واه ! از دبستان یه آزمون ورودی دبیرستان میگیرن دیگـه ! بچه ها که همونان ، سنشونم که تقریبا همونه ( یه سال بیشتر ) ؛ فقط اسمش عوض میشه !به نقل از نـgــیN :خب ساختمون راهنمایی و دبیرستان جدا از هم باشه چه اتفاقی میوفته ؟ !!!
وقتی که واسه ابتدایی به راهنمایی ازمون نگیرن بعد از 2 سال راهنمایی سمپاد منحل میشه
تا اونجایی که من میدونم این روش تدریس هنوز فقط در حد یه نظر اراعه شده است و تصویب نشده!جدول برا کلاس اول ها؟به نقل از نـgــیN :سلام
حتما همتون میدونید که روش تدریس ابتدایی ها تغییر کرده و کسایی که امسال کلاس اول هستن تا حدودی جمع و تفریق اعداد بزرگ رو یاد میگیرن و اخرای سال هم کمی از جدول ضرب را. و ...
میدونید که قرار بود راهنمایی برداشته بشه
پش تکلیف سمپاد چی میشه ؟ اینجوری که بوش میاد سال دیگه ازمون ورود به راهنمایی نیست ! و دیگه کم کم سمپاد راهنمایی منحل میشه احتمالا
حالا تکلیف دبیرستان چی میشه ؟
اطلاعی چیزی دارید ؟
نظرتون "؟؟
تایید میشه.به نقل از حامد مهدوی :سمپاد دوباره داشت به جایگاهش برمیگشت توی این 3 4 ساله،که یهو 6 تا حلی و 6 تا فرزانگان بهش تزریق شد کلا از هم وا رفت،فکر کنم تعداد سمپادی)!؟؟( های تهران از کل تعداد سمپادی های کشور تو 15 16 سال پیش بیشتر شده،تازه امسال دانش آموزا پخش هم شد ،سال های قبل طلایه دارانی ها نمرشون کمتر از بچه های مراکز اصلی بود،ولی الان پخشن تو مدارس 6 گانه!شنیدم توی وردی راهنمایی درسایی مثل تاریخ ام اضافه شده ،اگه کسی می دونه تایید یا رد کنه
بله درسته همینو از اخبار هم شنیدم که سال دیگه مدارس سمپاد و نمونه ورودی جدید نمیگیرن.به نقل از نـgــیN :من دختر عموم پنجمه ، بهشون گفتن واسه تیزهوشان نخونین امسال ازون نیست باید یه سال دگه دبستان باشین 6 دبستان بخونین ! :)
بله چشم دارم می بینم شما تاپیک رو زدین . :)به نقل از نـgــیN :از اونجایی که من این تاپیک رو زدم ! و اسمش هم سمپاد روبه نابودیه ! پس داریم در مورد همه ی مسائلی که نقشی در نابودی سمپاد دارن بحث کنیم !