پاسخ : جو سياست در مدرسه ي شما
تیم مدیریت که فدایی رهبر و سرباز امام زمانن !
بجه های کلاس ما از 36 نفر به جز 3-4 تا نخاله همه سبزن ! ( سردستشون و فعال ترینا ! به قولی رهبره سیاسی کلاس من و دوست عزیزم breezy هست که تو سایتم عضو ! صفحه اول پست داده )
مدرسه فضای سیاسی شدیدی داره ! به عبارتی هر گونه تجمعی که توسط ما رهبری میشه می تونه یه راهپیمایی باشه ولی ....
دبیرا ! دبیر تاریخ موضعشو از ترس مشخص نمی کنه ! اما اونجوری که من میشناسمش آدمه سبزیه !
دبیر دین و زندگی که از تیم مدیریت هم بدتره و یه جورایی اساسا" نابوده !
دبیر هندسه ! یه فرد کاملا" احمق در موارد سیاسی ! که همچون تیم دولت فک می کنن کسی جز خودشون هیچی نمی دونه !
بقیه دبیرا از ترس چیزی نمی گن ! یه سری هم که مثل جناب حسابان ! اصلا" سر کلاس فرصت نفس کشیدن هم نمی دن ! چه برسه به حرف ! اونم سیاسی ! فقط درس ! اولین دبیری که میاد و آخرین دبیری که میره !
بچه ها هم که گفتم دیگه فقط پیه سوژه ان !
یه نکته : انقد این کتاب تاریخ ما دروغ و چرت و پرت داره که نگو ! ( اینو واسه اونایی گفتم که ندیدن ) ما هی از اول سال هر جلسه با دبیرمون دعوا داریم که آقا این چه دروغاییه که نوشتن ؟! کجا .... ؟! کی ..... ؟! اونم بنده خدا میگه : من که ننوشتم منم میدونم دروغه ولی چیکا کنم ! یه جند هفته ای بود که دیگه به جز من و breezy بقیه بچه ها هم از ما حمایت می کردن و اونا هم صداشون در اومده بود ! دیگه دبیر تاریخ هم که داشت دیوونه میشد از دست ما ! به مدیر گفت !!!!!!!! چی گفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نگران نباشین آدمه خوبیه چیز بدی نگفت ! اما ای کاش نمی گفت ! گفت که اینا خیلی سوالای سیاسی می پرسن منم که نمی تونم جواب بدم اگه میشه یکی و بیارین که به سوالای اینا جواب بده ! بنده خدا گفت حاضره یه هفتشو بده که اون طرف بیاد !
مدیر هم که ..... ولی قبول کرد !
اما کیو آورد ! یه فردی که ه رو از ب تشخیص نمی داد ! تازه مثلا" استاد دانشگاه هم بود !
قرار شد هرکی یه سوال بنویسه رو برگه هایی که جناب مدیر تدارک دیده بودن و در آخر هم جمع شه و تحویل داده شه تا ایشون پاسخ بدن !
به من و breezy نفری 5 تا برگه دادن ! گفتن شما سوالاتون زیاده ! بعد ما گفتیم خوب بالاخره ایشون استاد دانشگاه هستن و علمشون زیاده حتما" و اینکه مدیر محترم بنا به خواسته ی ما یه فرد بی طرف رو آورده !!!!!!!!!!!! تازه یه سری از بچه ها هم اومدن پیش ما برگه هاشونو دادن به ما گفتن شما سوال بنویسین به جای ما ! خلاصه : ما با کلی به خرج دادن ادب و رعایت عفت کلام 15 تا سواله تپل نوشتیم و گذاشتیم جلوش ! بعد این آقا شروع کرد به حرف زدن ! یکی از بچه ها هم اتفاقا" صداشو ضبط کرد ! ( به وضوح حرفاش شنیده میشه ! )
ایشون با اینکه اعلام شده بود که وقتشون نزدیکه 2 ساعته و اون همه برگه که نزدیکه 40-50 تا بود رو دید ولی گویا توجهی نکرد ! اول سوالارو گلچین می کرد ! بعنی ور میداشت می خوند خوشش میود جواب میداد ( سوالای همون 4 تا نخاله ! با یه سری آدمه احمق ! ) بعد به برگه های ما که رسید رد میکرد ! ما برامون اینکار خیلی جالب بود و همینجوری داشتیم به این فک می کردیم که کی می خواد سوالای مارو جواب بده ! زمانه زیادی گذشت ! به هیچ کدوم از سوالای ما جواب نداد ! یکی دو نفر شفاهی سوال کردن ! ما هم که دیدم اینجوریه گفتیم شفاهی سوال کنیم ! دستمون قریب 15 دقیقه بالا موند ! طوری که جناب مدیر خودش گفت به اینا هم جواب بدین ! ما اولین سوال رو کردیم ( مبنی بر داستان هاله ی نور !) ایشون کاملا" نقض کردند و فرمودند اصلا" چنین اتفاقی نیفتاده و آقای رئیس جمهور به هیچ وجه چنین حرفی نزده و این حرف ماله بی بی سی و آمریکاست !!!!! ما و کل سالن ماندیم حیرت زده !!!!! سوال بعدی مبنی بر کشتن در روز عاشورا و داستان هتک حرمت و کشته شدن برادر زاده ی آقای موسوی بود ! ایشون با ترقندی جالب این رو هم نقض کردن و فرمودند : خانم زهرا رهنورد نقشه ی قتل برادر زاده ی آقای موسوی و حتی خود آقای موسوی رو کشیده بوده و اساسا" کار خودشونه !!!! ما اینبار دیگه شاخ در آوردیم به طوری که معاونمون که در پشت ما نشسته بود و همش مارو می پایید, خندید ! دیگه این قابل تحمل نبود ازشون مدرک خواستیم و گفتیم که ما کلی مدرک داریم کلی عکس ( که گفت دروغه و با فتوشاپه ! ) ما در جواب گفتیم که این جوانی که به تازگی گرفتن و می خوان اعدامش کنن هم به خاطر یه عکسه ! چطور اون فتو شاپ نیست ؟! ) به هر حال ایشون طبق معمول اونروز یه جوابه قانع کننده ی دیگه آوردن !!!!!!!!
در این هنگام ما به مقدار زیادی بحت زده بودیم و از طرفی هم داشتیم از خنده روده بر می شدیم ! اینجا بود که آقای دبیر تاریخ هم یکسره تشریف میاوردن و میگفتن هرچی میگه شما هیچی نگین ! ولش کنین ! دیگه سوال نکنین ! ما بدتر کفری شدیم !
نیم ساعت بعد دوباره به سوال ما ( شفاها" ) جواب داد . سوال : در مورد این فیلم کوی دانشگاه بود ( البته متن سوال خیلی با کلاس و از قبل طراحی شده بود ! ) باز ایشون فرمودند نه دروغه !!!! ما اینبار جوش آوردیم و آنن گفتیم پس این فیلما که بسیجیا دانشجوها رو میکشن چیه ؟! فرمودند : دروغه و منتاژه ! اینا همش کار آمریکا و انگلیس و یهوده !!!!! دیگه کنترل نکردیم خودمونو گفتیم مرد نا حسابی این فیلما همون لحظه رفته تو یوتوب ! همون روز تو نت پخش شده همه دیدن ! چجوری منتاژه ؟! فرمودند من خودم چند وقت پیش فیلم اصلیشو دیدم ! ما ساکت شدیم که فیلم اصلی چیست ؟! بعد طی توضیحاتی که می فرمودند منظور همون فیلمی بود که جمهوری اسلامی 6 ماه بعد پخش کرد !!!!!!!!! ما دیگه رسما" خندیدیم و گفتیم که آخه فیلم همون روز منتاژه ! بعد فیلم 6 ماه دیگه منتاژ نیس ؟!!! ایشون با درایت فرمودند خیر !!!! من چون نزدیک هم بودم ( ردیف اول بودیم ) گفتم breezy پاشو بریم بیرون با این ایله بحث نکنیم که یک کلمه دیگه حرف یزنه فک مکش پایینه !!!! ( چیزی به نامه اعصاب برامون نذاشته بود ) !!! اما گفت نه بزا یکم دیگه باشیم بعد بریم . دیگه هیجی نگفتیم فقط ساکت شدیم نکته برداری کردیم و خندیدیم ! یکی از دوستان سواله اقتصادی کرد و بحث رو برد به اون طرف ! ایشون هم در نهایت آرامش جواب میدادن ( البته دروغ می گفتند !! ) بعد همینجوری به تک تک برگه هایی که دوس داشتن جواب دادن و تا اینکه آقای مدیر فرمودند 10 دقیقه وقت باقیست ! بعد ایشون فرمودند بله من به تمامه سوالا جواب دادم همین 3تا برگه مونده !!!!!!!!!! ما دیگه از جاهای دیگه ی بدنمون هم شاخ در اومد ! که لامسب ! ما فقط 15 تا نوشتیم تو هیچکدومو جواب ندادی !!! الانم که نشستیم جلوت ! چجوری میگی فقط 3 تا مونده !!!! تازه اون 3 تا هم هیچکدوم ماله ما نبود !!!!!!! هرچی خواستیم اینو بش بگیم اجازه ندادن ! ( اقای مدیر و معاون و دبیر تاریخ !! )
بعد از اتمام جاسه ما رفتیم پیش دبیر تاریخ و تمام نکاتی که ایشون بی دلیل و دروغ فرمودند رو گفتیم ( همونایی که نکته برداری کرده بودیم ) بعد هم کلی بهش خندیدیم ! و از مدیر هم به خاطر آوردن یک فرد بی طرف و با معلمومات تشکر کردیم !
ایشون کلی سوتی دیگه هم درباره ی خیلی از مسائل دادند که دیگه خسته شدم و نمیشه بنویسم ! ما از این آقا عکس هم گرفتیم !
به هر حال این بود وضع سیاسی مدرسه ی ما ! امیدوارم هیچ جای دنیا اینجوری نباشه !
اینم یه عکس از دیوار کلاس که مال اوایل ساله !
http://axup.ir/images/icle7uzjslf23bl1vn6.jpg
در کل اگه بازم سوالی هست می تونین بپرسین !