negar.mr
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ٢
- شهر
- اهواز
- دانشگاه
- علوم پزشكي فسا
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : پينگ-پنگ
@rainman
اسمشون پارتيشن partishen هست
=====================
تو مسابقات ( البته تو سالن هم ميذارن) دور همه ي ميزا پارتيشن ميذارن،كه سعي كنن ازخروج توپ از محدوده ي بازي جلوگيري كنن.البته تا حدودي.جون بازم امكان خروج توپ هست.و خودمون هم بايد توپ روبياريم...
توپ جمع كن هم تومسابقات نيست.و از ي توپ فقط تو كل مسابقه استفاده ميكنن
مگر اينكه توپ بشكنه يا ترك برداره كه بعداز بازرسي داور و سرداور توپ رو عوض ميكنن
وگرنه نميشه با جنتا توب بازي كرد...
البته من خودم بعضي مواقع با پامو باشدت ميزنم روتوپ تا بياد بالا... بعد برش ميدارم... براي دفعات اول معمولا بازيكن ها توپارو له ميكنن ولي بعدش راه ميوفتن
البته لازم به ذكر است كه اكه تو مسابقات رسمي اينكارو بكنيد بهتون كارت ميدن... ي اخطار يا دادن كارت...
و ي مورد ديكه... رو هر زميني نميشه اين كارو كرد... جون بعضي جاها به خاطر زمينش توپ بالا نمياد...
اين كارو معمولا بجه ها تو سالن و موقع تمرين انجام ميدن... :)
اكه هم سوال ديكه ايم داشتيد درخدمتم :دي
@rainman
اسمشون پارتيشن partishen هست
=====================
تو مسابقات ( البته تو سالن هم ميذارن) دور همه ي ميزا پارتيشن ميذارن،كه سعي كنن ازخروج توپ از محدوده ي بازي جلوگيري كنن.البته تا حدودي.جون بازم امكان خروج توپ هست.و خودمون هم بايد توپ روبياريم...
توپ جمع كن هم تومسابقات نيست.و از ي توپ فقط تو كل مسابقه استفاده ميكنن
مگر اينكه توپ بشكنه يا ترك برداره كه بعداز بازرسي داور و سرداور توپ رو عوض ميكنن
وگرنه نميشه با جنتا توب بازي كرد...
البته من خودم بعضي مواقع با پامو باشدت ميزنم روتوپ تا بياد بالا... بعد برش ميدارم... براي دفعات اول معمولا بازيكن ها توپارو له ميكنن ولي بعدش راه ميوفتن
البته لازم به ذكر است كه اكه تو مسابقات رسمي اينكارو بكنيد بهتون كارت ميدن... ي اخطار يا دادن كارت...
و ي مورد ديكه... رو هر زميني نميشه اين كارو كرد... جون بعضي جاها به خاطر زمينش توپ بالا نمياد...
اين كارو معمولا بجه ها تو سالن و موقع تمرين انجام ميدن... :)
اكه هم سوال ديكه ايم داشتيد درخدمتم :دي