به نقل از پـــوریـــــا . ک :* من گفتم 3 تا 3ونیم بیاین جلوی کتابخونه ، بعدش هر جا دوستان گفتن میریم ، قرار نیست اونجا باشیم تا آخرش
خب من ك گفتم بازه هايي رو ك ميتونين پ خ كنين!!!به نقل از SalehM :از دلتون میآد تایم میتینگ به من نخوره؟
تا پنج و نیم چهارشنبه.به نقل از sana.sh :خب من ك گفتم بازه هايي رو ك ميتونين پ خ كنين!!!
خب تا كي كلاس دارين؟؟
سیریسلی، قابل پیچش نیست. میتینگ بعدی انشا الله.به نقل از پـــوریـــــا . ک :خب تا 3:15 ایشالله که همه میان ، اگرم دیدین احیانا نیستیم ، ناامید نشین برگردین کلا ، همین الان شماره 2 نفرو که مطمئنین میان رو بگیرین ، بهشون زنگ بزنین
* صالح ، خب تو بچیچون کلاستو ، بعله
به نقل از SalehM :سیریسلی، قابل پیچش نیست. میتینگ بعدی انشا الله.
خرکزی رو خب اومدیبه نقل از عــــــــلی :ما نیز به جمع میتینگیان پیوستیم
فردا ساعت سه و رب جلو در کتابخونه خرکزی؟
بلی !به نقل از عــــــــلی :ما نیز به جمع میتینگیان پیوستیم
فردا ساعت سه و رب جلو در کتابخونه خرکزی؟
خيلي خوب بودبه نقل از پـــوریـــــا . ک :* کلی مرسی از همه بچه هایی که اومده بودن :ایکس
** شرمندم اگه خوب نبود ، ولی اگه وقت فرشید اجازه میداد بیشتر پانتومیم میزدیم ، بیشتر حال میداد حتما :د ایشالله میتینگ های بعدی قشنگ یه چند ساعت بازی کنیم ، بازم ببخشید
* یعنی فقط با این قسمت حال کردم که کَلِ این صالح مالکی (saleh,m) خوابید 22،23 نفر شدیم حالا بعضیاشونم البته تازه اومدن به جمع سمپادیا ، ولی به هر حال
+ من اصن مسئول برگزاری نبودم نامردا که هعی تیکه مینداختین
++ یکی دو تا عکس خوبی هم که گرفتیم رو میذارم به زودی آرمان بیاد عکسا رو بگیرم ، از ثنا هم عکسا رو بگیرم ، میذارم
خواهش میکنم خواهش میکنمبه نقل از sana.sh :خيلي خوب بود
ممنون از مسئول برگزاري
ولي پانتوميم ه خيلي باحال بود كلي خنديديم
اين الان يني من عكسارو نذارم