nahid
violet
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1388
پاسخ : عکس های ما
خب, هیچی نداره
خب, هیچی نداره
این پُست رو بخون، مال یه سایتیه که من خودم خیلی ازش کمک می گیرم و با ایمیل هم مشترکش شدم و هر چند وخت برام ایمیل هم می ده، آموزش ها و نکات خیلی خوبی داره. این پُستش درباره عکس گرفتن از آتیشه، به نظر من خیلی خوب بود.به نقل از ستـاره :آتیش
تاحالا از آتیش عکس نگرفته بودم ! نمیدونم چجوری باید عکس خوب گرفت از آتیش . :-s
به نقل از ستـاره :تار عنکبوت
خوبه ، کیفیت ِشو اوردی پایین زیادی
خوبه که ، آففرین.به نقل از زهرا.ج :شاید به نظرتون خیلی ساده بیاد ولی خودم دوسش دارم :]
دستکاریا یه کم ، خراب کرده . نه که بد دستکاری شده باشه ها ، کیفیت نداره کار.به نقل از Manfred :همه ی اینا 30 تا 300 متر با خونه ما فاصله دارن! (یکم رنگ و کنتراست و ... دسکاری شده ولی "نفس کار" آسیبی ندیده.)
عکسا با گوشی hd7 گرفته شدن
اینو با یه دستم سنگو انداختم تو آب همزمان با اونیکی دستم گرفتم با موبایل!
به نقل از کوروش :اینو HDR گرفتم... خیلی راضی نیستم، نویزش زیاد شده، نمی دونم دقیقا چرا، برا خود عکسا بوده یا موقع براکت کردن نویز افتاده توش(بعید می دونم).
چون مال یه هفته پیشه حدودا، تنظیماتش زیاد یادم نیست... احتمالا تقدم دیافراگم بوده، عدد دیافراگمم 5.6 تا 8 بوده، ایزو رو پایین گذاشتم، رو صد یا نهایتا صد و شصت فکر کنم (هرچند بازم توش نویز افتاده)، شاتر رو هم خود دوربین انتخاب کرد من دیگه چک نکردم، اما احتمالا یک دویستم یا همچین چیزی باید گذاشته باشه.
عکسا هم تو سه تا نوردهی +2/3 و -1/3 و -4/3 بوده فک کنم (شایدم نوردهی یک سوم پایین تر از اینا)
مشکل اصلیم ساختمونای اطراف بود که باعث شد دوربین رو خیلی به سمت بالا بگیرم، اگه یه خرده زاویه کمتر بود به نظرم بهتر می شد...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ویرایش: یه خرده هم انتظار داشتم کنتراست تصویر بیشتر بود... یه جورایی
جدا؟ اتفاقا من خودم کادرو یه جوری گرفتم ساختمونا نیوفته، اگه یه دریا، تپه یا همچین چیزی بود خوب می شد... اما ساختمون های شهر... نه، دوست نداشتمبه نقل از همکلاسی ! :نویزش خوبه ، یه چیزی کم داره ها ، یه ماشین ، یه ساختمون یه مشت آدم ، یا همچین چیزی
خوب الان به نظرت یه چیزی کم نداره ؟ ولی در کل راضی ئم ازتبه نقل از کوروش :جدا؟ اتفاقا من خودم کادرو یه جوری گرفتم ساختمونا نیوفته، اگه یه دریا، تپه یا همچین چیزی بود خوب می شد... اما ساختمون های شهر... نه، دوست نداشتم