یکم سوالتون زیادی مبهم هستش !به نقل از سارا.ج :هر کدوم از این موضوع ها به هزار تا زیر موضوع (از خودم در آوردم !) تقسیم می شه ما باید همشو بدیم یا یه زیر وضوع رو ؟
ان شاء الله سال بعد موضوع بهتری ارائه میشهبه نقل از mishu :موضوع راهنمايي خيلي چرت است...![]()
![]()
![]()
نه امروز همون مسوول پروژه ها مقاله ها رو تحویل داده!به نقل از سارا.ج :سوالم یه ذره احمقانه بود جوابشو خودم فهمیدم .
ولی یه مشکل دیگه هم دارم که مقالم دوشنبه آماده می شه هیچ راهی نداره دیر تر بدیم ؟
چی گفتن؟به نقل از فائزه موحدیان فر :خانم شریف الحسینی گفتن
من که تونستم بفرستمبه نقل از Saliva :نه امروز همون مسوول پروژه ها مقاله ها رو تحویل داده!
کی با شما صحبت کرده !؟ لیست ها هنوز به مراکز ارسال نشده و جریانی هم فکر نکنم داشته باشه !به نقل از Saliva :جریان اونایی که امروز درمورد مقالشون باهاشون صحبت شد چی بود؟؟
تا آخر هفته همه این موارد اعلام میشهبه نقل از سارا.ج :کی مقالات برگزیده و دعوت شده ها را اعلام می کنن ؟
چشم !به نقل از astronomer_girl :از طرف من لپ مدیرتونو بکشین که اینقدر هواتونو داره!![]()
موردی ندارهبه نقل از astronomer_girl :کشیدی؟!
من اول قوانین بازی و ریاضی رو نخونده بودم، سه نفر ثبت نام کردیم بعد به دوستام گفتم سه نفر دیگه هم اسم نوشتن. الان چی میشه؟
اسامی تیم ها رو نمی نویسین؟
اون صحبت ها راجع به مقاله ها نبودبه نقل از Saliva :جریان اونایی که امروز درمورد مقالشون باهاشون صحبت شد چی بود؟؟