بچه ها حتما اینا را بخوانید کاملا برای آموزش ادب موثره! از قدیم گفتن که "ادب از که آموختی از بی ادبان!"به نقل از yashar21173 :بچه ها این روز رو با این اس اسیای بی خاصیت و زبون نفهم چگونه گذراندید؟
آبجی اینجا تاپیک پررررررررسپولیسه.به نقل از عطیه.م :بچه ها حتما اینا را بخوانید کاملا برای آموزش ادب موثره! از قدیم گفتن که "ادب از که آموختی از بی ادبان!"
میشه لطف کنید و جون همون پرسپولیستون یکم مودب تر باشید و به بقیه توهین نکنید؟؟
به نقل از yashar21173 :بچه ها این روز رو با این اس اسیای بی خاصیت و زبون نفهم چگونه گذراندید؟
اینا حتی نمیخوان قبول کنن که باختن!!!
ببین آبجی هیچ جا درست نیست که به بقیه توهین بشه!! تازه ایشون که نوشتن "اس اسیا"=طرفداران استقلال که یکیشم منم! منم از حق خودم دفاع میکنم!! هر چه قدر دلتون میخواد قربون صدقه تمیتون برید یا بگید خیلی خوبه یا بگید سره بازیش یا حتی در حد اینکه لوله کرد تیم مقابل و ... ولی توهین ، آ آ! جیززززه!!!به نقل از 3ggerman :آبجی اینجا تاپیک پررررررررسپولیسه.
یعنی توش به اس اسم فحش دادی نه تنها مکروه نیس بلکه ثوابم داره.
پس قبول کنین که باختین...!به نقل از عطیه.م :یه سوال ازتون بپرسم؟
(با تبانی بی تبانی هرجوری...) اگه استقلال میبرد (از نظر شما بر فرض محال!) شما میومدین میگفتین که حب ما دیگه استقلالی شدیم اصلا! این پرسپولیس که تیم نیست و .....؟؟
نه ! مسلمه که نه! هر هواداری هوای تیمش را تا آخرش داره! پس چرا فکر میکنید که ما نباید از تیممان دفاع کنیم؟؟
ما از تیممان دفاع میکنیم! یه بازی تعیین کننده همه چیز نیست!!
به نقل از عطیه.م :یه سوال ازتون بپرسم؟
(با تبانی بی تبانی هرجوری...) اگه استقلال میبرد (از نظر شما بر فرض محال!) شما میومدین میگفتین که حب ما دیگه استقلالی شدیم اصلا! این پرسپولیس که تیم نیست و .....؟؟
نه ! مسلمه که نه! هر هواداری هوای تیمش را تا آخرش داره! پس چرا فکر میکنید که ما نباید از تیممان دفاع کنیم؟؟
ما از تیممان دفاع میکنیم! یه بازی تعیین کننده همه چیز نیست!!
دم شما بسیار گرم خیلی خوب اومدی حال کردم!!به نقل از Soroush.farshchin :شعار یک استقلالی: تا خون در رگ ماست پرسپولیس سرور ماست:)(تلمیح به پیروزی غرور آفرین