نترس!به نقل از رفیق :خدا کنه امروز لیگ رو خوب شروع کنیم.![]()
![]()
![]()

بجا اینکارا اگه میخواد با رحمتی رقابت کنه حواسش باشه از این دغاغله کمتر گل بخوره 
این یارو به هیچ جایی نمیرسه! میخواد با این وضع بازی حداقل 2جام ببره؟

چند هفته دیه درست میشه

من بازی رو ندیدمبه نقل از Mαζsα :
خب جمع بندی من از این بازی:
استیلی خیلی مضخرفه و نمیتونه نتیجه بگیره![]()
پرسپولیس بد بازی کرد ! این اخرش افتاده بود یادش
اون دست حقیق چی بود؟ مگه دلقکه؟بجا اینکارا اگه میخواد با رحمتی رقابت کنه حواسش باشه از این دقاقله کمتر گل بخوره
بعد گل ملوان درسته ناراحت بودم ولی از این که تماشاگرا علی دایی رو تشویق کردن خیلی خوشم اومد به خدا این دایی هرچی بود بهتر از این استیلی بوداین یارو به هیچ جایی نمیرسه! میخواد با این وضع بازی حداقل 3جام ببره؟
![]()
![]()

جناب بگم اونا تماشاگرنما نیستن خودِ خودِ تماشاگره اصیلنبه نقل از MeBaR :و در آخر "..... " پس ِ کله ی ِ هر چی تماشاگرنمای ِ بی فرهنگه
بد بخت از اول بازی تا آخر بازی داشت گلو خودشو جر میداد ...

به قول عادل میخوای یه روز بازی کنن اونوخ بیوفته یادشون؟ چه وضشه خوب 1 بازی صبر 2 بتزی صبر 10 بازی صبربه نقل از !Poorya! :من بازی رو ندیدم
ولی باهات کاملا مخالفم
چون هنوز هفته ی اول لیگه و بیشتر تیم های خوب مثل ذوب آهن مساوی کردن فقط سایپا و صبا تونستن ببرن ^-^
به علاوه اینکه هنوز حمید استیلی تو تیم جا نیافتاده باید بذاریم یکم با تیم کار کنه بعد تصمیم بگیریم و زود قضاوت نکنیم
مثلا در مورد تیم ملی وقتی امیر قلعه نوعی تو چند تا بازی نتیجه ی خوبی نگرفت انداختیمش بیرون در صورتی که الان رکورد دار قهرمانی تو لیگه پس این معنیش این نبود که نمیتونست تو تیم ملی خوب کار کنه :)

w0o0o0o0o0o0o0o0owبه نقل از Mαζsα :جناب بگم اونا تماشاگرنما نیستن خودِ خودِ تماشاگره اصیلن
)تو اونجایی که اطلاعاتم قد میده فک کنم این اولین بازی رسمی استیلی بود #-oبه نقل از Mαζsα :چه وضشه خوب 1 بازی صبر 2 بتزی صبر 10 بازی صبر
به نقل از MeBaR :w0o0o0o0o0o0o0o0ow
آقا گیریم اصلا تیم افتضاح بود (که نبود)
گیریم تیم باید 7-8 تا به ملوان تو آزادی میزد (که نتونست بزنه)
گیریم جناب دایی بهترین سرمربی جهان (که ...)
با همه ی این اوصاف شما یه فایده ی این کار تماشاگرارو برای پرسپولیس بگو؟!
این شعاراشون در روند پیشرفت پرسپولیسه؟!!