بحث امضا تموم شد با دلایل منظقی شما ! دیگه هم بحث پیش نکش ،مدیرا که ارسالای تو رو نمیبینن ، فقط میگن مق نانو چرا بحث تکراری میکنه !به نقل از Shadow! :اگه منظورت همون تاپیک امضاهاتونه که به اندازه کافی روش بحث شده ! دیگه وقتم رو تلف نمی کنم واسه جواب دادن در مورد اون تاپیک !
اگر هم به خاطر این تاپیکی هست که الان حذف شد باس بگم شما بهتره سنگ بقیه رو به سینه نزنی چون خود نویسنده تاپیک ازم خواست حذفش کنم
بازم موردی بود واسه پاسخ گویی در خدمتم :)
اتفاقا من حداقل به عنوان کسی که مدت نسبتا زیادیه توی فروم هستم & 4 تا کارت بیشتر از تو سوزوندم، معتقدم بهداد بسیار خوب کار میکنه & از نظر من بهداد در کنار کیمیا.پ، علی، mahta_H، سـهــــا، 3ggerman و امـيــــــــــــر از بهترین مدیرای سایت هست که کارشو خوب بلدهبه نقل از mgh-nano :بحث امضا تموم شد با دلایل منظقی شما ! دیگه هم بحث پیش نکش ،مدیرا که ارسالای تو رو نمیبینن ، فقط میگن مق نانو چرا بحث تکراری میکنه !
جدا از اون تاپیکی که الآن حذف شد ، این اواخر خیلی جو گیری !
ببخشید ها ...
آخی !
یکی جواب منو بده پلیز!به نقل از Dokhtare ariyaE :ببخشید می دونم بی ربطه ولی یه سوال:
انجمن خاطرات مدیر نداره؟!!
مبهمه !به نقل از Hespride :خب سوال نداره که
ببینید جلوش نوشته یا نه
خیلی از انجمن ها هنوز مدیر ندارن!!!
چیز بعیدی نیست!
یه سوال
مدیرای انجمنا، همه زورشونو میزنن که تاپیک ها کنترل شن و ...، و انصافا حالا من نه، اما بقیه مدیر ها دارن خیلی خوب کار میکنن
بعد یهو یه مدیر کل میاد یه ... میزنه ، بعد همه چیز سر مدیر انجمن ها خالی میشه!
چرا؟؟
کجاش مبهمه؟به نقل از mgh-nano :مبهمه !
واضح تر ...
مشکل اینه که جایی که تصمیم گرفته می شه نظر خاص و عشقی که یه مدیر انجمن به تاپیک هاش داره رو ندارن؛ این مشکلی هست که چندین بار گفتین و باید براش راه حلی پیدا کرد...به نقل از Hespride :خب سوال نداره که
ببینید جلوش نوشته یا نه
چیز بعیدی نیست!
یه سوال
مدیرای انجمنا، همه زورشونو میزنن که تاپیک ها کنترل شن و ...، و انصافا حالا من نه، اما بقیه مدیر ها دارن خیلی خوب کار میکنن
بعد یهو یه مدیر کل میاد یه ... میزنه ، بعد همه چیز سر مدیر انجمن ها خالی میشه!
چرا؟؟
خیلی باهوشید!!و نامرد!!!به نقل از TnT :شما هنوز منو قانع نکردین ...
با ترکیب کردن تاپیک شما ، در تاپیک " روز سمپاد " در مورد هدیه ها هم بحث کردن در نتیجه به هدف شما هم رسیدن .
ولی نیاز داره !!به نقل از Hespride :خب سوال نداره که
ببینید جلوش نوشته یا نه
چیز بعیدی نیست!
حاج، آخه بخش خاطرات بخش شدیدا شلوغی نیست، کاربردی و تخصصی هم نیستبه نقل از Dokhtare ariyaE :ولی نیاز داره !!
به نظرم به یکی از مدیرا مدیریت این بخش هم بدن بهتره!
موافقم !به نقل از GCD :حاج، آخه بخش خاطرات بخش شدیدا شلوغی نیست، کاربردی و تخصصی هم نیست