به نقل از Samaneh.Z :( من این دوازده صفحه رو دیدم ، اما یه مهندسی مکانیک خون ندیدم برای راهنمایی گرفتن ، مشتاق هستم ببینم ولی :د )
بنده هم چند هفته بعد جز شریفی ها خواهم شد ، مهندسی مکانیک :د
به نقل از تـــــرنّم :من اولین انتخابمو زدم صنایع شریف ...
امیدوارم قبول شم
البته بعدشم مهندسی شیمی شریف رو زدم
احتمال اینکه شریف بیارم زیاده کلا
البته امیدوارم همون صنایعو قبول شم :P
نهبه نقل از فَــرز :دوم اینکه م.شیمی رتبه بهتر میخوات تا صنایع اگه صنایع نیاری م.شیمی نمیاری نمیدونستی اینو!؟
به نقل از .!؟ :نه
صنايع بهتر ميخواد
يادگار ماندگار قلمچي كامل نيست
به نقل از فَــرز :اول اینکه با چ جراتی صنایع شریف زدی؟! آدم مثن فردوسی پور بیاد سر کلاسش ب عنوان استاد عایا از خنده نمیمیره؟!
به نقل از فَــرز :عه!؟ از گمنامی م.شیمی هست که اینجوریه وگرنه از صنایع خعلی بهتره
به نقل از H O S E I N :الآن کی گفته عادل شریف درس میده ؟
کجا لیست کامل قبولی ها رو دارد؟شما میدونید؟به نقل از .!؟ :نه
صنايع بهتر ميخواد
يادگار ماندگار قلمچي كامل نيست
عزیزم سوال اولتو بی خیال چون جوابی براش ندارم B-)به نقل از فَــرز :الان من ۲تا سوال برام مطرح شد!
اول اینکه با چ جراتی صنایع شریف زدی؟! آدم مثن فردوسی پور بیاد سر کلاسش ب عنوان استاد عایا از خنده نمیمیره؟!
دوم اینکه م.شیمی رتبه بهتر میخوات تا صنایع اگه صنایع نیاری م.شیمی نمیاری نمیدونستی اینو!؟
به نقل از تـــــرنّم :عزیزم سوال اولتو بی خیال چون جوابی براش ندارم B-)
درمورد سوال دومت هم باید بگم که صنایع رتبه ی بهتر می خواد ، من با توجه به لیست قبولی های پارسال تو سایت قلم چی می گم اینو ، قسمت کارنامه های کنکور 91 رو ببین ، یادگار ماندگار رو من ندیدم نمی دونم چه خبره
به نقل از Sheldon Cooper :اینکه چه رشته ای بهتره کاملاً علاقه ای هست. من تو 60 تا انتخاب یکی هم مهندسی شیمی نزدم چون از اسم شیمی امسال متنفر شدم :-&، اما کسی رو از مدرسمون میشناسم که با رتبه 26 زده عمران صنعتی شریف. هر رشته ای علاقهمند های خودشو داره خب.
فك كنم فقط سنجش!يعني بايد اشنا داشته باشي كه دسترسي هم داشته باشيبه نقل از z :کجا لیست کامل قبولی ها رو دارد؟شما میدونید؟
یه راه خیلی ساده تر هم هست. دانشگاه !! میخوای ببینی مثلا شیمی شریف تا چند گرفته خب خود دانشکده داره و نیاز به آشنا هم ندارهبه نقل از .!؟ :فك كنم فقط سنجش!يعني بايد اشنا داشته باشي كه دسترسي هم داشته باشي
وگرنه جايي كاملش به صورت عمومي نيست كلا
راحتم نيست خوببه نقل از شواليه سبز :یه راه خیلی ساده تر هم هست. دانشگاه !! میخوای ببینی مثلا شیمی شریف تا چند گرفته خب خود دانشکده داره و نیاز به آشنا هم نداره