به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :+ پرسپولیس بهترین خط دفاع لیگ رو توی این 24 هفته داشته![]()
![]()
+ بهداد سلیمی هم از باشگاه وزنه برداری پرسپولیس بهترین وزنه بردار سال 2012 جهان شد \/
\
/
به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :مهدوی کیا پیشنهاد 350 هزار دلاری (برای 3.5 ماه) تیم اربیل عراق رو رد کرد و گفت:
« من این پیشنهاد را نپذیرفتم چون می خواهم سال پایانی فوتبالم را در پرسپولیس و کنار هواداران خوب این تیم سپری کنم.»
اینه فرق بین اسطوره های ما و اسطوره اونا![]()
به نقل از Spammer :دقت کنی مهدوی کیا میخواد سال آخر بازیشو تو پرسپولیس باشه،در حالی که مجیدی فصل آخر بازیش که نبوده و برمیگشته به استقلال.
شما این همه پنالتی که از پرسپولیس نمی گرفتن ندیدی همین یکی رو دیدی؟؟!به نقل از Fateme Rahmati :قابل توجه هواداران پرسپولیس:
آیا میدانستید پرسپولیس خوش شانس ترین تیم دنیاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نبود که هیچ وقت واسش پنالت نمیگرفتن!!!!!!!!! تو همه بازیاشون باید یه پنالت بزنن!نمشه نزنن!اصلا!مثلا همین دیروز! البته حسین ماهینی عزیز خوب کوبوند به تیر!!!! پرسپولیس بی کریم همینه دیگه!!!!!!!!!![]()
طبیعیه که همه آرزو دارن پرسپولیسی باشنبه نقل از Fateme Rahmati :من سر حرفم هستم!!!!!!! پرسپلیسیا خوش شانس ترین افراد روی کره ی زمینن!!! شانسکی شانسکی واسشون موقعیت به دست میاد و بعدشم گگگگگگگگگگل!!!!!!!!!!!
اصلا آدم میمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازیای پرسپولیس دقیقا مثل بازی چلسی و بارسا شانسیه!!!!!!!!!!!!!! کاش ما هم پرسپولیسی بودیم!
شما مگه واسه خودتون صفحه ندارین ؟؟!به نقل از Fateme Rahmati :راستی!!!!!!!!!!! استقلال 5. فجر سپاسی 0!!!!!!!! حااااااااااااااااااال کردم!!!! دم داش مجتبی و داش فرزاد گرم!!! خیلی دوستون دارم!!!! قربون داداش مجتبی جونم برم!!!!! ولی به گرد پای کریم جونم نمیرسه!!!!!!! دم کریم پرسپلیسیم گرم!!! خیلی باحاله!!!![]()
![]()
![]()
![]()