2015/6/8 #1,021 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در شلوغی قیامت که کسی یاد کسی را نکند بگذارید فقط اشک بریزیم و بگوئیم "حسین" ×شاعرش رو نمیدونم ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در شلوغی قیامت که کسی یاد کسی را نکند بگذارید فقط اشک بریزیم و بگوئیم "حسین" ×شاعرش رو نمیدونم ...
2015/6/8 #1,022 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کجا بودی که دیشب تا سحر در فکر گیسویت دلم خواب پریشان دید و من تعبیرها کردم ×نجیب کاشانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کجا بودی که دیشب تا سحر در فکر گیسویت دلم خواب پریشان دید و من تعبیرها کردم ×نجیب کاشانی
2015/6/9 #1,023 maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 977 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای بـــیخبــــر بکــــوش کــــه صاحب خبـــر شوی تــا راهــــرو نباشـــی کـــــی راهـبــــــر شــــوی (حافظ)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای بـــیخبــــر بکــــوش کــــه صاحب خبـــر شوی تــا راهــــرو نباشـــی کـــــی راهـبــــــر شــــوی (حافظ)
2015/6/9 #1,024 maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 977 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست به حلاوت بخورم زهر که شاهد ساقی است به ارادت بکشم درد که درمان هم از اوست (سعدی)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست به حلاوت بخورم زهر که شاهد ساقی است به ارادت بکشم درد که درمان هم از اوست (سعدی)
2015/6/9 #1,025 -zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرچند نه عشقی و نه جفتی داریم نه پــــول و نه گردن کلفتـــــی داریم با قبـــر گـــران دگر نمی ارزد مرگ! صد شکر که اکسیژن مفتی داریم! پرتو پاژنگ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرچند نه عشقی و نه جفتی داریم نه پــــول و نه گردن کلفتـــــی داریم با قبـــر گـــران دگر نمی ارزد مرگ! صد شکر که اکسیژن مفتی داریم! پرتو پاژنگ
2015/6/9 #1,026 erfaWn کاربر فوقفعال ارسالها 85 امتیاز 690 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر لاهیجان پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت[nb]از مصدر هشتیدن فک کنم [/nb] لسان الغیب حافظ شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت[nb]از مصدر هشتیدن فک کنم [/nb] لسان الغیب حافظ شیرازی
2015/6/10 #1,027 amir h کاربر فوقحرفهای ارسالها 988 امتیاز 1,820 نام مرکز سمپاد سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 90 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از تو مرا امید ِ شفا نیست... شاید امامـزاده ی بعــدی... من زنده ام که دوست بدارم... لطفاً حرامزاده ی بعدی!!! طاهره خنیا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از تو مرا امید ِ شفا نیست... شاید امامـزاده ی بعــدی... من زنده ام که دوست بدارم... لطفاً حرامزاده ی بعدی!!! طاهره خنیا
2015/6/10 #1,028 بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,547 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کس به امید وفا ترک دل و دین مکناد که چنانم من از کرده پشیمان ک مپرس ×حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کس به امید وفا ترک دل و دین مکناد که چنانم من از کرده پشیمان ک مپرس ×حافظ
2015/6/11 #1,029 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا پيامك ميدهم چيــزي نمي گويــد ولـي روز و شب چت با فلاني و فلانـي مي كند ادعـــاي درس خواني مي كند امـــا مـــرا بازديد آخــرش، آخر روانــــي مي كند ! سعید هلیچی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا پيامك ميدهم چيــزي نمي گويــد ولـي روز و شب چت با فلاني و فلانـي مي كند ادعـــاي درس خواني مي كند امـــا مـــرا بازديد آخــرش، آخر روانــــي مي كند ! سعید هلیچی
2015/6/11 #1,030 یییی کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد hel شهر نه در زمین نه در زمان جای درنگ است پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کار خود ار به خدا بازگزاری حافظ ای بسا عیش که با بخت خداداده کنی ×حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کار خود ار به خدا بازگزاری حافظ ای بسا عیش که با بخت خداداده کنی ×حافظ
2015/6/11 #1,031 f.light کاربر فعال ارسالها 56 امتیاز 329 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک تهران شهر تهران پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اینکه مردم نشناسند تورا غربت نیست غربت آن است که یاران ببرندت از یاد فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اینکه مردم نشناسند تورا غربت نیست غربت آن است که یاران ببرندت از یاد فاضل نظری
2015/6/11 #1,032 fatemeh.sh کاربر حرفهای ارسالها 361 امتیاز 8,146 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا مولوی
2015/6/11 #1,033 maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,442 امتیاز 31,698 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان، غم مخور :) حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان، غم مخور :) حافظ
2015/6/11 #1,034 -zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا خنده ی تو می چکد از خوشه ی لب ها بیـــچاره بمی هـــا و غــــم ِ نرخ ِ رطب ها ! حامد عسکری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تا خنده ی تو می چکد از خوشه ی لب ها بیـــچاره بمی هـــا و غــــم ِ نرخ ِ رطب ها ! حامد عسکری
2015/6/12 #1,035 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شک ندارم اشک می ریزند ماهی ها در آب اشک ماهی ها نباشد آب دریا شور نیست... مهتاب یغما
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شک ندارم اشک می ریزند ماهی ها در آب اشک ماهی ها نباشد آب دریا شور نیست... مهتاب یغما
2015/6/12 #1,036 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تحریم های بوسه و اینها بهانه اَست قصدم مذاکره ست برای مذاکره! وحید خضاب
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تحریم های بوسه و اینها بهانه اَست قصدم مذاکره ست برای مذاکره! وحید خضاب
2015/6/12 #1,037 ...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,503 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آخرین کوپه هم تورا کم داشت آرزوی محال یعنی این... علیرضا آذر
2015/6/12 #1,038 Yasaman.k کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 520 امتیاز 3,661 نام مرکز سمپاد فرزانگان شعبه2 شهر کـرمان سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را دزد دانا میکشد اول چراغ خانه را زیب انسا(مخفی)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را دزد دانا میکشد اول چراغ خانه را زیب انسا(مخفی)
2015/6/12 #1,039 Weeping Angel کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,416 امتیاز 4,219 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید درد عشقی کشیدهام که مپرس * زهر هجری چشیدهام که مپرس گشتهام در جهان و آخر کار * دلبری برگزیدهام که مپرس حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید درد عشقی کشیدهام که مپرس * زهر هجری چشیدهام که مپرس گشتهام در جهان و آخر کار * دلبری برگزیدهام که مپرس حافظ
2015/6/16 #1,040 sHaGaYeGh کاربر حرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 536 امتیاز 20,388 نام مرکز سمپاد فرزانگان bnb شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1394 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود *حافظ