کلوپ هواداران پرسپولیس

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس

جـادوگر x:
+
این گل ِ بود ؟
خیلی ضایه خوردیم :-" اصن ... :-ال
+
همش رفته بودن تو رمینشون دفاع میکردن ! کریمی بیچاره هی زحمت میکشید بقیه خراب میکردن !
حقمون باخت نبود :-<
اولادی ـم خوب بود به نظرم :-?
به هرحال بازی امروز تموم شد ، بازی هفته دیگه مهمه 8->
+
استیلی در طرح ها و رنگ های متفاوت !!! :|

• لایک
امتیازات: MePeR

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بازم باختین که ! :D ، خسته نباشین واقعا" ، سردار پاداش در نظر نگرفته بود ؟!
سیر نتیجه های درخشانتون به اینجا انجامید که به ترکا ببازید ؟

هنوزم معتقدید جمعه با اختلاف کمتر از 3گل می بازید ؟
راستی دیگه کسی مصدوم نشد ؟! :D

• لایک
امتیازات: kavir

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

در عوض 3تا گل هم خوردین ! تراکتورم کلی موقعیت داشت !!!

ما هم کلی موقعیت داشتیم ، نیمه دوم که تراکتور فقد یه موقعیت داشت یکی هم که گل کرد میشه 2تا :-" حالا خیلی زیاد دیگه 3 تا بیشتر نبود :-"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

واقعا دلم داره به حال پرسپولیس میسوزه...استقلالی ام اما...نمیدونم...در هر حال راهی که انتخاب کردن به نظرم بچگانه است...نباید برای شوک دادن مدیرعامل عوض میشد...حبیب کاشانی و فتح ا...زاده موفقترین مدیران ایرانن...ضمنا با این کارشون سیاسی هم کردن تیم رو...که این خیلی اعتراضات رو در پی داره...باید به جاش مربی عوض میشد...خیلی از مربی های خوب مایه ی افتخارشونه حتی از نیم فصل پرسپولیس رو همراهی کنن...
امیدوارم سر دربی اینجوری نباشه پرسپولیس

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیــرســتانِ فرزانگانِ یک
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

هر وقت فوروارد هایِ خیرِ سرشون تیم ملی ـمون ، یاد گرفتن که بعد از دریبل ُ اومدن تو 18 قدم باید چجوری ضربه یِ آخرُ زد ؛ اونوقت پرسپولیس ـم راه می افته...
دیگه تو زمین سرمربی ُ مدیر عاملُ بقیه ، کاره ای نیستن. اصل بازیکن ـان که هیچ کودوم این روزا قدِ اسمشون بازی نمی کنن !
اَه ! :rolleyes:

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از melika.m.r :
هر وقت فوروارد هایِ خیرِ سرشون تیم ملی ـمون ، یاد گرفتن که بعد از دریبل ُ اومدن تو 18 قدم باید چجوری ضربه یِ آخرُ زد ؛ اونوقت پرسپولیس ـم راه می افته...
دیگه تو زمین سرمربی ُ مدیر عاملُ بقیه ، کاره ای نیستن. اصل بازیکن ـان که هیچ کودوم این روزا قدِ اسمشون بازی نمی کنن !
اَه ! :rolleyes:
اره درسته...اما نمیدونم یادتونه یا نه...یه فصل که استقلال فکر کنم با قلعه نویی قهرمان شد قضیه این بود که استقلال هی میباخت م3 چی...ولی تیمش هم عالی بود...کادرش هم همین طور...فقط بچه ها گند میزدن سر بازی چون بی انگیزه بودن...اونجا فتح ا...زاده رو گذاشتن کنار و به جاش رییس فدراسیون دوپرخه سواری رو گذاشتن مدیر عامل استقلال!!!!...بعد این تغییر استقلال تو اولین بازیش با استقلال اهواز 0-6 برد!! :O <D=
به نظرم پرسپولیس هم همچین شوکی میخواست...اما نه در مدیرعامل...در کادر فنی

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از prabd.chess :
اره درسته...اما نمیدونم یادتونه یا نه...یه فصل که استقلال فکر کنم با قلعه نویی قهرمان شد قضیه این بود که استقلال هی میباخت م3 چی...ولی تیمش هم عالی بود...کادرش هم همین طور...فقط بچه ها گند میزدن سر بازی چون بی انگیزه بودن...اونجا فتح ا...زاده رو گذاشتن کنار و به جاش رییس فدراسیون دوپرخه سواری رو گذاشتن مدیر عامل استقلال!!!!...بعد این تغییر استقلال تو اولین بازیش با استقلال اهواز 0-6 برد!! :O <D=
به نظرم پرسپولیس هم همچین شوکی میخواست...اما نه در مدیرعامل...در کادر فنی
مثلا" کی...!؟
واقعا" نمی دونم بچه ها کی می خوان به خودشون بیان. امّا می دونم که با این تغییرایِ گُنده، فقط همین نیمچه اتحادِ تیمی هم پاشیده می شه. کاش مشکل ـشون فقط سرمربی بود...! :rolleyes:

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از melika.m.r :
مثلا" کی...!؟
واقعا" نمی دونم بچه ها کی می خوان به خودشون بیان. امّا می دونم که با این تغییرایِ گُنده، فقط همین نیمچه اتحادِ تیمی هم پاشیده می شه. کاش مشکل ـشون فقط سرمربی باشه...! :rolleyes:
ای بابا!...من که نمیگم مشکل اصلی از مربی و سرمربی و کادر فنیه...میگم تیمتون احتیاج به شوک داره...
من که فعلا اتحادی تو پرسپولیس نمیبینم که بخواد از هم بپاشه...به نظر من که باید این ریسکو بکنن

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از prabd.chess :
ای بابا!...من که نمیگم مشکل اصلی از مربی و سرمربی و کادر فنیه...میگم تیمتون احتیاج به شوک داره...
من که فعلا اتحادی تو پرسپولیس نمیبینم که بخواد از هم بپاشه...به نظر من که باید این ریسکو بکنن
منم می دونم که منظورت از شوک چیه ؛ امّا نمی دونم که دقیقا" چه جور شوک ـی...!!!!
تیم مسلما" اتحاد داره. حالا شاید کمتر از قبل ـن ـا ، امّا داره که حداقل بازیکن ـا انقد با سرمربّی ُ هم تیمی ـاشون دعوا ُ مشکل ندارن . همین نتیجه نگرفتن ـا بسّه... دیگه واقعا" نمی شه مشکلاتِ درون باشگاهی ُ تحمّل کرد !!!!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از melika.m.r :
منم می دونم که منظورت از شوک چیه ؛ امّا نمی دونم که دقیقا" چه جور شوک ـی...!!!!
تیم مسلما" اتحاد داره. حالا شاید کمتر از قبل ـن ـا ، امّا داره که حداقل بازیکن ـا انقد با سرمربّی ُ هم تیمی ـاشون دعوا ُ مشکل ندارن . همین نتیجه نگرفتن ـا بسّه... دیگه واقعا" نمی شه مشکلاتِ درون باشگاهی ُ تحمّل کرد !!!!
کی میگه قراره مشکلات درون باشگاهی پیش بیاد؟...ببین من میگم از اول اشتباه کردین...رویانیان رو اوردن نفع که نداشت هیچی ضرر هم داشت...حبیب کاشانی وقتی بود...استیلی هر روز تنش نمیلرزید که امروز بیرونم میکنن یا فردا...استیلی شاید در حد قلعه نویی یا جلالی و مظلومی نباشه...اما واقعا مربی قابلیه...خصوصا که قبلا جای الان همین بازیکنا بوده...خودش برای این تیم عرق ریخته...حالا این مربی هر روز به فکر اینه که گزینه ی بعدی اریکسون است یا فلانی...خب معلومه استرس مربی به بازیکن ها هم منتقل میشه

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از prabd.chess :
کی میگه قراره مشکلات درون باشگاهی پیش بیاد؟...ببین من میگم از اول اشتباه کردین...رویانیان رو اوردن نفع که نداشت هیچی ضرر هم داشت...حبیب کاشانی وقتی بود...استیلی هر روز تنش نمیلرزید که امروز بیرونم میکنن یا فردا...استیلی شاید در حد قلعه نویی یا جلالی و مظلومی نباشه...اما واقعا مربی قابلیه...خصوصا که قبلا جای الان همین بازیکنا بوده...خودش برای این تیم عرق ریخته...حالا این مربی هر روز به فکر اینه که گزینه ی بعدی اریکسون است یا فلانی...خب معلومه استرس مربی به بازیکن ها هم منتقل میشه
من جدی قبول دارم که استیلیِ بیچاره خیلی داره اذیت می شه.. امّا آخه خدایی همیشه سرمربی دمِ دست ترین کسیِ که میشه نتیجه نگرفتن ـا ُ مشکلات ُگردنش انداخت... می دونم اشتباه ـه ـا ، امّا هس...!
امّا خُ بی تقصیر ـم نیس... همه فک می کنن که شاید اگه استیلی عوض بشه ، بهتر میشه وضعِ تیم... امّا به نظرِ من که مشکل خیلی اساسی تره... خیلی اساسی تر !
+ ببین ! البته اینم یادت باشه که هرکسی که بازیکنِ خوبی بود ، دلیل نمی شه سرمربیِ خوبی ـم باشه ُ بلعکس... نه که نخواد ُ کم بذاره ـا ، گاهی واقعن نمی تونه.. نمی کشه...!

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

ببینید پرسپولیس برعکس استقلال (!) از اول خوب بسته نشد ! قوی نبود :-"
بعدش بازیکنا پشت هم هی مصدوم میشدن !!! تماشاگرا به جای روحیه دادن همش تضعیف روحیه میکردن (!؟) :دي
بد بسته شد، بد شروع کرد،مصدومیت پشت مصدومیت ،یه سری حواشی
و هم اینکه استیلی سابقه ی خوبی نداشت درسته ک وقتی مربی بود تیم قهرمان شد ولی اون موقع شرایط خیلی فرق داشت ! استیلی گزینه خوبی واسه تیم نبود ! :-" حالاهم فک نمیکنم سرمربی خارجی چیزی پیداشه و بتونه تاثیری داشته باشه !
یکم بازیکنا بهتر بازی کنن یه سری مشکلات ضایه داریم که اونارو بتونن رفع کنن ، بهتر میشه !:)

×استيلي نمي‌تواند با اين شرايط شق‌القمر كند. به هر حال او هم تلاش خودش را انجام مي‌دهد. شما ببينيد دو بازيكن پرسپوليس كه به آن شكل محروم شدند و پنج، شش بازيكن مصدوم هم در تيم وجود دارد و فكر مي‌كنم الان همه بازيكنان پرسپوليس روي هم رفته 14 – 15 نفر هم نمي‌شوند.×

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

جمعه کاظمیان ندارین ، رضایی و نصرتی تونم نمی تونن بازی کنن ، به گفته ی سردار رویانیان !

دیگه کیا مصدوم محرومن ؟

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از Amir - Eblis :
جمعه کاظمیان ندارین ، رضایی و نصرتی تونم نمی تونن بازی کنن ، به گفته ی سردار رویانیان !

دیگه کیا مصدوم محرومن ؟
باو کو تا جمعه ! اینا روزی 2 تا 2تا مصدوم می شن ! دلت خوشه ـا!!!

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از مهسا³ :
ببینید پرسپولیس برعکس استقلال (!) از اول خوب بسته نشد ! قوی نبود :-"
بعدش بازیکنا پشت هم هی مصدوم میشدن !!! تماشاگرا به جای روحیه دادن همش تضعیف روحیه میکردن (!؟) :دي
بد بسته شد، بد شروع کرد،مصدومیت پشت مصدومیت ،یه سری حواشی
و هم اینکه استیلی سابقه ی خوبی نداشت درسته ک وقتی مربی بود تیم قهرمان شد ولی اون موقع شرایط خیلی فرق داشت ! استیلی گزینه خوبی واسه تیم نبود ! :-" حالاهم فک نمیکنم سرمربی خارجی چیزی پیداشه و بتونه تاثیری داشته باشه !
یکم بازیکنا بهتر بازی کنن یه سری مشکلات ضایه داریم که اونارو بتونن رفع کنن ، بهتر میشه !:)

×استيلي نمي‌تواند با اين شرايط شق‌القمر كند. به هر حال او هم تلاش خودش را انجام مي‌دهد. شما ببينيد دو بازيكن پرسپوليس كه به آن شكل محروم شدند و پنج، شش بازيكن مصدوم هم در تيم وجود دارد و فكر مي‌كنم الان همه بازيكنان پرسپوليس روي هم رفته 14 – 15 نفر هم نمي‌شوند.×
اجي جون همين لعنتي توبد بسته شدنه تيم بد شروع كردنه تيم و تضعيفه روحيه ي تماشاچيا نقش داره ها

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

وقتی که استقلال هرچی بازیکن خوب بود گرف برد :-" پرسپولیس هنوز هیچی نداشت ! نه مربی نه سرمربی نه مدیرعامل (که اون موقع سرپرست موقت(؟) بود ) نه هیچ بازیکن !
بعد کاشانی موندگار شد اومد یه دو سه تا بازیکن خرید که اونام همه ترکیدن :-" فقد کریمیشون مونده ! :دي

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از مهسا³ :
وقتی که استقلال هرچی بازیکن خوب بود گرف برد :-" پرسپولیس هنوز هیچی نداشت ! نه مربی نه سرمربی نه مدیرعامل (که اون موقع سرپرست موقت(؟) بود ) نه هیچ بازیکن !
بعد کاشانی موندگار شد اومد یه دو سه تا بازیکن خرید که اونام همه ترکیدن :-" فقد کریمیشون مونده ! :دي
تيمو بد بست ديگه
دنيزليم با همچين تيپ بازيكنايي تيمو سوم كرد قشنگم بازي ميكردن همه چي كه بازيكن ني

• لایک
امتیازات: MePeR

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

درسته تیممون به اندازه ی بقیه ستاره نداشت..ولی هیچ وجه نمیشه گفت تیم بد بسته شده...کی فکر میکرد اولادی ملوان به این روز بیفته...
نصرتی محروم بشه...بازیا نگیره....

ولی با همه ی اینا ما جمعه می بریم..حالا ببینین کی گفتم.... :-"

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

... توی بازی های ایران باو شنبه بازی الکلاسیکو هست بیخی این دوتا تیم درپیت! :)

parasto jooon

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها هاشمیان کجاس؟ :-<