m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/5/8 #1,781 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اِنّی اَعوذُ بک!... به دو چشمانِ کافرت تنها پناه من!... بکِ من شر ما خَلَق ... سیامک بهرام پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اِنّی اَعوذُ بک!... به دو چشمانِ کافرت تنها پناه من!... بکِ من شر ما خَلَق ... سیامک بهرام پور
hamidhanek کاربر فوقفعال ارسالها 164 امتیاز 471 نام مرکز سمپاد Heli شهر Tehran 2016/5/8 #1,782 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شباهت منو تو هرچه بود ثابت کرد ک فصل مشترک عشق و عقل تنهاییست
AHMADREZA.RS احمدرضا ارسالها 67 امتیاز 579 نام مرکز سمپاد صدرالمتألهین شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه زبان و ادبیات فارسی 2016/5/8 #1,783 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر نخل وفا بر ندهد چشم تری هست***تا ریشه در آب است امید ثمری هست عرفی شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر نخل وفا بر ندهد چشم تری هست***تا ریشه در آب است امید ثمری هست عرفی شیرازی
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,717 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 تلگرام 2016/5/8 #1,784 زبان نگاه.. نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن! با لب خاموش سخن میگویم ... گوش کن... پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست.. مدیرجان ! جان خودت حیفم اومد ننویسم..و از طرفی سرچ کردن و پیدا کردن اسم شاعر سخته خدایی... حالا اگ خودت میدونی پست ما در اختیار شما
زبان نگاه.. نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن! با لب خاموش سخن میگویم ... گوش کن... پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست.. مدیرجان ! جان خودت حیفم اومد ننویسم..و از طرفی سرچ کردن و پیدا کردن اسم شاعر سخته خدایی... حالا اگ خودت میدونی پست ما در اختیار شما
maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 977 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 2016/5/8 #1,785 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید توي قرآن خوانده ام... يعقوب يادم داده است: دلبرت وقتي کنارت نيست کوري بهتر است حامد عسكري
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید توي قرآن خوانده ام... يعقوب يادم داده است: دلبرت وقتي کنارت نيست کوري بهتر است حامد عسكري
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/5/9 #1,786 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید برای قطره ی باران تکامل یعنی افتادن پدر میگوید افتادن برای مرد چیزی نیست مرتضی خدمتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید برای قطره ی باران تکامل یعنی افتادن پدر میگوید افتادن برای مرد چیزی نیست مرتضی خدمتی
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,540 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/5/9 #1,787 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دردی است در دلم که دوایش نگاه توست! دردا که درد هستُ دوا نیست!بگذریم ... ×سجاد_سامانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دردی است در دلم که دوایش نگاه توست! دردا که درد هستُ دوا نیست!بگذریم ... ×سجاد_سامانی
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/5/9 #1,788 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش درآ و به ره عیب مپوی حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش درآ و به ره عیب مپوی حافظ
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/5/10 #1,789 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مجنون که به دیوانه گری شهرهی شهر است در دشت جنون همسفر عاقل ما بود...! فرخی یزدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مجنون که به دیوانه گری شهرهی شهر است در دشت جنون همسفر عاقل ما بود...! فرخی یزدی
amirziaee680 کاربر فوقفعال ارسالها 137 امتیاز 258 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد 2016/5/10 #1,790 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوست نزدیکتر از من به من است وین عجب تر که من از وی دورم سعدی
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2016/5/10 #1,791 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کاشکی از آسمان خبر نداشتم من -که- پر نداشتم ... #علی_داوودی #کتاب_گاهی_حواست_نیست
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کاشکی از آسمان خبر نداشتم من -که- پر نداشتم ... #علی_داوودی #کتاب_گاهی_حواست_نیست
mhs.1d کاربر نیمهحرفهای ارسالها 261 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر یزد سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه ریاضی 2016/5/10 #1,792 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چرخ برهم زنم ار غیر مرادم باشد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک خواجه حافظ شیراز :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چرخ برهم زنم ار غیر مرادم باشد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک خواجه حافظ شیراز :)
amirziaee680 کاربر فوقفعال ارسالها 137 امتیاز 258 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد 2016/5/10 #1,793 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود گاهی نمی شود که نمی شود که نم شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود قیصر امین پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود گاهی نمی شود که نمی شود که نم شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود قیصر امین پور
AliEBR AliEBR ارسالها 211 امتیاز 1,495 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اهواز سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مکانیک 2016/5/10 #1,794 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من و باد صبا مسکین، دو سرگردان، دو بی حاصل من از افسون چشمت مست و او از بوی گیسویت #حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من و باد صبا مسکین، دو سرگردان، دو بی حاصل من از افسون چشمت مست و او از بوی گیسویت #حافظ
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/5/11 #1,795 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ خوب است به شرطی که تو فرمان بدهی من انالحق بزنم، چوبه ی دارم بشوی عاشقت بودم و از درد به خود پیچیدم ذوالفنونی که نشد، سوز سه تارم بشوی عمران میری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ خوب است به شرطی که تو فرمان بدهی من انالحق بزنم، چوبه ی دارم بشوی عاشقت بودم و از درد به خود پیچیدم ذوالفنونی که نشد، سوز سه تارم بشوی عمران میری
Swallow کاربر نیمهحرفهای ارسالها 278 امتیاز 1,402 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tbrz سال فارغ التحصیلی 97 2016/5/11 #1,796 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدار دستم اندر دامن(ساعد) ساقی سیمین ساق بود حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدار دستم اندر دامن(ساعد) ساقی سیمین ساق بود حافظ
...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,503 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2016/5/12 #1,797 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید محض دو قدم با تو از مدرسه در رفتم چشمت ب عروسک خورد,تا جیب پدر رفتم این خاصیت عشق است... علیرضا آذر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید محض دو قدم با تو از مدرسه در رفتم چشمت ب عروسک خورد,تا جیب پدر رفتم این خاصیت عشق است... علیرضا آذر
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,717 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 تلگرام 2016/5/12 #1,798 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زمین هم دوست دارد در کنار آسمان باشد ولی تنها به یک دیدار از دور اکتفا کرده تو روز آخر اسفند , من آغاز فروردین خدا ما را به همدیگر رسانده یا جدا کرده؟! #طیبه_عباسی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زمین هم دوست دارد در کنار آسمان باشد ولی تنها به یک دیدار از دور اکتفا کرده تو روز آخر اسفند , من آغاز فروردین خدا ما را به همدیگر رسانده یا جدا کرده؟! #طیبه_عباسی
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! ارسالها 1,402 امتیاز 17,211 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2016/5/13 #1,799 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نشد یک لحظه از یادت جدا دل زهی دل،آفرین دل،مرحبا دل ز دستش یک دم آسایش ندارم نمیدانم چه باید کرد با دل لاهوتی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نشد یک لحظه از یادت جدا دل زهی دل،آفرین دل،مرحبا دل ز دستش یک دم آسایش ندارم نمیدانم چه باید کرد با دل لاهوتی
maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 977 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 2016/5/13 #1,800 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید يا بفرما به سرايم يا بفرما به سر ، آيم غرضم وصل تو باشد چه تو آيي چه من آيم #كشكول طبسي
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید يا بفرما به سرايم يا بفرما به سر ، آيم غرضم وصل تو باشد چه تو آيي چه من آيم #كشكول طبسي