• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

سفر درزمان

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh.ir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما با سفر در زمان موافقید یا مخالف؟!


  • رای‌دهندگان
    94
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

فکر می‌کنم در به وجود اومدن یک کرم‌چاله که در دسترش بشر باشه می‌شه به گذشته یا آینده سفر کرد ولی تنها مشکل اینجاست که همون 3 تا پارادوکس مشهور سفر به گذشته پیش میاد و در ضمن هیچ معلوم نیست کرم چاله توی کدوم زمان ما رو رها میکنه.
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

طبق نظریه هی ریسمان ها:

ریسمان ها به پوسته ی جهان وابسته هستن ولی؛
نوترینوها ی حالت چهارم به دلیل خنثی بودن و گراویتون ها به دلیل گرانش. به صورت حلقه ای(تقریبا)در اوومدن که دیگه نه سر دارن و نه ته.
در این حالت این نوع ریسمان ها به پوسته ی این جهان وابسته نخواهند بود درنتیجه به راحتی می توانن از آن بگذرن و پس از طی مسیری کوتاه به بعد پنجم میرسیم و در مکانی دیگر در مقابل آن به جهان باز میگردیم.
ولی مشکلی که وجود داره اینه که باید در این حالت پوسته ی جهان رو خمیده در نظر بگیریم که با نظریه ی نسبیت اینشتین نمی خونه.....

بنابراین کسانی مثل پاس، از فرض های دیگه ای استفاده کردن.
آن ها پوسته ی جهان را پوسته ی جهار بعدی تخت در نظر گرفتن(که با نسبیت همخوانی داشته باشد)که در ابعاد بالاتر شناور است.
که این ابعاد بالاتر به شدت خمیده اند و چون نسبیت در آن ابعاد بالاتر اعتباری ندارد....
پس ظاهرا همه چی حل شده است!
ولی اینطور نیست!
چون ما به یک سرعتی معادل سرعت نور احتیاج داریم

ولی پاس همچنان امیدوارانه آزمایش های خود را انجام میدهد و برای دستیابی به پیدا کردن میان برها برای سفر در زمان تلاش میکند.
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

شرمنده من بالایی ها رو نخوندم ولی پایدار ترین نظزیه نظریه کرمچاله هاس که بین دو جهان موازی یک پل ارتباطی ایجاد میکنه و مشکلی از نظر سرعت بالا و تیکه تیکه شدن ما رو تهدید نمی کنه چون خودش هم مارو جذب و بعد دفع میکنه ولی هنوز در حد یه فرضیه اس که از نظر ریاضی ثابت شده
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

یک کم بیشتر در مورد نظریه ریسمان ها توضیح می دید لطفا؟ ( البته یه چیزایی شنیدم ولی هیچ وقت ربطش رو با سفر در زمان درک نکردم! )
الان یعنی اگر این نظریه ریسمان ها و ابعاد بالاتر صحیح باشه قطعا می شه یه روزی توی زمان سفر کرد؟
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

بر طبق نظریه ی ریسمان ها، ریسمان ها که ذرات بنیادی جهان ما  هستند، ریسمان های بازند.یعنی دو سر آن ها به پوسته ی  جهان ما وابستند.در نتیجه، این ذرات هیچ وقت نمی تونن از این جهان خارج بشن، و با ورود به بعد پنچم(طبق نظریه ریسمان ها جهان چهار بعدی ما در یک فضای ده بعدی شناور ) مسیر میانبری در فضا-زمان  طی کنه!
اما!اما!
دو تا استثنا وجود داره، یکی  گراویتون ها(ذره ی حامل نیروی گرانش) و یکی دیگه هم نوترینو های نوع چهارم که اصطلاحا نوترینوی خنثی میگن!البته این رو هم بگم که منظور از خنثی بودن، خنثی الکتریکی نیست، چون نوترینو ها همشون از لحاظ الکتریکی خنثی هستن، این یعنی حتی تو برهمکنش های ضعیف هم شرکت نمی کنن و فقط تو برهمکنش های گرانشی وارد میشن!
حالا اینا برای چی استثنا هستن؟!
این دو نوع ذره، بر خلاف بقیه ، ریسمان های حلقوی بسته دارن. از اوونجایی که این ریسمان های بسته عملا هیچ انتهای مشخصی ندارن که بخواد به پوسته ی جهان ما مقید باشه، بنابراین میتونن راحت و آسوده از جهان ما خارج بشن و به بقیه ی ابعاد برن.
این خارج شدن اینها و میانبر زدنشان  از بین ابعاد بالاتر، به این معنی هست که گراویتون ها و نوترینوهای خنثی عملا توانایی سفر در زمان رو دارن.
تو پستا به دانشمندی به نام ‘پاس’ اشاره شده.درسته دانشمندی به نام پاس معتقد هست که به کمک این ذرات میشه امکان سفر در زمان رو آزمایش کرد. اما مشکل اصلی اینجاست که گراویتون ها و نوترینوهای خنثی رو نمیشه به همین راحتی گیر آورد. در هر ثانیه هزاران میلیار(این عدد رو از تو کتاب نوشتم، تقریب درستیه!) نوترینوی معمولی از بدن ما میگذره اما ما متوجه عبور هیچکدومشون نمیشیم! چون این ذرات خیلی کم و به ندرت شايد با الکترونی یا اتمی برهمکنش داشته باشن!
حالا دیگه ببینین نوترینوی خنثی چه وضعیتی داره دیگه!
اما قوانین مکانیک کوانتومی میگن که نوترینو ها رو میشه از نوعی به نوع دیگه تبدیلشون کرد. یه سری آزمایش هایی هم کردن(توی امریکا و ژاپن، اگه اشتباه نکنم!) كه اگه اطلاعات خوبي تو اين زمينه پيدا كردم ميذارم!!
پاس گفته با اين روند علم شايد تا 50 سال يا شايد هم زود تر بشه به اين نتيجه رسيد كه آيا ميشه تو زمان سفر كرد يا نه!!
ولي همونطور كه lorca گفت؛ مشكل اوون پارادكس ها كه مثلا اگه شما برگردي به زمان كودكي مادرت و اوون رو تو بچگي بكشي، چي ميشه و از اين قبيل. كمي آدم رو مردد ميكنه!اما خب شايد بشه تو زمان سفر كرد اما نتونيم كاري كنيم و فقط يه بيننده باشيم!!
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

من 100% میگم شدنی نیست.
اگر قرار بود در آینده اینجوری بشه ما نشونه هاشو الان میدیدیم یعنی مثلا چون قراره در آینده یه تیم به زمان اسکندر برن، از به آتش کشیدن تخت جمشید جلوگیری میکردن و ما الان تخت جمشید سالم داشتیم!
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

فیلم هری پاتر3 رو دیدی؟من فکر میکنم اگه زمان رو بتونیم برگردونیم مث اینه که ساعت هرمیونو داشته باشیم و اونجوری باید عمل کنیم.
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

خب شايد بشه فقط بتونيم ببينيم!!!همين!!
شايد اصلا دانشمندان الان از آينده اوومده باشن!!
از كجا معلوم اين استيفن هاوگينك كه ميگه LHC به درد نمي خوره!شايد بدونه!(:دي) شايد از آينده اوومده باشه!!!(:دي)
فكر ميكنم يه كم دارم چرت و پرت ميگم!!ولي شايد هم روزگاري اين حرفا كاملا طبيعي و معمولي باشه!!!
 
پاسخ : آیا سفر در زمان تنها یک رویای بچه گانه!

LHCکه میگی یعنی چی؟
 
Back
بالا