حذف دوران راهنمايي

gh-r

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان
شهر
تهران
پاسخ : حذف دوران راهنمايي

خيلي طرح مسخره ايه .به نظر من عملي نيست. اگرم باشه بازم مسخره اس.

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

سلام
حتما همتون میدونید که روش تدریس ابتدایی ها تغییر کرده و کسایی که امسال کلاس اول هستن تا حدودی جمع و تفریق اعداد بزرگ رو یاد میگیرن و اخرای سال هم کمی از جدول ضرب را. و ...
میدونید که قرار بود راهنمایی برداشته بشه
پش تکلیف سمپاد چی میشه ؟ اینجوری که بوش میاد سال دیگه ازمون ورود به راهنمایی نیست ! و دیگه کم کم سمپاد راهنمایی منحل میشه احتمالا
حالا تکلیف دبیرستان چی میشه ؟
اطلاعی چیزی دارید ؟
نظرتون "؟؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

اصلا دلیل خوبی نیست واسه منحل شده سمپاد :))
ممکنه چند سالی طول بکشه تا سر و سامون بگیره این سیستم ِ 6-6 اما ربطی به سمپاد نداره !
مشکلاتی که پیش میاره یکی اینه که ساختمون راهنمایی و دبیرستان تو خیلی از شهرا جدا از همه ؛ و طرح درس هم ممکنه اشکال پیدا کـنه !

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

خب ساختمون راهنمایی و دبیرستان جدا از هم باشه چه اتفاقی میوفته ؟ !!!
وقتی که واسه ابتدایی به راهنمایی ازمون نگیرن بعد از 2 سال راهنمایی سمپاد منحل میشه (;

Senpai

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

سلام
همین الان فایده مدارس سمپاد چی هست ؟ به نظر من ضررش بیشتر از فایده اش شده... بچه های باهوش اگه در کنار هم باشن کمتر رشد می کنند مگر این که مدرسه برای اون ها برنامه خاص داشته باشه که این هم موجود نیست...
خیلی از بچه ها وقتی میان مدرسه برای خودشون شخصیتی دارند اما بعد از مدتی دچار افت شدید تحصیلی می شن... بعد وقتی از سمپاد می رن بیرون دوباره می شن نفر اول مدرسه... دوباره درسخون می شن... علتش شکست شخصیت بچه های تیزهوش در کنار همه...

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از نـgــیN :
خب ساختمون راهنمایی و دبیرستان جدا از هم باشه چه اتفاقی میوفته ؟ !!!
وقتی که واسه ابتدایی به راهنمایی ازمون نگیرن بعد از 2 سال راهنمایی سمپاد منحل میشه (;
واه ! از دبستان یه آزمون ورودی دبیرستان میگیرن دیگـه ! بچه ها که همونان ، سنشونم که تقریبا همونه ( یه سال بیشتر ) ؛ فقط اسمش عوض میشه !
آزمون ورودی به دبیرستانم که پارسال نداشـتیم حالا امسالم نداشـته باشـیم ، اصلا بهتره که ورودی جدیدا کم شـن :rolleyes: ( یعـنی این کـه همه از اون اول وارد سیستم شن )

.samin

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

احتمالا اون مدارس ذاهنمایی رو هم میکنن دبیرستان فرزانگان ان ام!!!!(تا 6 بود دیه تو تهران؟!! تو بقیه شهرا چندتاس؟!! کل ایران شده تیزهوش!!!)

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

سمپاد دوباره داشت به جایگاهش برمیگشت توی این 3 4 ساله،که یهو 6 تا حلی و 6 تا فرزانگان بهش تزریق شد کلا از هم وا رفت،فکر کنم تعداد سمپادی)!؟؟( های تهران از کل تعداد سمپادی های کشور تو 15 16 سال پیش بیشتر شده،تازه امسال دانش آموزا پخش هم شد ،سال های قبل طلایه دارانی ها نمرشون کمتر از بچه های مراکز اصلی بود،ولی الان پخشن تو مدارس 6 گانه!شنیدم توی وردی راهنمایی درسایی مثل تاریخ ام اضافه شده ،اگه کسی می دونه تایید یا رد کنه

جام طلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

جامعه سمپاد داره رو به زوال می ره و این جوری که بوش میاد باید خودمون رو برای هر چیزی آماده کنیم. ولی به هر حال این روند برداشتن سمپاد حداقل 5-6 سالی طول می کشه.

elahe17

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر خودمون:-"

به نقل از نـgــیN :
سلام
حتما همتون میدونید که روش تدریس ابتدایی ها تغییر کرده و کسایی که امسال کلاس اول هستن تا حدودی جمع و تفریق اعداد بزرگ رو یاد میگیرن و اخرای سال هم کمی از جدول ضرب را. و ...
میدونید که قرار بود راهنمایی برداشته بشه
پش تکلیف سمپاد چی میشه ؟ اینجوری که بوش میاد سال دیگه ازمون ورود به راهنمایی نیست ! و دیگه کم کم سمپاد راهنمایی منحل میشه احتمالا
حالا تکلیف دبیرستان چی میشه ؟
اطلاعی چیزی دارید ؟
نظرتون "؟؟
تا اونجایی که من میدونم این روش تدریس هنوز فقط در حد یه نظر اراعه شده است و تصویب نشده!جدول برا کلاس اول ها؟ :O
یعنی رسما میخوان بچه هارو از همون اولین سال از درس و مدرسه زده کنن دیگه؟ :|

elahe17

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر خودمون:-"

به نقل از حامد مهدوی :
سمپاد دوباره داشت به جایگاهش برمیگشت توی این 3 4 ساله،که یهو 6 تا حلی و 6 تا فرزانگان بهش تزریق شد کلا از هم وا رفت،فکر کنم تعداد سمپادی)!؟؟( های تهران از کل تعداد سمپادی های کشور تو 15 16 سال پیش بیشتر شده،تازه امسال دانش آموزا پخش هم شد ،سال های قبل طلایه دارانی ها نمرشون کمتر از بچه های مراکز اصلی بود،ولی الان پخشن تو مدارس 6 گانه!شنیدم توی وردی راهنمایی درسایی مثل تاریخ ام اضافه شده ،اگه کسی می دونه تایید یا رد کنه
تایید میشه.
پارسال پدرمون در اومد.نشستیم تاریخ و اجتماعی و جغرافیارو حفظ کردیم :|(برا ورودی دبیرستان)

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

من دختر عموم پنجمه ، بهشون گفتن واسه تیزهوشان نخونین امسال ازون نیست باید یه سال دگه دبستان باشین 6 دبستان بخونین ! :)

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

به نقل از نـgــیN :
من دختر عموم پنجمه ، بهشون گفتن واسه تیزهوشان نخونین امسال ازون نیست باید یه سال دگه دبستان باشین 6 دبستان بخونین ! :)
بله درسته همینو از اخبار هم شنیدم که سال دیگه مدارس سمپاد و نمونه ورودی جدید نمیگیرن.
واقعا معلومه اینا دارن چی کار میکنن؟
اون از کنکور که با صراحت تمام تو اخبار گفتن 93 برداشته میشه اینم از وضعیت تیزهوش شدن کل مملکت با این همه مرکز جدید!!!
اونم از سالی واحدی شدن پیش!!!
خیلی دوست دارم بدونم هدفشون از این کارا چیه
شب میخوابن صبح پا میشن یه تصمیم جدید میگیرن
من که تمام امیدم تا سال 93 به انتخابات ریاست جمهوریه و عوض شدن کابینه و ...

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

خب الان به نظرتون چی میشه ؟ :-s من میترسم که سمپاد نابود شه و تا چند سال دیگه اصلا ورودی جدید نگیرن!
همین الانشم ماشالا انقدر مرکز سمپاد زیاد شده که بقال سر کوچه هم میگه پسرم سمپادیه :|
اینا همه دارن نشون میدن که سمپاد از اون سمپاد بودنش درومده !
ورودی جدیید بین پایه میگیرن ، بچه هارو تهدید به اخراج میکنن ، کادر آموزشی 6 ساله رو عوض میکنن !
همه ی اینا داره میگه این سمپاد اون سمپاد 5 سال پیش که من واردش شدم نیست !
کم کم دارن سپادمون رو نابود میکنن :-<

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

دوسـتان این تاپیک برای ِ بحث پیرامون سیستم جدید آموزش پرورش و تاثیر اون بر سازمانـه .
نه راجع به مراکز جدید و ورودی های ِ بیشـتر . تاپیک به اندازه کافی دارن اونـا .

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

از اونجایی که من این تاپیک رو زدم ! و اسمش هم سمپاد روبه نابودیه ! پس داریم در مورد همه ی مسائلی که نقشی در نابودی سمپاد دارن بحث کنیم !
خب حالا ...
وقتی که بچه های 6 ابتدایی رو بخونن بعد وارد دبیرستان میشن ؟! یا مراکز راهنمایی باید تغییر کنن ؟ :rolleyes: کسی میدونه چی قراره بشه ؟ :rolleyes:

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

اینا خودشون هم نمیدونن چی قراره بشه اونوقت ما ها بدونیم؟؟؟!!!!
اسمشم گذاشتن عدالت اموزشی!!!!
بهتره بگن تباه کردن تر و خشک با هم!!!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از نـgــیN :
از اونجایی که من این تاپیک رو زدم ! و اسمش هم سمپاد روبه نابودیه ! پس داریم در مورد همه ی مسائلی که نقشی در نابودی سمپاد دارن بحث کنیم !
بله چشم دارم می بینم شما تاپیک رو زدین . :)
تاپیک راجع به نابودی سمپاد زیاده توی انجمن و قرار نیسـت کل تاپیکای ِ انجمن تهش برسـه به زیاد شدن ورودیا و مراکز جدید و نابودی سمپاد و ...
اگر هدفتون هم این هاسـت بگید که من تایپک رو منتقل کـنم .

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

نمیدونم :|
فکر میکردم ، اینا هم از دلاایل نابودیه و سمپاده :|
اگه نیست شما مدیری و مدبر
هرکاری میخوای بکن #-o

• لایک
امتیازات: sayna

elahe17

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر خودمون:-&quot;

دیگه دارن کل سیستم درسی و آموزشی رو تغییر میدن!(گند میزنن به سیستم درسی و آموزشی)
اول که تاثیر معدل رو تو کنکور بیشتر کردن(که اینو مقدمه حذف کنکور اعلام کردن),بعدشم که از حذف کنکور صحبت شد!بعد تفکیک جنسیتی دانشگاه ها!حالا ام که ۶ کلاسه کردن ابتدایی و دو دوره بودن متوسطه(به صورت سه سال متوسطه ۱ و سه سال متوسطه ۲) و نگرفتن آزمون تیزهوشان و نمونه از بچه های پنجم ابتدایی به دلیل وجود نداشتن مقطعی به نام راهنمایی!الان بحث حذف کردن سمپاد و نمونه ام شدیدان بالا گرفته ولی هنوز تصویب نشده (که با این وضع با احتمال ۹۹ درصد به زودی تصویب میشه!)
ویزر آموزش و پرورش در یه گفتگوی ویژه خبری در تاریخ ۲۳ آذر ۹۰ , تو شبکه ۲ سیما گفتن: (ما نخبگان و افراد تیزهوش رو در ابتدایی شناسایی میکنیم و کسانی که از هوش بالاتری برخوردار هستند رو به صورت جهشی به یک کلاس بالاتر میفرستیم.))
این یعنی اعلام صریح حذف تیزهوشان (و نمونه) !
اگه آزمون ورودی تیزهوشان گرفته نشه یعنی دیگه ورودی جدید نخواهیم داشت؟!!! وحالا که دوره ای به اسم راهنمایی از مقاطع حذف شده چی به سر راهنمایی هایی که الان در حال تحصیل در راهنمایی هستن خواهد اومد؟!!
با توجه به این که با این نظام جدیدی که از سال بعد قراره در مدارس پیاده بشه , دانش آموزانی که باید سال بعد به اول راهنمایی برن به کلاس ششم ابتدایی و دانش آموزانی که باید به کلاس اول دبیرستان برن به کلاس سوم متوسطه ۱ خواهند رفت!
به گفته وزیر آموزش و پرورش در این برنامه گفتگوی ویژه خبری , با این تغییر, یک تغییر اساسی هم در کتاب های درسی برای ایجاد تناسب و هماهنگی بین پایه ها انجام میشه! این یعنی کتاب های ما سال بعد تغییر خواهد کرد؟!
و در این گفتگو هیچ صحبتی از بچه های راهنمایی و دبیرستانی نشد!یعنی من الان نمیدونم که سال بعد چی به سر من میاد!
آیا واقعا میشه که سمپاد با این عزمت حذف بشه؟!یه سازمان رو میشه در یک سال و با این سرعت و به همین راحتی حذف کرد؟!جواب اینهمه دانش آموزی که در مدارس تیزهوشان و نمونه در حال تحصیل هستن رو کی میده؟آیا ما مسخره این مسؤولا هستیم که هر وقت دلشون بخواد یه سازمان راه بندازن و کلی ورودی بگیرن و هر وقت دلشون خواست سازمانو حذف کنن؟!اگه سمپاد حذف بشه چی به سر ما میاد؟ما چی میشیم؟!اگه ورودی جدید نباشه و ما آخرین سمپادی ها باشیم چطور میخوان یه مدرسه با این تعداد تشکیل بدن؟!یعنی وقتی بچه های اول دبیرستان میشن دوم میخوان مدرسرو با کلاس دوم و سوم و چهارم دبیرستان ادامه بدن؟!!!!یه سال بعدش میخوان مدرسرو با کلاس سوم و چهارم ادامه بدن؟!!!و سال بعد میخوان فقط با یه کلاس چهارم مدرسرو پیش ببرن؟!!!و بعدش تموم؟
واقعا چی به سر ما میاد؟!!!
اگه کنکور حذف بشه چی؟چی به سر ما میاد؟!!!
من نگرانم؟ :-s شما چطور؟!

بالا