melika.m.r
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیــرســتانِ فرزانگانِ یک
- شهر
- تــــهران!
- دانشگاه
- خدا بخواد ، تهران .
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس
امّا خُ بی تقصیر ـم نیس... همه فک می کنن که شاید اگه استیلی عوض بشه ، بهتر میشه وضعِ تیم... امّا به نظرِ من که مشکل خیلی اساسی تره... خیلی اساسی تر !
+ ببین ! البته اینم یادت باشه که هرکسی که بازیکنِ خوبی بود ، دلیل نمی شه سرمربیِ خوبی ـم باشه ُ بلعکس... نه که نخواد ُ کم بذاره ـا ، گاهی واقعن نمی تونه.. نمی کشه...!
من جدی قبول دارم که استیلیِ بیچاره خیلی داره اذیت می شه.. امّا آخه خدایی همیشه سرمربی دمِ دست ترین کسیِ که میشه نتیجه نگرفتن ـا ُ مشکلات ُگردنش انداخت... می دونم اشتباه ـه ـا ، امّا هس...!به نقل از prabd.chess :کی میگه قراره مشکلات درون باشگاهی پیش بیاد؟...ببین من میگم از اول اشتباه کردین...رویانیان رو اوردن نفع که نداشت هیچی ضرر هم داشت...حبیب کاشانی وقتی بود...استیلی هر روز تنش نمیلرزید که امروز بیرونم میکنن یا فردا...استیلی شاید در حد قلعه نویی یا جلالی و مظلومی نباشه...اما واقعا مربی قابلیه...خصوصا که قبلا جای الان همین بازیکنا بوده...خودش برای این تیم عرق ریخته...حالا این مربی هر روز به فکر اینه که گزینه ی بعدی اریکسون است یا فلانی...خب معلومه استرس مربی به بازیکن ها هم منتقل میشه
امّا خُ بی تقصیر ـم نیس... همه فک می کنن که شاید اگه استیلی عوض بشه ، بهتر میشه وضعِ تیم... امّا به نظرِ من که مشکل خیلی اساسی تره... خیلی اساسی تر !
+ ببین ! البته اینم یادت باشه که هرکسی که بازیکنِ خوبی بود ، دلیل نمی شه سرمربیِ خوبی ـم باشه ُ بلعکس... نه که نخواد ُ کم بذاره ـا ، گاهی واقعن نمی تونه.. نمی کشه...!