دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/17 #1,621 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آدم چه کند با هیجانش وسط درس؟! ناگاه که یاد تو و چشمان تو افتاد...؟! با مزه ی ناگفتنی توت فرنگی... شاعر چه کند گر نکند از لب تو یاد؟! "محسن رضوی" شعر کامل اینجا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آدم چه کند با هیجانش وسط درس؟! ناگاه که یاد تو و چشمان تو افتاد...؟! با مزه ی ناگفتنی توت فرنگی... شاعر چه کند گر نکند از لب تو یاد؟! "محسن رضوی" شعر کامل اینجا
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2016/1/17 #1,622 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است.... محمد علی بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است.... محمد علی بهمنی
Abolfazl97 کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 24 امتیاز 3,637 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 2016/1/18 #1,623 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بردرخت زنده بی برگی چه غم وای بر احوال برگ بی درخت شفیعی کدکنی
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,402 امتیاز 17,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2016/1/18 #1,624 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آتش زده ام٬مرا نمی گیرد خواب دریا صفتم٬ز من نمی کاهد آب خاک در دوستم٬گرم باد برد هر دم سوی اوستم٬خدایا دریاب! نیما یوشیج
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید آتش زده ام٬مرا نمی گیرد خواب دریا صفتم٬ز من نمی کاهد آب خاک در دوستم٬گرم باد برد هر دم سوی اوستم٬خدایا دریاب! نیما یوشیج
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/18 #1,625 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هیچ دانایی فریب چشمهایت را نخورد عاقبت کاری به دستم می دهد نادانیم #سجاد_سامانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هیچ دانایی فریب چشمهایت را نخورد عاقبت کاری به دستم می دهد نادانیم #سجاد_سامانی
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,402 امتیاز 17,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2016/1/18 #1,626 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کی شعر ترانگیزد خاطر که حزین باشد یک نکته ازین معنی گفتیم و همین باشد از لعل تو گر یابم انگشتری زنهار صد ملک سلیمانم در زیر نگین باشد حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کی شعر ترانگیزد خاطر که حزین باشد یک نکته ازین معنی گفتیم و همین باشد از لعل تو گر یابم انگشتری زنهار صد ملک سلیمانم در زیر نگین باشد حافظ
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/19 #1,627 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید برعکس شما حافظ، من معتقدم در کل هی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد سعید بیابانکی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید برعکس شما حافظ، من معتقدم در کل هی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد سعید بیابانکی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/19 #1,628 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک به یک با مژه هایت دل من مشغول است میله های قفسم را نشمارم چه کنم؟ #سید_حسن_حسینی @sherOtarane_ir اینم کانال "هی شعر تر انگیزد" :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یک به یک با مژه هایت دل من مشغول است میله های قفسم را نشمارم چه کنم؟ #سید_حسن_حسینی @sherOtarane_ir اینم کانال "هی شعر تر انگیزد" :)
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2016/1/19 #1,629 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه من خود ز عدم دلخوش و خندان زادم عشق آموخت مرا شکل دگر خندیدن *مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه من خود ز عدم دلخوش و خندان زادم عشق آموخت مرا شکل دگر خندیدن *مولانا
nafas sh کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 155 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 96 2016/1/21 #1,630 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همه ی قبیله ی من عالمان دین بودند مرا معلم عشق تو شاعری آموخت سعدی جان
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همه ی قبیله ی من عالمان دین بودند مرا معلم عشق تو شاعری آموخت سعدی جان
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 7,069 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر سیاه سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2016/1/21 #1,631 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و خـــدا خواست که یک عــــمر نبینـــد یعـقـــوب ! شهــــر ِ بی یــــار ، مگــر ارزش دیــــدن دارد ؟! شهریار...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و خـــدا خواست که یک عــــمر نبینـــد یعـقـــوب ! شهــــر ِ بی یــــار ، مگــر ارزش دیــــدن دارد ؟! شهریار...
++MaRyAm++ کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 160 امتیاز 1,570 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد سال فارغ التحصیلی 94 2016/1/21 #1,632 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بس حلقه زدم بر در و حرفی نشنیدم من هیچکسم یا که در این خانه کسی نیست؟!؟ بیدل شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بس حلقه زدم بر در و حرفی نشنیدم من هیچکسم یا که در این خانه کسی نیست؟!؟ بیدل شیرازی
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/21 #1,633 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خدا همیشه به دیوانه ها حواسش هست گذاشت سرخ ترین سیب ،سیب من باشـد حسود نیستم اما کسی به غیر خودم غلط کند که بخــواهد رقیب من باشــد... امید صباغ نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خدا همیشه به دیوانه ها حواسش هست گذاشت سرخ ترین سیب ،سیب من باشـد حسود نیستم اما کسی به غیر خودم غلط کند که بخــواهد رقیب من باشــد... امید صباغ نو
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,402 امتیاز 17,228 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2016/1/23 #1,634 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چاره گر نیست مسیحا دل بیمار مرا برسانید به بالین بت غمخوار مرا اشک من از سر مژگان دود از ناچاری از همان جا بنگر قوت رفتار مرا ظهیر فاریابی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چاره گر نیست مسیحا دل بیمار مرا برسانید به بالین بت غمخوار مرا اشک من از سر مژگان دود از ناچاری از همان جا بنگر قوت رفتار مرا ظهیر فاریابی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/23 #1,635 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مگیر آینه را پیشِ روی من که در این شهر زِ نامِ کوچکِ خود شرم می کنم که سرم هست! حسین جنتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مگیر آینه را پیشِ روی من که در این شهر زِ نامِ کوچکِ خود شرم می کنم که سرم هست! حسین جنتی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,229 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2016/1/24 #1,636 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لبخند بزن که گاه قوسی کوچک در حفظ بنای با شکوهی کافیست شاعرش گمنامه #بیت آخر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لبخند بزن که گاه قوسی کوچک در حفظ بنای با شکوهی کافیست شاعرش گمنامه #بیت آخر
shnava کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم حامی مالی سایت ارسالها 1,713 امتیاز 20,094 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/1/24 #1,637 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما عاشق آنیم که آن دارد و آن را جز آن که مگر لایق آن است ندیده است رضا احسان پور شعر کامل در اینجا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما عاشق آنیم که آن دارد و آن را جز آن که مگر لایق آن است ندیده است رضا احسان پور شعر کامل در اینجا
samira1996 کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 422 شهر کرج 2016/1/24 #1,638 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید انکه مردم نشناسند تورا غربت نیست غربت آن است که «یاران» ببرندت از یاد فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید انکه مردم نشناسند تورا غربت نیست غربت آن است که «یاران» ببرندت از یاد فاضل نظری
ستاره کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 158 امتیاز 762 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه فیزیک 2016/1/24 #1,639 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گویند صبر کن که تو را صبر بر دهد آری دهد ولی به عمر دگر دهد من جمله ی عمر به صبوری گذاشتم عمری دگر بیاید تا صبر بر دهد کسایی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گویند صبر کن که تو را صبر بر دهد آری دهد ولی به عمر دگر دهد من جمله ی عمر به صبوری گذاشتم عمری دگر بیاید تا صبر بر دهد کسایی
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 147 امتیاز 13,536 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/1/24 #1,640 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من رضاخان نیستم اما برای فتح تو ... حاضرم در این حکومت کودتا برپا کنم ×محمدرضا_محمدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من رضاخان نیستم اما برای فتح تو ... حاضرم در این حکومت کودتا برپا کنم ×محمدرضا_محمدی