- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سمپادی های دانشگاه شریف
چرا واسه من نزده
چرا واسه من نزده
پرید . 4 شنبه دوباره میزننبه نقل از H̶O̶S̶E̶I̶N̶ :چرا واسه من نزده
همین مهدی با همین روش برای من قاسمی گرفت ^_^به نقل از مَـهـدی :با 11 هم هرچی بخوای میتونی برداری ، فقط زحمت بیشتری داره
باید تا پایان ساعتش هی پای سیستم بشینی تند تند رفرش کنی تا وقتی تکمیل ظرفیت خورد سریع برش داری.
به نقل از ali jahangiri :همین مهدی با همین روش برای من قاسمی گرفت ^_^
من ده که صدبار بدتر از یازده ـست ، برنامه ای برداشتم که هشتی ها نتونسته بودن بردارن
حالا با کدومشون فامیلی ؟ :-خنگبه نقل از Sheldon Cooper :تو جملهت هم مهدی بود هم قاسمی فکر کردم منو میگی
به نقل از ali jahangiri :حالا با کدومشون فامیلی ؟ :-خنگ
=
فقط سیدان ^_^ جزو معدود کلاسایی بود که خیلی باش حال کردم
دقیقا از چیه کلاسش خوشت نیومد ؟به نقل از موهــ :واقعا سیدان خوب بود؟! من ادبیات با قیدی بودم، یک جلسه رفتم سر کلاس سیدان، خیلی خوشحال شدم که رندم هشت نشده و نتونستم با اون کلاس بردارم.
به نقل از ali jahangiri :دقیقا از چیه کلاسش خوشت نیومد ؟
ادبیات و تمرین دادن ؟ همین یه مورد کل کارش رو خراب میکنه اون طلعتی که میگیبه نقل از Farz :واقعا واقعا بد بود! تنها اون قسمت آخر کلاسش ک میزاشت برا بحث یکم خوب بود.
من سر کلاس رحیمی و طلعت رفتم، خوب بودن واقعا! طلعت ک عالی بود فقط مشکلش تمرین زیاد دادن ب بچه ها بود!
ما هی سیدان رو تحمل کردیم ک حداقل امتحان خوب بگیره ک اونم افتضاح! تو امتحان 3تا اسم شخص پرسیده بود مثن محتسب حافظ کی بوده؟ امیر وقت کی بوده! این امتحان آسونه؟ تصیح کردن هم داغون
سرکلاس هم همه ش نیشش رو ب پسرا باز بود، دخترا پیف پیف :/
یه بار دیگه بخون جوابمو . میفهمی که من فهمیدم این حرفتو . چرا خنگ بازی در میاریبه نقل از Farz :پ.ن : اسمش مهدی قاسمی لابد خنگ!
به نقل از ali jahangiri :ادبیات و تمرین دادن ؟ همین یه مورد کل کارش رو خراب میکنه اون طلعتی که میگی
.
کلاس سیدان دست خود بچه هاست ، خود بچه ها میخونن ، خود بچه ها نظرشون رو میدن ، دکتر هم نظرش رو میده
هیچ موقع هم نظرش رو تحمیل نمیکنه که مثلا نظر نویسنده یا شاعر حتما همینه
کلاسش واقعا شاداب بود
خود استاد و کلاسش هیچ مشکلی نداره به نظر من
.
امتحان و نمره ، میتونه فقط توی ترم شما بد بوده باشه
وگرنه ترم ما میانگین 18 بود که کاملا منطقی و خیلی خوبه
بعید میدونم ترم شما هم میانگین چیزی غیر از این بوده باشه
یه بار دیگه بخون جوابمو . میفهمی که من فهمیدم این حرفتو . چرا خنگ بازی در میاری
به نقل از Lily Delicated :نرم افزار
کی باید بریم واسه ثبت نام؟
به نقل از ali jahangiri :کامپیوتریا تهش همون نرم افزار آفتابه رو میسازن . ایش
فقط مکانیک :P
اینم آخر عاقبت مکانیکی هابه نقل از ali jahangiri :کامپیوتریا تهش همون نرم افزار آفتابه رو میسازن . ایش
فقط مکانیک :P