Sidra کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 46 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشت شهر رشت 2013/5/1 #521 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم
This is me کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,189 امتیاز 2,124 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان٢ :x شهر تهرانْ مدال المپیاد برنز زیست 2013/5/1 #522 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... چيستانى است عجيب دانه باشيم ، نه سيب مجتبى كاشانى[بازهم!!]
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,576 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2013/5/1 #523 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بی تو نه زنگی خوشم بی تو نه مردگی خوشم سر ز غم تو چون کشم بی تو به سر نمی شود مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بی تو نه زنگی خوشم بی تو نه مردگی خوشم سر ز غم تو چون کشم بی تو به سر نمی شود مولانا
Quf کاربر فوقحرفهای ارسالها 960 امتیاز 4,227 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران 2013/5/1 #524 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... قومی که مقربان دینند با دردکشان نمی نشینند
f...s...r...t کاربر فعال ارسالها 62 امتیاز 295 نام مرکز سمپاد .... دانشگاه .... رشته دانشگاه .... 2013/5/4 #525 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... آن کیست که از روی کرم با من وفاداری کند بر جای بد کاری چو من یکدم نکوکاری کند
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... آن کیست که از روی کرم با من وفاداری کند بر جای بد کاری چو من یکدم نکوکاری کند
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,576 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2013/5/4 #526 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بی تو اگر به سر شدی زیر جهان زبر شدی باغ ارم سقر شدی بی تو به سر نمی شود مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بی تو اگر به سر شدی زیر جهان زبر شدی باغ ارم سقر شدی بی تو به سر نمی شود مولانا
Niloofar.z کاربر فعال ارسالها 67 امتیاز 444 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر 2013/5/4 #527 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شوخی و فتنه گر و سنگدل و عهد شکن / چشم بد دور به چندین هنر آراسته ای....
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شوخی و فتنه گر و سنگدل و عهد شکن / چشم بد دور به چندین هنر آراسته ای....
spikyrobin کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 823 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد چی شده؟؟؟!! دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه میم متالوژی 2013/5/4 #528 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روز.............من از آن روز که در بند توام آزادم
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روز.............من از آن روز که در بند توام آزادم
ki miya کاربر فوقفعال ارسالها 165 امتیاز 2,218 نام مرکز سمپاد فـرزانـگـان یــک شهر اراک 2013/5/4 #529 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... چو کس با زبان دلم آشنا نیست چه بهتر که از شکوه خاموش باشم چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر که از یاد یاران فراموش باشم دکتر علی شریعتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... چو کس با زبان دلم آشنا نیست چه بهتر که از شکوه خاموش باشم چو یاری مرا نیست همدرد ، بهتر که از یاد یاران فراموش باشم دکتر علی شریعتی
WORM کاربر حرفهای ارسالها 345 امتیاز 284 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه برق 2013/5/11 #530 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... کرمم در آرزوی پریدن نه عنکبوت تاری که می تنم همه بر خویش می تنم
Golenazzz کاربر فعال ارسالها 46 امتیاز 292 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران 2013/5/12 #531 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... پس از تو نمونم براي خدا / تو مرگ دلم را ببين و برو چو طوفان سختي ز شاخه غم / گل هستي ام را بچين و برو که هستم من آن تک درختي / که در پاي طوفان نشسته همه شاخه هاي وجودش / زخشم طبيعت شکسته
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... پس از تو نمونم براي خدا / تو مرگ دلم را ببين و برو چو طوفان سختي ز شاخه غم / گل هستي ام را بچين و برو که هستم من آن تک درختي / که در پاي طوفان نشسته همه شاخه هاي وجودش / زخشم طبيعت شکسته
مـــــــریم کاربر فوقفعال ارسالها 116 امتیاز 938 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد دانشگاه دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟) رشته دانشگاه پزشکی ایشالا 8-> 2013/5/16 #532 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در رفتن جان از بدن گویـنـد هر نوعـی سخـــن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود "سعدی"
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در رفتن جان از بدن گویـنـد هر نوعـی سخـــن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود "سعدی"
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,518 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/5/16 #533 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند ( هوشنگ ابتهاج )
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند ( هوشنگ ابتهاج )
sarvenaz_dm ســـــروناز فارغالتحصیل ارسالها 376 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد دبیرستان فــرزانگان ۳ شهر طــهـران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علوم پزشکی البرز رشته دانشگاه پزشکی 2013/5/16 #534 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بیت قشنگ زیاد شنیدم اما این یکی امید میده بهم : دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن برآید
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بیت قشنگ زیاد شنیدم اما این یکی امید میده بهم : دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن برآید
Zed کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 3,062 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو/یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روانشناسی 2013/5/18 #535 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گاه گویم که بنالم ز پریشانی حالم بازگویم که عیانست چه حاجت به بیانم سعدی (مصداق این روزای من)
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گاه گویم که بنالم ز پریشانی حالم بازگویم که عیانست چه حاجت به بیانم سعدی (مصداق این روزای من)
maryammovahedzadeh کاربر فوقحرفهای ارسالها 628 امتیاز 7,440 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی معماری اینستاگرام 2013/5/18 #536 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی چون نیک بدیدم بحقیقت به از آنی شیرین تر آنی به شکر خنده که گویم ای خسرو خوبان که تو شیرین زمانی .............................................................................. هواخواه توام جانا و میدانم که میدانی که هم نادیده می بینی و هم ننوشته میخوانی ............................................................................. چون اشک بیاندازیش از دیده مردم آنرا که دمی از نظر خویش برانی ............................................................................ مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم می کند هردم فریب چشم جادویت
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی چون نیک بدیدم بحقیقت به از آنی شیرین تر آنی به شکر خنده که گویم ای خسرو خوبان که تو شیرین زمانی .............................................................................. هواخواه توام جانا و میدانم که میدانی که هم نادیده می بینی و هم ننوشته میخوانی ............................................................................. چون اشک بیاندازیش از دیده مردم آنرا که دمی از نظر خویش برانی ............................................................................ مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم می کند هردم فریب چشم جادویت
sheyda@@@a کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 112 2013/6/24 #537 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بیت قشنگ خیلی زیاده تو ذهنم اما این یکی قشنگ شروع میشه... sheydaاز آن شدم که نگارم چو ماه نو ابر نمود و جلوه گری کرد و رو ببست
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بیت قشنگ خیلی زیاده تو ذهنم اما این یکی قشنگ شروع میشه... sheydaاز آن شدم که نگارم چو ماه نو ابر نمود و جلوه گری کرد و رو ببست
Passenger. کاربر فوقفعال ارسالها 112 امتیاز 1,534 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1394 2013/6/24 #538 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... .
پوریا لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 4,627 امتیاز 24,694 نام مرکز سمپاد helli 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه زنجان رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2013/6/25 #539 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... فرقست میان آنکه یارش در بر با آنکه دو چشم انتظارش بر در (سعدی)
shshsh sh m ارسالها 571 امتیاز 1,578 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 رشته دانشگاه پزشکی 2013/6/27 #540 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... خوش میروی بهتنها، تنها فدایِ جانت ؛ مدهوش میگذاری، یارانِ مهربانت. [ سعدیِشیرازی ]
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... خوش میروی بهتنها، تنها فدایِ جانت ؛ مدهوش میگذاری، یارانِ مهربانت. [ سعدیِشیرازی ]