کسی از گربه های ایرانی خبر نداره !

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان
پاسخ : کسی از گربه های ایرانی خبر نداره !

به نقل از fade to black :
ولی بعضی وقتا همیین اهنگان که عقده ی حداقل منو خالی میکنن
ینی خیلی وقتا عقده جامعه ی قشنگمونو تو این اهنگا خالی میکنم
میترسم اگه نباشن مثه ادما عقده ای که تو خیابون زیاد میبینیم یه جور دیگه خاالی کنم...
کاملا باهاتون موافقم. نوشین خانم چرا میگین این آهنگا به درد نمی خورن؟

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از astronomer_girl :
کاملا باهاتون موافقم. نوشین خانم چرا میگین این آهنگا به درد نمی خورن؟
چرا هنر موسیقی رو با این نوع اشعار به هم زدن؟؟!! ما مشکلای جامعمونو می دونیم چرا باید توی این آهنگا با یک لحن تند و در کنار خیلیشون الفاظی چرت مشکلات جامعمونو مطرح کنیم ؟؟!! چه شما اینا رو گوش می کردین چه نمی کردین واقعیتو می دونستین . فکر نکنین این خواننده ها هدفشون مطرح کردن این مشکلا و حل کردنشون هست . اونا فقط می خوان از این راه کسب در آمدی داشته باشن و چون می دونن جوونای ما از این نوح موسیقی خوششون میاد این کارارو می کنن وگر نه کدوم آدم تحصیل کرده و فهمیده ای میاد اینارو گوش میده؟ در حالی اون شخص تحصیل کرده کاملا با وضع جامعه آسناست .

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

حامد بهداد خیلی خوب بازی کرده بقیشون نه(مخصوصا اون دختره)
در کل فیلم خوبی نبود!آخرشم مثل رمانای م مودب پور تموم شد!!!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از نوشین :
چرا هنر موسیقی رو با این نوع اشعار به هم زدن؟؟!! ما مشکلای جامعمونو می دونیم چرا باید توی این آهنگا با یک لحن تند و در کنار خیلیشون الفاظی چرت مشکلات جامعمونو مطرح کنیم ؟؟!! چه شما اینا رو گوش می کردین چه نمی کردین واقعیتو می دونستین . فکر نکنین این خواننده ها هدفشون مطرح کردن این مشکلا و حل کردنشون هست . اونا فقط می خوان از این راه کسب در آمدی داشته باشن و چون می دونن جوونای ما از این نوح موسیقی خوششون میاد این کارارو می کنن وگر نه کدوم آدم تحصیل کرده و فهمیده ای میاد اینارو گوش میده؟ در حالی اون شخص تحصیل کرده کاملا با وضع جامعه آسناست .

1. کی گفته ما "هممون" مشکلات جامعه رو میدونیم؟!!!

2. این قضیه کسب درآمد رو من جدا نمیفهمم کاری به بحث الان ندارم کلا میپرسم چون واقعا نمیدونم
کسی که آهنگاش مجاز نیست چجوری کسب درآمد میکنه؟! کنسرت که نمیذارن هیچ جا هم برای دانلود آهنگاشون پولی نمیدیم
من تا حالا نشنیدم کسی مثلا آلبوم جنگل آسفالت رو "خریده " باشه

اگه کسی اطلاعاتی داره بگه!

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

به نقل از نوشین :

کسب در آمد؟! اونایی که فت میشن پول می گیرن ولی یه همچین خواننده هایی که پول در نمیارن! چون زیر زمینی کار می کنن و آلبوم نمیدن.

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

مگه اونا بیکارن بیان واسه ما آهنگ درست کنن اونم مجانی ! نه خانوم پول در میارن. دیگه از کجاشو خبر ندارم!
خوب اونایی هم که مشکلای جامعه رو نمی دونن پس با جامعه هم مشکلی ندارن ( دیگه اگه ندونن...) پس از این آهنگا هم گوش نمی دن ( اگه واقعا با جامعه مشکلی ندارن!!)

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از نوشین :
مگه اونا بیکارن بیان واسه ما آهنگ درست کنن اونم مجانی ! نه خانوم پول در میارن. دیگه از کجاشو خبر ندارم!

من قانع نشدم!!

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

به نقل از نوشین :
خوب اونایی هم که مشکلای جامعه رو نمی دونن پس با جامعه هم مشکلی ندارن ( دیگه اگه ندونن...) پس از این آهنگا هم گوش نمی دن ( اگه واقعا با جامعه مشکلی ندارن!!)
واسه علاقه و بخاطر عشق به کشور. مگر نه کی باید بهشون پول بده؟!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از نوشین :
بعضی از رپرا مثه جناب ساسی مانکنو اینا اره پول درمیارن وقتی تو پارتیا و اینجور جاها میخونن ولی اونایی که اجتماعی میخونن هیچ درامدی ندارن همون طور که اول فیلم میگ
حتی اگه درامدم داشته باشن حقشونه مگه استاد شجریان با همین راه پول درنمیاره
بالاخره هنر مندم باید یه جوری زندگی کنه دیگه!

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از نوشین :
ما همینشم کم داریم . هنر ایران خیلی قشنگتر از این حرفاست .هنوزم متاسفم ...من خودم با وضع جامعه موافق نیستم ولی می گم این آهنگا هیچ کاری رو از پیش نمی بره و واقعا چرتن ، ما میتونیم از راه قشنگ تری مشکلای جامعمونو مطرح کنیم ، نه از راه آهنگایی که فقط یه عده جوون گوش می دن
چرا رپو قاطی میکنید؟؟ رپ یه 30غه یه جدا وا3 خودشه و داخل سایر هنرها هم نیست جداس وا3 خودش.من نمیدونم چه جوری باید بگم که رپ رپه نه گند زدن به هنر و شعرو....
گفتین راه قشنگتر خندم گرفت جدا! به شعار...اعتقاد دارین؟؟‌ جون من یه ره قشنگ معرفی کن..میتونی؟نه تونستند؟ نه.
و آهنگاییی که شما منظورتونه احتمالا چرت و پرت هایه یه سری آدم م3 چاه کنو ... هستند نه رپ

قشنگ نیست با یه بیت یه حقیقتیو بگی که هر روز میبینیم و جزو عاداته واسمون؟؟؟ با یه بیت...به نظر من که قشنگه نیس؟؟نمکی با چرخش کنار یه بنزه هیکلو چرخش با هم کرایه بنزه...بابا این رپ مخالفت باش ....چی بگم...

N.H.F

کاربر فوق‌فعال
شهر
مشهد

من از رپ خوشم نمیاد. :D

shadi joon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1مشهد
شهر
مشهد

هورااااا
من فیلمشو گیر اوردم ولی هنوز ندیدم....

Nooshin_d

نوشین
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

پاسخ به همه :
من نظرمو گفتم ( من تنها نفریم که با شماها مخالفم و دلایل خودمو دارم ، پس دیگه بحث نکنین) من اصلا باور نمی کنم که اونا در آمدی ندارن یا واسه عشق به کشورشون رپ یا راک مخونن و میزنن

Amir Joon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
انقد زیاد حس نوشتنش نیس
دانشگاه
" OXFORD "
رشته دانشگاه
فیزیک , بعد چهارم

خوب برا شفاف سازی می گم :
اولا اینکه اینا از راه پول در میارن و فقط به خاطر پول که کاملا" دروغ و ***** ! ولی اینکه اینا هیچ پولی بدست نمیارن هم باز دروغ و ***** !
رپرایی که گروپ دارن و گندن مثل سروش و حسام و رضا و شاهین و حسین و .... اینا مشتری دارن یعنی کاراشونو می فروشن . بعد هرکی می خواد عضو گروه شه باس پول بده مثلا" علی قاف که میگن ( البته خبر موثق نیس چون اعلام نمیشه ولی بلاخره خبر می پیچه دیگه ) 5 ملیون داد و اینکه هرکی می خواد باهاشون بخونه ( فیت بده ) یه پولی میدن (اصطلاحا" میگن قیمت فلان رپر انقده ) سروش و تا چند وقت پیش می گفتن 5-6 تا , حسام هم یه همچین رقمی بود بقیه رو نمی دونم ولی فقط همین چند نفرن که اینجورین بقیه رپرای بزرگ که قوی هم کار می کنن مثل امیر قیامت , خودشون کار می کنن مثلا" امیر زبان درس میده بعد پولی که در میاره رو خرج رپ میکنه ! امثل امیر زیادن , یه عده هم که بچه ماین همینجوری رپ می کنن البته کارشونم قوی و درسته مثل امیر تتلو , که من تو یه مصاحبه ای مربوط به 4-5 سال پیش خوندم که می گفت واسه هر کارش حدود 600,000 تومن خرج می کنه و اینا فقط به عشق رپ این کارا رو می کنن چون نه میفروشن نه اجازه ی کنسرت دارن , در ضمن مخالفت الکی با دلایل الکی به درد نمی خوره شما که قبول نداری باید یه دلیل منطقی بیاری و اینارو رد کنی نه اینکه ما دلیل بیاریم که شما اینا رو قبول کنی

lily.hozak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
مدال المپیاد
اینو معنیشو نمیدونم....
دانشگاه
ان شاا... هرجا.
رشته دانشگاه
اگر امسال و به سلامتی رد کنم میخوام برم مهندسی پزشکی اگه خدا بخواد....

فقط بگم محشره بازیه حامد بهداد آدمو دیوونه میکنه

• شروع کننده موضوع

saeid01

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی کاشان
شهر
کاشان

به نقل از Amir Joon :
خوب برا شفاف سازی می گم :
اولا اینکه اینا از راه پول در میارن و فقط به خاطر پول که کاملا" دروغ و ***** ! ولی اینکه اینا هیچ پولی بدست نمیارن هم باز دروغ و ***** !
رپرایی که گروپ دارن و گندن مثل سروش و حسام و رضا و شاهین و حسین و .... اینا مشتری دارن یعنی کاراشونو می فروشن . بعد هرکی می خواد عضو گروه شه باس پول بده مثلا" علی قاف که میگن ( البته خبر موثق نیس چون اعلام نمیشه ولی بلاخره خبر می پیچه دیگه ) 5 ملیون داد و اینکه هرکی می خواد باهاشون بخونه ( فیت بده ) یه پولی میدن (اصطلاحا" میگن قیمت فلان رپر انقده ) سروش و تا چند وقت پیش می گفتن 5-6 تا , حسام هم یه همچین رقمی بود بقیه رو نمی دونم ولی فقط همین چند نفرن که اینجورین بقیه رپرای بزرگ که قوی هم کار می کنن مثل امیر قیامت , خودشون کار می کنن مثلا" امیر زبان درس میده بعد پولی که در میاره رو خرج رپ میکنه ! امثل امیر زیادن , یه عده هم که بچه ماین همینجوری رپ می کنن البته کارشونم قوی و درسته مثل امیر تتلو , که من تو یه مصاحبه ای مربوط به 4-5 سال پیش خوندم که می گفت واسه هر کارش حدود 600,000 تومن خرج می کنه و اینا فقط به عشق رپ این کارا رو می کنن چون نه میفروشن نه اجازه ی کنسرت دارن , در ضمن مخالفت الکی با دلایل الکی به درد نمی خوره شما که قبول نداری باید یه دلیل منطقی بیاری و اینارو رد کنی نه اینکه ما دلیل بیاریم که شما اینا رو قبول کنی
خوب دیگه ! هر خواننده ای باید یه قیمت داشته باشه ! نداشته باشه همه باهاش میخوان بخونن ! شما الان ببین رضا پیشرو اگه بخواد با من بخونه مثلا میگه 2 ملیون بده ! ولی اومده با 3-4 نفر مفتی آهنگ خونده چون میدونسته کارش قوی میشه !

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من اصلا این فیلمو ندیدم .

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

امروز یه تیکه هاییشو دیدم بد نبود

psi-3

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
عمران

به نظر من خیلی بی مزه بود

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

موضوع فیلم موضوع جدید و جالبی بود ولی اصلا خوب پرداخته نشده بود. بهمن قبادی با این فیلمی که ساخت یه سوژه ی خیلی خوب و نو را گند زد بهش رفت..... [-(

بالا