تا اطلاع ثانوی محروم شدن 15% از مبلغ قراردادشونم کسر میشه+اقا مثکه بعد از بازی َم رختکن پرسپولیس یه خبرایی بوده
خُ ما مدافع نداریم میخواد اون مامادوتال رو بیاره ؟
گند زدن به پرسپولیسمون
بسه دیگه :-)
حالا هی عکس بزارین و هیمسخره بازی در بیارین و بحث های بی ربط کنین :-) جنبه داشته باشین خب میخواین نظر بدین عین ادم
رعایت قوانین و اینا (چه عن و جدی :-)))
وای من الان فهمیدم قضیه چیه!
آقا خو تلویزیون هی میگه حرکت بد و اینا!هی من درگیرم خو مگه چی شده؟
وای
هرچقدرم محروم شه این یارو بازم کمشه!
خو حالا نمیتونست اون وسط خودشو کنترل کنه؟
بچه ها بچه ها یه نظر سنجی ،
به نظر شما شیث رضائی گزینه مناسبی بود که نصرتی به خاطرش محروم شه ؟ ینی ارزششو داشت اصن ؟
الف ) خیر
ب ) گزینه های بهتری هم پیدا میشد (مثلن علیرضا حقیقی )
آقا اینا میخوان تیمو تیکه تیکه کنن ؟
اینا که محروم بشن دیگه خط دفاعی میشه سوراخ (نه که الان نیست) :-s
بندگان خدا عقده ای شدن دیگه حق دارن
دستور موقت کمیته انضباطی :
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی فدراسیون پس از مشاهده فیلم دیدار تیم های داماش گیلان و پرسپولیس که در هفتم آبان در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد، رای خود را صادر کرد.
شیث رضایی و محمد نصرتی بازیکنان تیم پرسپولیس به دلیل تخلفات انتسابی تا اطلاع ثانوی و با صدور قرار دستور موقت از همراهی تیم مربوطه و حضور در تمامی مسابقات رسمی و کلیه اماکن ورزشی محروم و تعلیق شدند. رای صادره قطعی و لازم الاجراست. جلسه رسیدگی متعاقبا تعیین و اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است این حکم به ستاد رسیدگی تخلفات حرفه ای فوتبال ارسال شده و تخلفات دیگر بازیکنان در دست بررسی برای صدور حکم لازم است.
اقا من داشتم ریاضی میخوندم مغزم باز شده بود به یه موضوع مهم پی بردم
اینا همش اثرات اون مشاوره َس که بچه ها رفتن همش زیر سر اون مشاوره تازه به بچه آ گفته برین ازدواج کنین و اینا """
آقا جدا از شوخی و اینا... من دیشب که نود میدیدم متحول شده و سر در جِیب تفکر فرو بردم.... واقعا حرکت قبیحیه.... خعــــلی ها! یعنی فجیع اصن. هیچ جوره نمیشه توجیهش کرد.
میگم این کارلوش کیروش از وقتی اومده ایران چه چیزا ک ندیده ها