- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- تهران
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه شریف
کسی نقشه کشی, معین زاده یا حکیمی تهرانی رو نمیشناسه ؟
کسی نقشه کشی, معین زاده یا حکیمی تهرانی رو نمیشناسه ؟
به نقل از BEYOND THE Infinity :کسی نقشه کشی, معین زاده یا حکیمی تهرانی رو نمیشناسه ؟
دو ترم معدل بالا 17->100 درصدبه نقل از نیلو. :کسی اطلاعی درباره تغییر رشته از ریاضی محض به سیاس تو دانشگاه شریف داره؟ (شرایط و معدل و اینچیزاش به هرحال.)
توی اطلاعیه نوشته ک زمان بندی استفاده از سامانه در اطلاعیه2داده میشه یعنی الان غیر فعاله هنوزبه نقل از M . G H :ورودی های جدید شما ها میتونین شماره دانشجوییتونو بگیرین یا سایت فقط با من مشکل داره ؟؟
بله من ثبت کردم. ولی مگه این اسمش ثبت نامه؟ هیچی نخواست که.به نقل از Delaram.P :کسی موفق شد ثبت نام اینترنتی رو انجام بده؟
من هرچی میزنم میگه لطفا مشخصات پدر را وارد کنید
همون حالا:دبه نقل از باريون :بله من ثبت کردم. ولی مگه این اسمش ثبت نامه؟ هیچی نخواست که.
برای من هم گفت وارد کنید چون درآمد رو ننوشته بودم، بعد که نوشتم اوکی شد.
خب مشخصات رو کامل مینویسیم، بعد "اضافه" رو میزنیم. بعد ایندفه مشخصات مادر رو مینویسم و اونم اضافه رو میزنیم. مشکلی نداش واس من.به نقل از Delaram.P :همون حالا:د
درآمد هم نوشتم باز قبول نکرد
برای دوستمم همینطوری شد.
درست شد مرسیبه نقل از باريون :خب مشخصات رو کامل مینویسیم، بعد "اضافه" رو میزنیم. بعد ایندفه مشخصات مادر رو مینویسم و اونم اضافه رو میزنیم. مشکلی نداش واس من.
فعلا نود و چهار دهش رو داشته باش ، بقیه ش هم معلوم میشهبه نقل از M . G H :من هنوزم نتونستم شماره دانشجوییمو بگیرم