- شروع کننده موضوع
- #1
elahe
کاربر خاکانجمنخورده
- ارسالها
- 1,511
- امتیاز
- 342
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ١
- شهر
- بندرعباس
پژوهشگران ژاپني و انگليسي فضاهايي از مغز انسان را يافتند که در دوست فعال مي شود و نشان دادند که مغز به طور ذاتي از عملکردهاي خودخواهانه بيزار است.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه تاماگاوا در توکيو و دانشگاه کالج لندن در تحقيقات خود نشان دادند که در مغز افراد بشر دوست و سخاوتمند فضاهايي وجود دارد که اين عملکردها را کنترل ميکنند.
برخي از روانشناسان و محققان پيش از اين تئوري را مطرح کرده بودند که بر اساس آن، سخاوتمندي از توانايي آگاهانه بشر از حس خودخواهي ذاتياش سرچشمه ميگيرد. اين حس خودخواهي ذاتي در برخي مناطق مغز مثل کورتکس جلوپيشاني ايجاد ميشود.
اين درحالي است که اکنون اين محققان با مطالعه بر روي گروهي از داوطلبان اين تئوري را رد کردند و نشان دادند که مغز به طور ذاتي از خودخواهي بيزار است و تنها زماني که فضاهاي مربوط به نوع دوستي فعال نشوند، خودخواهي به وجود ميآيد.
محققان، اين داوطلبان را بر پايه پاسخهايي که به سوالات آنها ميدادند، به دو گروه فردگرا و همنوع دوست تقسيم کردند. سپس به هر دو گروه مقداري پول دادند و از آنها خواستند که اين پول را بين خود تقسيم کنند.
براساس گزارش نيوساينتيست، نتايج اين تحقيقات نشان داد که افراد همنوع دوست پول بيشتري را نسبت به افراد فردگرا تقسيم کردند.
اين دانشمندان که همزمان مغز اين داوطلبان را با روزنانس مغناطيسي کنترل ميکردند، دريافتند که مغز افراد بشردوست و فردگرا در توزيع پول به روشي متفاوت عمل ميکند، به طوري که در گروه بشردوست بادامه مغز فعال ميشود، درحالي که در افراد فردگرا اين فضا خاموش ميماند.
بادامه مغز، ناحيهاي احساسي است که ترس و احساسات ناخوشايند را پردازش ميکند.
* پ.ن : با تشکر از شما . اسپَم ها پاک شد . کوییــ ـن