m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/9/24 #2,101 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرچه ميگويي كه بگذر دوري از او بهتر است فال حافظ باز با شعري مجابت ميكند مرتضی جهانگیری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرچه ميگويي كه بگذر دوري از او بهتر است فال حافظ باز با شعري مجابت ميكند مرتضی جهانگیری
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/9/24 #2,102 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری ک ب روی گسل زلزله هاست #فاضل_نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری ک ب روی گسل زلزله هاست #فاضل_نظری
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/9/25 #2,103 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید منِ خسته چون ندارم نفسی قرار بیتو، به کدام دل صبوری کنم ای نگار، بیتو؟ #سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید منِ خسته چون ندارم نفسی قرار بیتو، به کدام دل صبوری کنم ای نگار، بیتو؟ #سعدی
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,975 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/26 #2,104 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو مولانا
كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 2016/9/27 #2,105 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دلتنگ و دست تنگ و جهان تنگ و كار تنگ از چهار سوگرفته مرا روزگار تنگ بيدل نيشابوري
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دلتنگ و دست تنگ و جهان تنگ و كار تنگ از چهار سوگرفته مرا روزگار تنگ بيدل نيشابوري
Dr Aryana کاربر فعال ارسالها 38 امتیاز 185 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر زنجان 2016/9/27 #2,106 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید .
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/9/28 #2,107 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی سعدی
goldensilver کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 17 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/28 #2,108 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی /دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی دائم گل این بوستان شاداب نمی ماند /دریاب ضعیفان را در وقت توانایی حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی /دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی دائم گل این بوستان شاداب نمی ماند /دریاب ضعیفان را در وقت توانایی حافظ
fatemeh.sh کاربر حرفهای ارسالها 361 امتیاز 8,146 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/29 #2,109 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قصه فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه دل به دست آوردن از کشور گشایی بهتر است. فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید قصه فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه دل به دست آوردن از کشور گشایی بهتر است. فاضل نظری
MOTAHARE-G کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 2016/9/29 #2,110 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صبا تو نکهت از آن زلف مشک بو داری به یادگار بمانی که بوی او داری دلم که گوهر اسرار عشق دوست در اوست توان به دست تو دادن گرش نکو داری... حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صبا تو نکهت از آن زلف مشک بو داری به یادگار بمانی که بوی او داری دلم که گوهر اسرار عشق دوست در اوست توان به دست تو دادن گرش نکو داری... حافظ
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/9/29 #2,111 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من این چشمی که رویت را نمی بیند نمی خواهم که یعقوبی که یوسف را نبیند کورتر بهتر #حسین_زحمتکش
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من این چشمی که رویت را نمی بیند نمی خواهم که یعقوبی که یوسف را نبیند کورتر بهتر #حسین_زحمتکش
reza7 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 353 امتیاز 1,676 نام مرکز سمپاد طباطبایی شهر Bonab سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/29 #2,112 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گـر بیایی دهمت جان و نیایی کُشَدم غم من که بایست بمیرم چه بیایی،چه نیایی سعدی ****************************** جفا كه با من ِدلخسته می كنی، سهل است غرض وفاست كه با مردم ِدگر نكنی هلالی جغتایی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گـر بیایی دهمت جان و نیایی کُشَدم غم من که بایست بمیرم چه بیایی،چه نیایی سعدی ****************************** جفا كه با من ِدلخسته می كنی، سهل است غرض وفاست كه با مردم ِدگر نكنی هلالی جغتایی
fatemeh.sh کاربر حرفهای ارسالها 361 امتیاز 8,146 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/29 #2,113 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و خدا خواست که یک عمر نبیند یعقوب شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد. شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و خدا خواست که یک عمر نبیند یعقوب شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد. شهریار
كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 2016/9/29 #2,114 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ندارد دل دل اندر وي چه بستي مولانا
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/9/30 #2,115 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود #شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود #شهریار
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,540 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/10/1 #2,116 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب همه بی تو کار من، شکوه به ماه کردن است. #شهریار :)
كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 2016/10/2 #2,117 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چه گويم؟ از كه گويم؟ با كه گويم؟ كه اين ديوانه را از خود خبر نيست. فريدون مشيري
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چه گويم؟ از كه گويم؟ با كه گويم؟ كه اين ديوانه را از خود خبر نيست. فريدون مشيري
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,540 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/10/6 #2,118 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شبها گذرد که دیده نتوانم بست! مردم همه از خواب و من از فکر تو مست... #سعدی :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شبها گذرد که دیده نتوانم بست! مردم همه از خواب و من از فکر تو مست... #سعدی :)
tinaradvand کاربر حرفهای ارسالها 325 امتیاز 3,075 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر تهران مدال المپیاد نقره دوره 11 المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2016/10/6 #2,119 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده باشیم ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت سهراب سپهری/صدای پای آب
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساده باشیم ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت سهراب سپهری/صدای پای آب
N@R کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 1,583 نام مرکز سمپاد فرزانگان♥♥♥ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/10/7 #2,120 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در حسرت یک نعره ی مستانه بمردیم ویران شود این شهر که میخانه ندارد در حسرت یک عشق صمیمانه بمردیم ویران شود این دل که معشوق ندارد ... #رضا جمشیدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در حسرت یک نعره ی مستانه بمردیم ویران شود این شهر که میخانه ندارد در حسرت یک عشق صمیمانه بمردیم ویران شود این دل که معشوق ندارد ... #رضا جمشیدی