به نقل از PrOFESSIONAL :نه بابا آنلاین چیه ...
کاملا خیالی هست ...
فقط کل کلش واقعیه ...
بعدشم مهلت نام نویسی تمام شده و فقط 3 تیم نام نویسی کرده اند که به شرح زیر است....
1. اینجانب و اونجانب(منظورم احسان هستش) حزب الله
2.خانم مدیر و گلنوش خانم Juventus Cat
3.امیر و یاشی آفتابه سازی قرچک
اوک ؟؟؟
باشه
من پايم
به نقل از عطیه.م :نرگس جان میشه اون "کت" را از اسم تیم حذف کنی؟؟ حالا یوونتوسش را بی خیال ولی من در حد المپیک از گربه ها می ترسم و بدم میاد! کلا اسم حیوان نزارید!
خب این سه تیم که معلومه ما قهرمان میشیم!! (من که هیچی بلد نستم ببینیم این نرگس خانم چه میکنه! )
آخه نرگس آمار اسم تیم را از من گرفته بودا!! ؟؟؟ بعدم اونجا کاربر amir.love نوشت که عطیه و نرگس! برای همین دقیق دیگه اینا را نخواندم!به نقل از PrOFESSIONAL :ببخشید خانم مدیر (ایندفعه عطیه خانم با شما بودم) اسم شما رجیستر شده نیست !!!
لطفا یک هم تیمی پیدا کنید ...
ضمن این که تجمع دو مدیر در یک تیم خیلی خطر ناکه....
عزیزم نقش برانکارد,زمین چمن,راکت نمی خوای بازی کنی؟؟به نقل از fograd :بهتون افتخار ميدم من هم در اين مسابقه شركت كنم كه از تجارب من استفاده كنيد!!!!!!
اگه تيم تكميل بود من مربي ميشم.
اگه مربي داشتين داور ميشم.
اگه داور هم داشتين ، من ميشم آبدارچي!!!!!!!
حالا بالا خره چيكار كنم مربي نميخواين؟؟
لطفا به گربه ها با احترام صحبت کن!به نقل از عطیه.م :نرگس جان میشه اون "کت" را از اسم تیم حذف کنی؟؟ حالا یوونتوسش را بی خیال ولی من در حد المپیک از گربه ها می ترسم و بدم میاد! کلا اسم حیوان نزارید!
خب این سه تیم که معلومه ما قهرمان میشیم!! (من که هیچی بلد نستم ببینیم این نرگس خانم چه میکنه! )
اسم بهتر نبود؟ مگه میخوایم بریم راهپیمایی؟به نقل از PrOFESSIONAL :نه بابا آنلاین چیه ...
کاملا خیالی هست ...
فقط کل کلش واقعیه ...
بعدشم مهلت نام نویسی تمام شده و فقط 3 تیم نام نویسی کرده اند که به شرح زیر است....
1. اینجانب و اونجانب(منظورم احسان هستش) حزب الله
2.خانم مدیر و گلنوش خانم Juventus Cat
3.امیر و یاشی آفتابه سازی قرچک
اوک ؟؟؟
بخوابید شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11(نمیشد خودمونی بگم خانم ها لطفا نخونن موضوع مردانه اس!)به نقل از fograd :سلام به همه
دنبال بازيكن ميگردم تيم تشكيل بديم اين جوجه كوچولو ها رو سوراخ كنيم.
بازيش هم حرفه اي نباشه مشكلي نيست. يه تنه همه اين تيم ها رو حريفم!!!!
mrs. yashar باز واسه ما گنده برداشتی که. امروز میخواستم بیام کلتو بخوابونم گفتم گناه داری ممکنه روحیه ی لطیفت خراب بشه.به نقل از yashar21173 :بخوابید شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11(نمیشد خودمونی بگم خانم ها لطفا نخونن موضوع مردانه اس!)
اخه برو جوجه 2 روزه اومدی گنده هم ورمیداری امیر باز مارسش بکنیم خل شه؟!!!؟؟؟
گرفتی دادا؟
دوستان دیگه انصراف دادن یا کم اوردن یا اصلا م....ر....د....ن؟!!!(شوخیدم؟!!)
به نقل از احسان .م :اسم بهتر نبود؟ مگه میخوایم بریم راهپیمایی؟
الان اسم انتخاب میکنم.
سوسک های مرده ی فاضلاب خوبه؟
نه....به نقل از PrOFESSIONAL :نه خیر....
اسم فقط FC حزب الله....
آخه اسم تیم کلاسمون هم هست.....