نه اتفاقا میایم همه!! ولی چون حرف همدیگه رو میدونیم حرفی نمیزنیم!!به نقل از MoReDA :موقع امتحانت فوق العاده اینجا خلوت شده
به نقل از sana.sh :نه اتفاقا میایم همه!! ولی چون حرف همدیگه رو میدونیم حرفی نمیزنیم!!
مثلا الان حرف همه یه چیزه: شه شه خر است!!!
گفتم شمام بدونی
کتاب ننویسینبه نقل از مهســـــــــــــا :
فحش ندین
به نقل از ali jahangiri :کتاب ننویسین
آمریکا ست الانبه نقل از مهســـــــــــــا :
عالی بود
آقا چرا نمیکشین این استادتونو خب؟
فارسي حرف بزنيد. با تشكر. :دبه نقل از امیـــ ع ـــر :فیزیک 2 هم اگه برقی چیزی نیستیم بذاریم ترم آف؛ من خودم ترمی که آن بودن دبلیو کردم ترم آف گرفتم؛ سوالای که سره تی ای ترم آن حل می شد(تی ای هم که اجباری بود!) سوالی فاینال و مید ترم آف بودن. من با امجدی پاس کردم. هرچقدر سره امتحان زودتر برگه رو میدادی نمره تو تو یه چیزی ضرب میکرد. البته ممکن ترم آف بدتر هم بشه!
به نقل از امیـــ ع ـــر :بحرینی خوب نمره میده، ولی درسش رو نمیشه به این سادگیها فهمید!
پورنکی هم که باهاش کلاس نداشتم.
فیزیک 2 هم اگه برقی چیزی نیستیم بذاریم ترم آف؛ من خودم ترمی که آن بودن دبلیو کردم ترم آف گرفتم؛ سوالای که سره تی ای ترم آن حل می شد(تی ای هم که اجباری بود!) سوالی فاینال و مید ترم آف بودن. من با امجدی پاس کردم. هرچقدر سره امتحان زودتر برگه رو میدادی نمره تو تو یه چیزی ضرب میکرد. البته ممکن ترم آف بدتر هم بشه!
به نقل از CrazyBõy :من دلم کشیده معادلات بردارم , بردارم ؟!
خب الان ما علم معادلات رو داریم ؟! (منظورم ترم یکی ها هست) از ریاضی ۱ سخت تره ؟!به نقل از Farz :اگه عقلت هم میکشه وردارد[nb]منظورم اینکه اگه از لحاظ درسی سختت نمیشه[/nb] من نه دلم نه عقلم نکشید ترم دو ک ریاضی و معادلات بردارم، مهم نیس میل خودتونه.
به نقل از CrazyBõy :خب الان ما علم معادلات رو داریم ؟! (منظورم ترم یکی ها هست) از ریاضی ۱ سخت تره ؟!
بعد یه چیزی ! فیزیک ۲ و ریاضی ۲ و معادلات حاضر و غایبی می کنن ؟!
عه، این شه شه که میگن شمایی[nb]اشاره به نام کاربری[/nb] ؟ "-:به نقل از sh-sh :دوستان اینجا کسی هس که متالوژی بخونه آیا؟!