• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جو سياست در مدرسه ي شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع niloofar n
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جو سياست در مدرسه ي شما

چیزی نگم بهتره ..........!!!!!!!

ما کفش سبز میپوشیم و دستبند سبز. مدیرمون زورش میگیره فردا سر صف 1 ساعت نگرمون میداره!

حق ماست که توی سیاست شرکت کنیم. اگه ما نه پس کی؟

سگ در سگ ! اصلا" اگه شرکت نداشته باشه که دانش آموز نیست ! ( شوخی کردم هرکی خواست بکنه نخواست نکنه ! ;D )
ولی من که حتما" می کنم و باید هم بکنم ! ;D بقیه بچه ها هم می کنن کلا" خیلی خوبه شما هم بکنین ! ;D

خوب طی مطلبی که اینجا نوشتم ! پست 31 ! ( امیر جون ) گفتم فایل صوتیشم پیدا کنم میذارم وا3 دانلود هر کی خواس دانلود کنه تا بهتر درک کنه ! ( فقط چون یکم اعصاب نداشتیم اگه یه موقع حرف بد یا الفاظ رکیکی شنیدین خودتون به بزرگی خودتون و بزرگی ما ببحشین ! )
1 - http://www.4shared.com/audio/PcccAdTY/Sound_clip_05.html
2 - http://www.4shared.com/audio/KQ2Q8nhB/Sound_clip_06.html
یکیش نزدیک 50-60 دقیقه اس یکی دیگشم نزدیک 30-40 دقیقه . امیدوارم از حرفای این استاد لذت ببرید ! ( به عکس آنلاین و انقلط (؟) توجه کنید که چند بار و در چه جاهایی استفاده میشه ! )

مدرسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شعار کسی هوس کهریزک نکرده خدایی نکرده O0 O0 O0
ما ترجیح میدیم بریم مجالس آقای نوری همدانی به جای شعار و فضیلت پیدا کنیم 8-} 8-} 8-}
معلما بگی میم میگن ادامه نده خانومم ابهام ایجاد میشه فکر میکنن میخوای بگی چی؟ ولی بعضیشون هم قبول دارن هم ندارن البته اکثرا جانم فدای رهبرن خوب باشن هرکی سلیقه ای داره مارو سنن؟ ;)

مدرسه ما هم که عند سیاسته ;D

من خودم تو مدرسه نفر دوم تو سیاست نفر اولمون هم تو کلاس خودمونه ولی کلا خیلی سیاسی هستیم که خیلی هم بده ولی نمیشه از کارای اینا گذشت

خوش به حالتون ما مدرسمون اصلا سیاسی نیست.

سلام
ما نمی تونیم جم بخوریم!
نصف کلاس حسابی راستی اند و نصف دیگه شون حسابی چپی!
معلمامونم همه ترسو!

Back
بالا