- شروع کننده موضوع
کاربران حذف شده
لنگر انداخته
همونطور که اکثر شما دوستان سمپادی عزیز مطلع هستید هر ساله به مناسبت هفته پژوهش و فناوری ما نمایشگاه دستاورد های پژوهشی دانشگاه ها و مراکز مختلف رو داریم، امسال این نمایشگاه از 22 آذر شروع و تا 26 ادامه داره، محل برگزاری این نمایشگاه در مصلی تهران هست.
هر ساله سازمان ملی پرورش استعداد های دخشان(سمپاد)، نمونه کار های منتخبین پروژه های دانش آموزی سمپاد + یکسری کتب انتشارات سمپاد رو + ... در غرفه ای که برای این سازمان در نمایشگاه هفته پژوهش در نظر گرفته شده مورد نمایش قرار میده. امسال هم سازمان غرفه داشت و یکسری پروژه ها رو در معرض بازدید قرار داده بود، بنده هم به طور اتفاقی این غرفه رو دیدم و یکسری عکس و مطالب تهیه کردم.
___________________________________________________________________________________________________________________________________
نمای کلی غرفه:
خلاصه پروژه دانش آموزان در قالب مقاله:
تالیفات دکتر اژه ای:
فرم طرح:
پروژه ها:
بدون توضیح:
بدون توضیح:
گوشه ای از غرفه:
گوشه ای دیگر:
کلکسیون مجلات سمپاد-انتشارات سمپاد:
مجله سمپاد-شماره اول:
بدون توضیح:
بدون توضیح:
بدون توضیح:
تو حاشیه این عکس ها من مدت طولانی با مسئول غرفه صحبت کردم در مورد سازمان و اوضاع احوالش و بهشون گفتم که دانش آموزان درباره سرنوشت سازمان نگران هستند و این حرف ها، خیلی در این مورد صحبت شد، حتی اون ها هم تاکید داشتند که برای سرپرست جدید جناب آقای حیدری نامه بنویسید چون خیلی روی تصمیم گیری ها تاثیر میزاره، در مورد امکانات شهرستان ها و یه سری مسائل دیگه بحث کردیم که امیدوارم ثمره بخش باشه. اون ها تاکید داشتند سمپاد بهتر خواهد شد و جای نگرانی هم نیست...
به دوستان عزیز سمپادی توصیه میکنم حتما به این نمایشگاه سر بزنند، دستاورد های فوق العاده به نمایش گزاشته شده، چه دانشجویی و چه کتب و چه آزمایشگاهی و ...، همچنین حتما از غرفه سمپاد بازدید به عمل بیارید، زیاد شلوغ نیست نمایشگاه، میتونید سر غرفه سمپاد قرار هم بزارید، به هر شکل شدیدا توصیه میکنم به غرفه سمپاد برید. موفق باشید.