• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شنا و شناگران سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maryam.s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شنای شما در چه سطحیه؟

• مبتدی

رای‌ها: 33 17.2%
  • معمولی

رای‌ها: 55 28.6%
  • خیلی خوب

رای‌ها: 64 33.3%
  • مدرک نجات غریق

رای‌ها: 15 7.8%
  • عالی، در حد تیم

رای‌ها: 25 13.0%

• رای‌دهندگان
    192
پاسخ : شنا و شناگران سمپادیا

سلام منم یه شناگرم از پنج سالگی شنا رو شروع کردم و 8 سالگی تو تیم ذوب آهن بودم بعد حدودا 10 سالم بود که رفتم تو فولاد الانم حدودا 2 ساله که تو تیم منتخبین استانم تا حالا چندین بار هم توی مسابقات کشوری و استانی و... شرکت کرم و حدودا 50 تا مدال دارم در ضمن امسالم میخوام برم غریق نجاتم رو بگیرم هفته ای سه روزم میرم تمرین تیم و تابستونا هم هر زمان که وقت بشه میرم پیش یه مربی به چن تا بچه خِــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی کوچولو شنا رو یاد میدم البته تعریف از خود نباشه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا 8-} >:D< ;)

• لایک
امتیازات: swz

سلام :) چها پنج سالی هست شنا کار میکنم.عاشقشم به تنها ورزشی که علاقه دارم شناااست.... :xسینکورنایس و غریق نجاتیم نصفه بوسیدم گذاشتم کنار به خاطر درسا و کمبود وقت وانرژی : ایشالله تو طی دانشگاه......

اگه بتونم شنایه پروانه رو درست یاد بگیرم تو شنای 4گانه قهرمانی رو شاخمه ;D

دوستان سلام
کسی نمیدونه تهران الان هزینه ی کلاسای شنا در چه حدودیه ؟! :-"

آقا پروانه سخته! من هرکارم میکنم سرعتم بالا نمیره توش! همیشه 4 در 100 متر مختلتم ضعیفه بخاطر پروانه :( :((

با سلام من هم شناگر بودم که دیگه ول کردم خیلی شنا رو دوست داشتم اما یه احمق بودم که هیچوقت جدی نگرفتش:/ اگر بدنسازی هم میکردم یا اینکه سخت تر و با هدف تر تمرین میکردم قطعا میتونستم تو تیم استان برم...
فکر کنم از هشت سالگی شروع کردم و شونزده سالگی ول کردم
تخصص یک قورباغه دو پروانه

خیییییییلی دلم برا آب و شنا و اون تپش قلب بعد تمرین تنگ شده 😭😭😭
مدرک دیده بانی رو دارم (یه حالت نجات غریق طور واسه افراد دوازده الی پونزده سال که انواع حمل و رسیدن به غریق و ورود به آب و چندتا حرکت احیا رو آموزش میدن)
این کنکور بی همه چیز تموم شه حتما ادامه میدم و مدرک ناجی رو میگیرممم

• لایک
امتیازات: 101
Back
بالا