه !

F- Number : F/18
Exposure time: 1/400 sec

عکس پاناروما بود مجبور شدم لینک بدم
دست نخورده
شوشتر
نوروز91
موبایل ویواز مال مامانم
+اینم بگم من این عکسو چشم بسته گرفتم چون نور واقعا بدجور چشمو میزد و هیچی تو دوربین _موبایل_ معلوم نبود.
http://up.toca.ir/images/qolp3wk07xazycxuutax.jpg

• لایک
امتیازات: n.r

به نقل از مُحسن :
علت HDR خارج شدن از حالت طبیعی بوده، نمیخواستم عکس ها رنگ و بوی جنس واقعی بدن و بیشتر حالت سورئال مد نظرم بوده، مخصوصا برای دومی.

در مورد OverExpose توی عکس اولی دیده میشه بیشتر، دلیل خاصی نداشته، خودم هم بهش توجهی نداشتم.
بدون گرفتن 3 شات هم میشه حالت عکس HDR رو ایجاد کرد. یه سرچ بزن، فوتوشاپ میکنه این کار رو.

Back
بالا