من که کل مدرسه منو به نام موسوی میشناسن!! همه میدونن سیاسی ام! تذکر هم گرفتم! یکی از دوستام هم به اتهام " دیوار نویسی" داشتن پروندشو میفرستادن آموزش و پرورش!! معاون کل مدرسمون( که خیلی هم شخص پایه ایه!) واسطه شد!! فقط بهش یه شیشه الکل و یه کیسه پنبه دادن گفت هر چی موسوی تو کل مدررسه هست رو امروز باید پاک کنی!! بیچاره شده بود... هر چی پاک می کرد تموم نمی شد! از ساعت 20 دقیقه به 12 تا حدودا 3 و نیم داشت پاک میکرد آخرشم تموم نشد! کلیش هم موند!!به نقل از ParNiaN.D :خودم یه زمانی میخواستم واسه سهمیه کنکور عضو بسیج شم.اما الان بگن راست راست برو دانشگاه تهران هم عضو نمیشم.اما سعی میکنم تو مدرسه کمتر فعالیت کنم .چندتا دوستیم که همه میدونن سیاسی ایم
به نقل از violet :دوستان عزيز سلام.
بدون اينكه حرف سياسي بزنيد
لطفا بگيد جو سياسي تو مدرسه ي شما چه جوريه؟ معلم هاتون سر كلاس حرف سياسي ميزنن؟
تو مدرسه ي ما دو تا از معلم هامون حرف سياسي مي زنن.
بچه ها هم رو ديوار ها شعار مي نويسن.
خوش به حالتون!به نقل از ma(-)Dye :ما زیاد!13 آبان واسه خودمون ول بودیم!نماد سبز!سرود ملی خودمون!قرارام گذاشتیم هرموقع خواستن شعار بدیم یا صلوات بفرستیم یا بگیم مرگ بر روسیه که خودشون دیدین اوضای بد میشه فقط سر صف یه برنامه کوچولو بدون هیچ بحث سیاسی ای گذاشتن آخرشم تو سالن جمع شدیم دار زدیم الله اکبر یه بارم یه پارچه ی گنده گذاشته بودن وسط سالن که نامه واسه امام رضا روش بنویسیم می خوان بفرستم مشهد ولی روش پر از شعار شد روز انتخابات شورا هم که سوژه ای بود... کاندیدا ها مناظره گذاشتن!!! ما هم نرکوندیم
به نقل از کــورش . م :مدرسه مدیریتش طرفدار دولت هست ؛ مدیر جدیدمون که قبلا مدیر شاهد بوده از هر فرصتی برای حرفای سیاسی و سرکوب موج مخالف استفاده می کنه و به عبارتی نماینده ضرغامی در مدرسه ماست .
معلم فیزیک ما جبهه دولت هست و بقیه رو چندان نمی دونم ؛ دین و زندگی هم که روی شریعتمداری و رجا نیوز رو کم کرده .
میمونه معلم تاریخ که هیچوقت نگفته کدوم طرفی هست ولی مشخصا تندروی حکومتی نیست ؛ ولی فعلا داریم روش کار می کنیم ؛ یه سی دی رنامه های پارازیت (سامان اربابی و کامبیز حسینی) رو دادیم قبل از امتحانات نگاه کنه. اگه شد مستند عاشورا رو هم دانلود کنیم بریم بهش بدیم خوب میشه ! :دي
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ویرایش :
راستی این هم یک اثر در کلاس ما :
http://www.img98.com/images/nrqoyyv20r1fninflezk.jpg
خوش به حالتون ما که نمی تونیم رنگ مانتومونو عوض کنیم!به نقل از مهراب عمرانی :اینقده باحاله
ملت راه میرن فحش میدن معلم ناظما پشتمون همراهی میکنن میزنن تو سرمون و مام میزنیم تو سر کوچیکا خلاصه روند جالبیه
یه روز از کلاس عکس سبز انداختیم.
20 نفر تو کلاس از 33 نفر سبزیده بودیم. بعدش گرفتنمون خرمون کردن دیگه هیش کی سبز نپوشید.
ولی کلا جالبه
دلقک بازیه یه جورایی...