سنتور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehdi.me
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سنتور

دوست عزیز؛این نوع سنتور دارای سه اکتاو و نیم هستش و واسه کارای ارکستری ازش استفاده میشه...در ضمن تمام سیماش سه تایی هستن به جز هشت خرک سمت راسته زرد رنگ.
نت خوانیش هم با کلید سل روی خط دوم حامل نوشته میشود.

یه کلیپ پیدا کردم از کلاس استاد پایور که توسط آقای فولادوند به اشتراک گذاشته شده بود و در مورد مضراب زدن با مج و انگشته ، چون خودم رو این مورد خیلی مشکل داشتم و حس میکنم دارم ، گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره ...

لینک دانلود

به نقل از علــی[میم] :
یه کلیپ پیدا کردم از کلاس استاد پایور که توسط آقای فولادوند به اشتراک گذاشته شده بود و در مورد مضراب زدن با مج و انگشته ، چون خودم رو این مورد خیلی مشکل داشتم و حس میکنم دارم ، گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره ...

لینک دانلود

رفع شده الان مشکلت؟!

من همچنان درگیرم 8-|

به نقل از سایهـ سرد :
رفع شده الان مشکلت؟!

من همچنان درگیرم 8-|

نه جداً منم هنوز مشکل دارم ، اصلن یه جاهایی شدیداً احساس محدودیت میکنم با پای بند بودن به مچ و البته حس میکنم مشکل زا جای دیگری باید باشه

میشه از دوستان نوازنده سنتور با تجربه تر خواهش کنم بیان و تو این مورد تجربشون رو در اختیارمون بزارن ؟

* از زمانی هم که مضراب ها و فرم نشستنم خراب بود فیلم دارم، اگر لازم بود بگید بزارم.

اگر بزارید ممنون میشم

منم خدا قبول کنه سنتور میزنم. دو سال یه معلم خوصی گرفتم که عملا هیچی بارش نبود. تو انتخاب استاد خیلی دقت کنید
الان یه استاد حرفه ای و باسواد گرفتم که واقعا تغییر کردم ولی خب مجبور شدم اون دو سالو بریزم دور و از اول یاد بگیرم

من یه سوالی داشتم؛ سنتور رو چه‌طور تمیز می‌کنن؟ :-" ""
منظورم اینه که زیر سیماش اگه خاک نشسته باشه چطوری باید تمیزش کرد؟ مهمه بالاخره. :-"

به نقل از صَواع. :
من یه سوالی داشتم؛ سنتور رو چه‌طور تمیز می‌کنن؟ :-" ""
منظورم اینه که زیر سیماش اگه خاک نشسته باشه چطوری باید تمیزش کرد؟ مهمه بالاخره. :-"

اگر خیلی وقته که تمیز نشده و مقدار زیادی گرد گرفته ، یه تیکه پارچه نازک سر مضراب بزار و با هاش تمیز کن ، اما اگه به ساز اهمیت میدی ، نزار بیوفته و با پمپ باد یا ی چی مثه اون [nb]مثل سشوار های چند حالته ، توی حالت پایشون[/nb] [nb]یه وقت با حالت گرمشون نکنیا :| [/nb]گرد گیری کن !! ، از آب به هیچ وجه استفاده نشه پلیز !!

ب
نظر من بزرگترین ایرادی ک سنتور داره اینه که موقه نواختن از آدم فاصله
داره ‎:D‎‏ مثلن آدم تارو میگیره تو بغلش بد میزنه قشنگ احساسش منتقل میشه
خیلی حال میده ‎:D‎‏ ^_^ ولی سنتور این قابلیتو نداره متاسفانه :(

Back
بالا