stumbleupon.com
با ثبت نام تو این سایت شما یه لیست از مباحث مورد علاقتون در اختیارش قرار میدین و بعد هر وقت بخواین یه وبسایت مربوط به علایقتون واستون میاره.
Devintart که اعلام کردین تنها به یک سایت ختم نمی شه ! بلکه HTML5 هست ! کلا تعداد این سایتا خیلی کمه و روی خیلی Browser ها پشتیبانی نمی شه، ولی بجاش دیگه از Adobe Flash استفاده نشده و کلا برای استفاده حرف ندارن !
http://pastebin.com/
برای ذخیره کردن متون مختلف و نگه داری اون ها
نمی دونم قبلا معرفی شده یا نه. ولی به هر حال خودم خیلی ازش استفاده می کنم و برام سایته مفیدی هست.
این یه سایت باحاله اول که میرین صبر کنین تا لود شه بعد اون بهتوز از کوچیکترین تا بزرگترین قسمت جهان نشون میده!!
فقط اون زیرش یه چیزی داره که با چپو راست کردن میتونی اندازش رو تغییر بدین
www.vajenama.kdbwnf.com
واژه نما سایتیه که خودم ساختمش و برنامه نویسیشو کردم. توش میتونید واژههای بیگانه رو که از زبانهای دیگه وارد فارسی شدن، جست و جو کنید و واژهی فارسی تحویل بگیرید.
مثلا : استفاده (عربی) ، مقر (عربی) ، پاراگراف (انگلیسی) ، کهولت (عربی) ، رفراندوم (انگلیسی) رو وارد کنید و نتیجه رو دریافت کنید.
البته تا الآن حدود 2000 تا واژه داره و شما میتونید توی این سایت عضو بشید و واژههای جدیدی رو پیشنهاد بدید.
توضیحات بیشتر در اینجا
خـب ، انگار فقط خودم اینجا پست میدم چی بپزم عــالیه ! به درد مامانا میخوره البته اما جالب بود ! پایین هر پیشنهادم 3 تا گزینه داره :نمیخوام یه پیشنهاد دیگه بده که معلومه چیکار میکنه . گزینه ی بعدی دوس دارم ، ولی بلد نیستمــه که آموزشش رو براتون میاره . بعدیم آخه یخچال خالیه ــس که میره به فروشگاه اینترنتی چاره ! عالیه ! دامنه ی لغات انگلیسیتونُ با این میتونید بسنجین ! امتحانش نکردم فعلن ! بخوان و فراموش کنــَم یه سایت خیلی خیلی باحالیه که یک پزشک توضیحش داده کامل !
مرسی از مشارکتتون !
1. سایت Formspring
یه سایته اجتماعیه که یه اکانت درست میکنید و میتونید مثل پرنده ابی دوستانتونو دنبال کنید سایت فقط مخصوص سوال پرسیدنه مثل یه صندلی داغ همیشگیه همه میتونن بیان ازتون سوال بپرسن و شمام جواب میدیدن سوالاشونو
2. سایت ٌIan's Shoelace
خدایش فوش ندین ولی من عاشق این سایتم انواع روش هارو واسه بستن کفش گفته و توضیح داده چطوری میشه کفشارو بستو و ... خیلی باحاله خداییش
3.سایت Digg
تو این سایتم یه سری مقاله و خبر و ... وجود داره که میتونید بخونید
4. سایت Friendstar
اینم یه شبکه اجتماعیه ولی بیشتر برای افراد نوجوانه تا بزرگسالا من خودم تازه عضو شدم دقیقا نمیدونم فک کنم برای کسایی که بازی انلاین انجام میدن جالب باشه
5. سایت This Or That
این سایت پره از سوالای 2 گذینه ای میتونید سوال خودتونو بزارید بعد از چند روز چند صد نفر رای دادن به سوالتون یا میتونید به سوالای بقیه جواب بدید سایت باحالیه یه بار ما تو مدرسه واسه رو کم کنی از این سایت استفاده کردیم
6. سایت Breakingnews
این سایت اخبار مهم جهان رو بصورت لحظه به لحظه روی سایت میزاره
سریال خارجی که دوست داشتینو از دست دادین ؟؟؟توی این سایت تعداد زیادی از سریال هاست که هر اپیزود با قسمت های مختلفش وجود داره و برای هر کدوم از قسمت هاش هم لینک های زیادی گذاشته...من خودم سریال One Tree Hill رو از طریق این سایت دیدم . ..
http://watchseries.eu
امیدوارم به دردتون بخوره