همینه که میگم به خودمون بها نمیدیم....به نقل از amir.love :همون امید واسه هفت پشتمون بس بود!

ما خودمون اگه بخوایم میشه...البته نمیگم اوضاع فراهمه...به هیچ وجه...اما بلاخره هیچی غیر ممکن نیست...به نقل از Omi:D :یه سری پایه می خواد که ایران نداره ...

ممنون که بلاخره شما اومدی و جو از یک طرفه بودن در اومد...به نقل از mira :درود
ماهواره ها و مدار گردها پس از انجام ماموریتشان، برای شلوغ نشدن مدار و مشکلات ناشی از آن یا توسط موشک از بین می روند و یا بر روی زمین سقوط می کنند. معمولا این سقوط در اقیانوس ها اتفاق می افتد؛ چرا که هم سطح زیادی از زمین را در اختیار دارند، هم می توانند ماهواره را که به خاطر جو بسیار داغ شده سرد کنند و هم به جایی آسیب نرسانند. این اصلا یک اشکال برای ماهواره امید نیست. ماهواره امید تا پایان عمر ماموریتیش در مدار زمین بود.

خواهش می کنم؛ اصولا من باید اول از همه بیام ولی مشکلات شخصی نزاشتن که حتی اینترنت بیام.به نقل از clever :ممنون که بلاخره شما اومدی و جو از یک طرفه بودن در اومد...
پس ماهواره ی امید یه پیشرفت بود برای اریایی ها...یک پیشرفت بود برای پارس...بیاین خودمونو دست کم نگیریم...اگه بخوایم میتونیم...

الانم که اومدین باز خیلی خوبه...خیلی تعجب کردم که توی تاپیکام نظر نداده بودین...به نقل از mira :خواهش می کنم؛ اصولا من باید اول از همه بیام ولی مشکلات شخصی نزاشتن که حتی اینترنت بیام.
بله یک پیشرفت بود که دنباله دار است. طبق برنامه در سال 1396 اولین فضانورد هم از ایران به فضا خواهد رفت. خیلی دور نیست.