• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی برای ایران یا....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تحصیل در کجا ؟

اگه بشه تو آمریکای شمالی تحصیل کرد خیلی خوب میشد چون هم امکانات بالایی داره و هم اساتید متبحری... اینا رو هم دوستانمون که چندین سال اونجا بودن گفتم و از خودم نیست .

تازشم اگه اینجا حتی مغز متفکر دنیا هم که باشی فقط کافیه یه خطا ازت سر بزنه تا سرت به باد بره...

به نقل از coral :
قطئا کسایی که میرن مالزی به خاطر تحصیل نمیرن! ;D
میرن اونجا یه ترم میگذرونن خودشونو منتقل میکنن ایران!
چون اونجا به راحتی میتونن دانشگاه قبول شن و اینجا نمیتونن!
کسایی که خارج از ایران درس میخونن به مراتب بیشتر درس میخونن !

بیشتر نه بهتر می خونن

به نقل از saye :
بیشتر نه بهتر می خونن
ببین واقعا بیشتر میخونن ! واقعا بیشتر میخونن !
من از یه دانشجو اینا رو پرسیدم که از دانشگاه شریف رفته بود دانشگاه مینسوتا آمریکا !
تو ایران همه خر میزنن برن دانشگاه به دانشگاه که رسیدن دیگه ولش ! همه پاس میشن ! کدوم دانشجو رو دیدی که بره دانگاه و فارغ التحصیل نشه ؟! ( منهای مشکل سیاسی ! )
تو کشور هایی مثه آمریکا کنکور ندارن و هرکسی هر دانشگاهی خواست میره اما از هر 40 نفر 3 الی 4 نفر میان بیرون ! اون چند نفر هم شبانه روز خر میزنن !
تو ایران بهترین دوران یه آدم دوران دانشجویشه از هر دانشجویی بپرسی میگه ما میریم اینور میریم اونور ! درس بی درس !
ولی همون دانشجویی که گفتم قسم میخورد که اینقدر ازشون کار میکشن که خیلی ها دانشگاه رو ترک میکنن و به خاطر همین دانشجوهای فارغ التحصیلشون با سواد و کار آموخته هستن !
کلی هم پروژه به دانشجوهاشون میدن !
من این حرف هارو از خودم نمیگم هرکی هم میگه سطح سواد یا میزان درس خوندن دانشجو ها تو ایران زیاده واسه خودش گفته !

خوب ما 2تا بحث داریم که 1:بح3 دانشگاست 2: بح3 موفقیت
من اینو از خودم نمیگم ولی کسایی که تو ایران هستن به موفقیت بیشتری توی کار میرسن به دلایلی که همه میدونن و اگه میخوای تو خارج از ایران موفق شی باید قوانین رو زیر پا بزاری این دلیلش به خاطر اینه که توی خارج یه مهند3 برق میدونه تا 60 سالگی به چه درجه ای میر3 و اون رفتگرم اینو میدونه ولی ایران چیزی به عنوان برنامه تح30لی وجود نداره و همه ملت دانشگاه مثله یه سکوی پرواز و ازادی میدونن
ایا این جماعت بد فکر میتونن پیشرفت کنن؟!
اگه د3 من بود که علم تو میهن خوب 100% بهتره چون میدونین دیه این چند وقت ایرانیا تو خارج چه مشکلاتی و...

به نقل از GCD :
ببین، تو فرض کن یک پارچ یه لیتری آب داری
یه لیوان 250cc و یه ظرف 750cc که تکون های شدیدی داره & یه ظرف نیم لیتری آروم جلوته
با کدوم میتونی مقدار آب بیشتری جابجا کنی؟
100% با ظرف سوم
در حالی که آب همون آبه

به نظر تو، چطور یه نفر میتونه تو دانشگاهی که حتی خندیدن هم ممنوعه، تو کشوری با اون شرایطی که گفتم آرامش فکری و روانی داشته باشه & درست مثل یه جایی که امکانات فراوون در اختیارشه و دغدغه های فکری کمتری داره موفق باشه؟
ببین من نمیگم کشور خارجی بده یا امکانات نداره اما اینجا هم جهنم نیست!!!
اونطوری نیست که تو نتونی درس بخ.نی و برای قبول نشدن این بهونه رو بیاری(به فرض)!

منم میرم.هیچ وقت بر نمی گردم.

به سرعت می رم!

منكه ميرم تحصيلمو ميكنم به مام ميهنم قول ميدم برگردم تا ميتونم آبادش كنم

Back
بالا