کلا تو این لایی خور شکی نیست که دوباره از فرهاد میخوره ..به نقل از Mαζsα :اقا میگن واسه دربی حقیقی رو میخوان بزارن دروازه
کلا حقیقی حدِ وسط نداره یه بار میبینی اوج گرفت بهترین بازیکن شد یه بار میبینی مثل شلغم وایساد نِـگا
شما چیزی از ورزش نمیدو.نید ... چه برسه به فوتبال ...به نقل از melika.m.r :حقیقی تو خروج ــاش آره اشتباه داره ! حالا حرفی از دروازه بانِ ماشاالله تیم ملیِ شما نمی زنیم که تو بازی با تراکتور ، دو تا(در کل 3 ) گلِ عینِ هم (هر دوش ــم یکی هِد زد اونم نتونس بگیره ! ) می خوره ! ( منظور : رحمتی ــم که میگین انقد شاخِ ، اشتباه داره ! )
باو ! مجیدی کلاً وایساده رو 18 قدم . بعد خسرو براش سانتر می کنه ، اونم از هر 6-7 تا سانترِ اون ، یکیش ُ گل می کنه ! همچین بازی ساز ُ اینا نیس واقعاً!!!
اما ما که بخیل نیسّیم ! بزنه ! والا تا وقتی ما کریم ُ داشتیم ُ تو 37 سالگی از وسطِ زمین شوت ــاش گل می شد ، شما میگفتین که فقط پیرِمردا (دور از جونِ برادر باقری!) می تونن براتون گل بزنن ُ گل زن ندارین ُ این چرا نمی ره ُ اینا !!! اونوخ حالا که این آقا فرهادِ شما در دوران ابتدایی و شیرینِ نو نهالی (35 ! ) ، 4تا گل زده ، همتون می گین که چه جوونه ُ فرهاد چمیدونم هنوز 30 سالش ــم نشده ُ ... ! دیگه تهِ تهش که خیلی منطقی بخواین برخورد کنین ، می گین اصن 35 هس که هس ! تازه چه بهتر که تو این سن هم گل می زنه !!!!
هــه! خوبه حالا ما مثِ خودتون نیسّیم!!!!
عجـــــــــب!!!!!!به نقل از hidden :شما چیزی از ورزش نمیدو.نید ... چه برسه به فوتبال ...
من خودم دروازه بانی میکنم ... اصلا هیچکودوم گلها مقصر رحمتی نبود ... خیلی واضحه نمیدونم چرا میگی اشتباه داره ... آماده ترین دروازه بانه لیگه به هر حال ( البته وحید طالبلو فقط 3 تا گل خورده ک یکیش پنالتی بوده)
با اینکه 3 تا گل خورد تو اون بازی ... میانگین گلهای خوردش تو هر بازی از حقیقی و میثاق کمتره ( هر دوشونم دوست دارم خوصوصا میثاقو )
به هر حال گل ثانیه 30 امسال یادمون هست + لایی از فرهاد
راجع به فرهاد چی میدونی ؟ اتفاقا پا ب توپش نسبت به مهاجم نوک بودش خیلی عالیه ... بعدشم وظیفه ی مهاجم گل زدنه ...
فرهاد دومین گل زنه تاریخه استقلاله ... نه 4 تا گل بالای 80 تا زده ...
عجـــــــــب!!!!!!
تو اینکه حمتی دروازه بانِ آماده ــیِ شکّی نیس ! مسلماً اگه آماده نبود ، تیم ملی نمی رفت! دارم می گم که هر دروازه بانی یه نقطه ضعفی داره ! حالا مشکلِ علیرضا هم اینه ُ امیدواریم که حل شه !!!
کم نمی دونم والا ! من نگفتم کارِ مهاجم جز گل زدنِ ! قبل از جواب دادن ، می تونی رو حرفِ آدم تأمل کنی یکم ! اصن بحث ــم پا به توپی ِ فرهادتون نبود ! تفاوتِ نظراتتون بود !
در ضمن ، منظور از 4تا ، گل هایِ این فصلش بود که یا 4تا ِ یا 5تا اینطورا !
به نقل از Mαζsα :فقط من یکم از دفاعمون میترسم