امید بخشنده
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- آزاد
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
:)
جالب ترین خاطره رباتیکتون چیه ؟
جالب ترین خاطره رباتیکتون چیه ؟
به نقل از Mahsa Shahshahani :فکر میکردیم حلی خیلی خفنه.ولی...
ولی ازشون 50-2 بردیم!!!!به نقل از Mëhrdad-bx :
از 1 چیز خوشم می اد بیشتر سپادیای ایران با حلی تهران حال نمی کنن.به نقل از aghasina :ایول به پارمیدا حال اساسی بهمون داد!!(50-2)
یادمه سر این بازی پوریا و سینا و من برگشته بودیم هتل. دوباره برگشتیم سالن مسابقات كه به بقیه راه رو بگیم چون همه وسائل حمل و نقل عادی تعطیل بود و گم میشدن!به نقل از Mëhrdad-bx :و دومیش بازی ESKILAS با تیم دانشگاه امیرکبیر در مسابقات جهانی(به همین دلیل ندیدمش!!)
نامرد بعدش هم که داشتیم عکس یادگاری میگرفتیم صحنه ی گل رو انداخت رو پرده که رو indirect free kick بودنش تاکید کنه. 1-0به نقل از مازيار :یادمه سر این بازی پوریا و سینا و من برگشته بودیم هتل. دوباره برگشتیم سالن مسابقات كه به بقیه راه رو بگیم چون همه وسائل حمل و نقل عادی تعطیل بود و گم میشدن!
رفتیم تو سالن خودمون ، فهمیدیم بازی انجام شده. رفتم به اون موجودی كه اون جا بود به اسم آندراس گفتم چند چند شد. ما رو برد سر لپ تاپش. چند ثانیه موس رو دور اون لینك نتیجه گردوند تا استرس بره بالاتر! بعد كه زد دیدیم یك هیچ شده شروع به شادی و خوشحالی كردیم. با لحن تمسخر آمیز گفت "Heh , Indirect free kick!" ( این تیكشو دوبعدیكارا میفهمن ) بعد صحنه ی گل و آورد. من و پوریا هم برای اینكه كم نیاریم به شادی و خوشحالی ادامه دادیم!! بیچاره مونده بود اینا دیگه از كدوم دهاتی اومدن.
یادش گرامی!!به نقل از سینا سحرخیز :نامرد بعدش هم که داشتیم عکس یادگاری میگرفتیم صحنه ی گل رو انداخت رو پرده که رو indirect free kick بودنش تاکید کنه. 1-0
منم با اینکه نبودم کاملا می تونم حس کنم چه لذتی داشته...به نقل از Mahsa Shahshahani :ولی ازشون 50-2 بردیم!!!!
داور که فارغ التحصیل هلامه حلی بود حاضر نبود نتیجه رو اعلاک کنه.خیلی لذت بخش بود اون نتیجه.
یادته گفتم حلی سره؟! در این مورد حرفم رو پس می گیرم.به نقل از peg0a2h1 :
ایــــــــول!!