shivapf
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- دانشگاه
- اميركبير
- رشته دانشگاه
- رياضي
پاسخ : کلید اسرار
تشکر بابت تذکر! ولی بی احترامی نکردن، نظرشون بود به نوعی.(با یکم تعصب!).
ببین از روی این تعصب خاصی که نشون دادی و از این واکنش سریعت(که بعضی دوستان فکر کردن بی احترامیست!)هم مشخصه، چون خرافات چیزیه که در درون شخصیت افراد ریشه میزنه! و مردم هم به سختی از افکار خرافی دست بر میدارن، بدون دلیل منطقی به چیزای ماورایی ربطش میدن، که این همون خرافات هست.
در ضمن توجه کن که من گفتم تا حدودی بار میاره!، حدود دیگه ی اون به تقویت عذاب وجدان در انسان ها برمیگرده!!(که شاید! مفید باشه).
به نقل از yashar21173 :اقای محترم شما هنوز نمیدونی که باید به نظر بقیه احترام بذاری؟
ایشون این نظرو دارن منم یه نظری دادم شما هم یه جور دیگه!!!
پس الکی کل کل نکن!!
مرسی!
به نظر منم خیلی خرافاتیه اخه همیشه که ادم خوبا به موفقیت کامل نمیرسن؟!!!!؟؟؟!!؟؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
تشکر بابت تذکر! ولی بی احترامی نکردن، نظرشون بود به نوعی.(با یکم تعصب!).
به نقل از Immortal :بار میاره !؟؟!؟!!؟!؟! خرافات نیست به نظر من بیشتر ایمان رو به تصویر میکشه ! ایمان داشتن به قدرت بینهیات خدا که هر کاری میتونه بکنه خرافات نیست !!!
ببین از روی این تعصب خاصی که نشون دادی و از این واکنش سریعت(که بعضی دوستان فکر کردن بی احترامیست!)هم مشخصه، چون خرافات چیزیه که در درون شخصیت افراد ریشه میزنه! و مردم هم به سختی از افکار خرافی دست بر میدارن، بدون دلیل منطقی به چیزای ماورایی ربطش میدن، که این همون خرافات هست.
در ضمن توجه کن که من گفتم تا حدودی بار میاره!، حدود دیگه ی اون به تقویت عذاب وجدان در انسان ها برمیگرده!!(که شاید! مفید باشه).