جو سياست در مدرسه ي شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع niloofar n
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

niloofar n

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
mashhad
دانشگاه
????????
به نظرتون يك دانش اموز بايد توي فعاليت هاي سياسي شركت كنه يا نه چرا؟

پاسخ : جو سياست در مدرسه ي شما

بله خودم شرکت می کنم چه جورم الانم چند تا لینک میام می ذارم برین حالشو ببرید.

ببینید ، باید و نباید نداره ، هر جور دوست داره ، ولی به قول معلم تاریخ ما خیلی هم پخمه نباشه و از دنیا بی خبر نباشه که مثلا فردا رفت دانشگاه یه بحثی شد عین خیار نشینه این و اون رو نگاه کنه ...
در کل چیز خوبیه ولی نباید زندگی رو هم وقفش کرد ، من اوایل و روزهای اول بعد از انتخابات روزی 5-6 ساعت تو سایتای خبری بودم ، البته اون موقع ها تابستون بود ، الان البته به لطف وضعیت اینترنت اگه نیم ساعت در روز پیدا بشه که سایت های خبری داون نشده باشه و بشه رفت توش خیلی خوبه !
بگذریم ، ختم کلام ، مستحب است !

نباید خیلی پرت باشه و تمام فکر و ذکرش درسش باشه آینده ی مملکتش دسته اونه(البته این طور می گن)

آقا بذار حداقال همین رو بنیوشم تموم:
به انجمن هوادارن جنبش سبز ایران بپیوندید:www.mojesabz.biz (برای همه بفرستید.)

آره
اتفاقا امروز به یه معلم ها که می گفت نباید شرکت کنید حسابی توپیدم همه ی بچه ها گفتن بد بود کارت اما پشیمون نیستم

به نقل از احمدرضا.ج :
آره
اتفاقا امروز به یه معلم ها که می گفت نباید شرکت کنید حسابی توپیدم همه ی بچه ها گفتن بد بود کارت اما پشیمون نیستم
اون حرفی که تو زدی از فحش مادرم بدتر بود ! ;d

بعله! دانش آموزا باید بدونن که چه بلاهایی داره سرشون میاد!

بابا هیچ غلتی نمی تونن بکنن ما سر رای گیری شورا 75% بچه های مدرسه تو برگشون نوشتهبودن موسوی اون ها هم هیچ گ.... نتونستن بخرن.

باید شرکت کنه ولی تمام حواس و وقتش رو نباید بذاره
درس مهمتره

چه فایده؟

یعنی شما فایدش رو نمی بینی ؟ این سراسر فایده هست البته با ریسک ...

آرو چون دانش آموز یه روز میشه دانشجو :) ریسک هم نداره اگه بد کشور رو نخواد

(این بحث باید تو ایران و سیاست مطرح شه ;))

ما اهمیت دادیم و کار خودمون کردیم بعد چی شد...؟
مدیرمونو عوض کردن

بدون هزینه که نمیشه پیش رفت ... با این وضعیت چرا انقلاب شد ؟ چرا مشروطه پیش اومد ؟ چرا گاندی به استعمار اعتراض کرد ... توی همه این موارد و د ها مورد دیگه همیشه هزینه هایی پرداخت شده تا به هدف برسند .

بعععععله!! چه جورم!! هر چی بیشتر بهتر!!!

خودم یه زمانی میخواستم واسه سهمیه کنکور عضو بسیج شم.اما الان بگن راست راست برو دانشگاه تهران هم عضو نمیشم.اما سعی میکنم تو مدرسه کمتر فعالیت کنم .چندتا دوستیم که همه میدونن سیاسی ایم

به نقل از ParNiaN.D :
خودم یه زمانی میخواستم واسه سهمیه کنکور عضو بسیج شم.اما الان بگن راست راست برو دانشگاه تهران هم عضو نمیشم.اما سعی میکنم تو مدرسه کمتر فعالیت کنم .چندتا دوستیم که همه میدونن سیاسی ایم
من هم از هر طرف توصیه میشه عضو شم اما اگه توی همه ی عمرم یک افتخار داشته باشم اونه که عضو بسیج نیستم و تازه تقریبا هرکی منو توی مدرسه بشناسه می دونه مخالفم در حد تیم ملی

به نظر من آره،چون اگر الان از دنياي سياست هيچي ندونه ،فردا كه بزرگ شد،ديگه نمي تونه چيزي سر در بياره...

آره چرا كه نه مگه ما با بقيه چه فرقي داريم..

Back
بالا