- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- دانشگاه یزد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
مثل مرد بازی کردن بچه ها بالاخره بازیه برد و باخت داره...
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
آنچه عیان است چه حاجت به بیان استاین حرفا اگه اون تاپیک بود، الان راه پیمایی راه انداخته بودین
واقعا که ...
من اصلا اینجا نخوندم مدتیه
و فقط پستهای اونور رو سانسور کردم
ولی از این به بعد کسی حرف از عدالت و اینا بزنه، خنده داره
داوری که غلامی باید اخراج میشدبازی دیروز به نظرتون چجور بود ؟
تیم چه مشکلاتی داشت؟
داوری چی؟
من الان به اسم هوادار استقلال اینجا نیستم به عنوان مدیر این انجمن داشتم صحبت میکردمباشه ممنون اما دفعه قبل كه من وارد تاپيك شما شدم و پستم پاك شد اصلا حرفى از استقلال نزده بودم دليلى هم كه برام اومد اين بود كه"بريد تاپيك خودتون"! و خب الان اصلا جالب نيست كه وقتى ما وارد تاپيك شما ميشيم پستمون پاك ميشه ولى شما خودتون مياين اينجا و پستاتون پاك نميشه.لطفا تبعيض قائل نشيد
متاسفانه چند ساعت پیش مهرداد میناوند،به خاطر ابتلا به کرونا از بین ما رفت.روحش شاد
دوستان اگه می تونید برای همه بیمارهای کرونایی و علی انصاریان هم دعا کنید که ایشون هم وضعش متاسفانه خیلی خرابه.
دوستان خاهشا رعایت کنید. واقعا ویروس خطرناکیه.با خودتون فکر نکنید که مثل سرماخوردگیه و راحت خوب می شید.من دو ماه پیش این ویروس رو گرفتم. به خدا نفس کشیدن هم برام سخت شده بود. خاهشا رعایت کنید.این چند تا نکته بهداشتی رو رعایت کردن واقعا کاری نداره ولی باعث میشه که خدای ناکرده اتفاقی بدی برای خودمون یا عزیزانمون نیفته.
در آخر هم شرم برا اون..... که آخر عمری داره یه نفره برای 85میلیون نفر تصمیم میگیره.
درسته ما پرسپولیسی نیستیم ولی روحش شادمتاسفانه چند ساعت پیش مهرداد میناوند،به خاطر ابتلا به کرونا از بین ما رفت.روحش شاد
دوستان اگه می تونید برای همه بیمارهای کرونایی و علی انصاریان هم دعا کنید که ایشون هم وضعش متاسفانه خیلی خرابه.
دوستان خاهشا رعایت کنید. واقعا ویروس خطرناکیه.با خودتون فکر نکنید که مثل سرماخوردگیه و راحت خوب می شید.من دو ماه پیش این ویروس رو گرفتم. به خدا نفس کشیدن هم برام سخت شده بود. خاهشا رعایت کنید.این چند تا نکته بهداشتی رو رعایت کردن واقعا کاری نداره ولی باعث میشه که خدای ناکرده اتفاقی بدی برای خودمون یا عزیزانمون نیفته.
در آخر هم شرم برا اون..... که آخر عمری داره یه نفره برای 85میلیون نفر تصمیم میگیره.
علی انصاریان عزیز هنرمند و فوتبالیست خوب که هم استقلال بازی کرد هم پرسپولیستشکر از شعورت دوست عزیز
دم همه اون اسطوره های استقلال که پیام تسلیت فرستادن هم گرم
ایشالا حال اون دو نفر هم بهتر بشه. متاسفانه حال علی انصاریان وخیم گزارش شده و فقط با یه معجزه میتونه زنده بمونه. دوستان برای همه بیمارهای کرونایی دعا کنید.واقعا بد روزگاری شده.
درست میگی ولی ما کاری نمیتونیم بکنیم ، مملکتی که شاید با وارد کردن واکسن میتونست جون این دو اسطوره نجات بده ولی سر لجبازی بسیاری از افراد روز به روز دارن جون خودشون از دست میدن امیدوارم روزی برسه که همچنین افرادی در دنیا نباشنمن علی انصاریان رو با خنده های تاریخیش تو برنامه ی ویژه ی جام جهانی 2018 به یاد میارم. اونجا که شعرای عمو حسن رو میخوند و میخندید!
روحش شاد
+یه ساله هر روز کلی آدم میمیرن و ماها هیچ کاری از دستمون برنمیاد و منتظریم کشوری که تو تامین برقش مونده، واکسن تولید کنه واسمون!!!!!!! امیدوارم باعث و بانی این اتفاقات هر روز مرگ عزیزاشو ببینه و مثل ماها عزادار بشه.